Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Πρέπει να παλέψει περισσότερο (Αναλύσεις- Προτάσεις Ευρωλίγκα)



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό. Με ένα ταμείο σε τρεις προτάσεις δεν μπορεί κανείς να είναι ευχαριστημένος. Για την ιστορία και μόνο πλήρωσε η δυάδα διαδικτύου με τις νίκες των Ολντενμπουργκ και Μπραουνσβάϊγκ. Μέσω των ηχητικών στο SoundCloud  σας ανέλυσα την Τρίτη και την Τετάρτη. Ήταν δύο μέρες που δεν παρουσίαζαν για μένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πάγια φιλοσοφία μου συνήθως είναι να περιμένω τα πρώτα παιχνίδια σε μία σειρά best of 5 ή best of 7 να περάσουν για να έχουμε μία καλύτερη εικόνα για τα επόμενα. Έτσι δεν υπήρχε άρθρο με προτάσεις. Σήμερα όμως που εκκινούν τα δεύτερα παιχνίδια της σειράς θα τα πούμε όλα κανονικά.


Είχαμε και φινάλε στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ χθες. Στην Ανατολή οι Νικς και στην Δύση οι Λεϊκερς πιστεύω ήταν οι απογοητεύσεις φέτος καθώς μιλάμε για πολύ μεγάλα «brand» στην χώρα που σίγουρα όσο υποψιασμένος και να είσαι πάντα θα στεναχωριέσαι όταν βλέπεις τέτοιες ομάδες στις τελευταίες θέσεις ενός πρωταθλήματος. Αυτή είναι όμως και η μαγεία που έχουν καταφέρει οι αμερικάνοι. Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο και όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει αν δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Χωρίς ομάδες- καθεστώτα και χωρίς πρέπει.


Πάμε να δούμε την Ευρωλίγκα. Απλά από τα υπόλοιπα μια γνώμη μόνο προσέχουμε το πονηρό χάντικαπ της Καντού που είναι ομάδα έδρας και σίγουρα δεν παίζουμε Μιλάνο με -6,5. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα πως είναι πιο σωστό, δηλαδή Καντού με +6,5 ή +7,5 διαδικτυακά. Ενώ δεν μας απασχολεί ακόμα σοβαρά η Εσθονία, η Λετονία και η Ρουμανία.


Ξεκίνημα από την Μόσχα όπου η ΤΣΣΚΑ θα πάει για το 2-0 και ο Παναθηναϊκός για μια καλή εμφάνιση αρχικά και έπειτα ότι βγει. Είναι αρκετά φανερή η διαφορά ποιότητας των ομάδων και το λέω και ευγενικά μάλιστα. Συν ότι ο Παναθηναϊκός φέτος είναι ομάδα έδρας άρα θα κοιτάξουμε σοβαρά στοιχηματικά το επόμενο παιχνίδι που θα είναι στο ΟΑΚΑ. Με +14,5 πάντως στο σημερινό χάντικαπ προς διπλό κλείνω χωρίς πάντως να κρατάω το σημείο σε κάποια πρόταση. Η σοβαρή ΤΣΣΚΑ μπορεί πάλι να κερδίσει εύκολα απλά προσωπικά δεν πιστεύω πως δεν  θα το κάνει. Περιμένω εν τέλει έναν Παναθηναϊκό πιο μαχητικό και μία ΤΣΣΚΑ με πιο χαλαρή διάθεση. Προς διπλό με +14,5 επομένως σε ένα  μπετ περιέργειας περισσότερο.


Στην Πόλη η Ουλκέρ υποδέχεται εκ νέου την Μάκάμπι, Και το διπλό της Μακάμπι με +6,5 είναι το ένα σημείο που κρατάω. Η Μακάμπι στο πρώτο παιχνίδι μου άρεσε όπου για 30 και πλέον λεπτά το παιχνίδι ήταν μεγάλο ντέρμπι. Έχασε εν τέλει με 8π. άλλα έδειξε καλά στοιχεία. Η Ουλκέρ σίγουρα είναι χοτ και δεν το παραγνωρίζω απλά με ελκύει πολύ αυτό το διπλό με +6,5 της Μακάμπι. Δεν θα εκπλαγώ αν έχουμε ξερό διπλό των εβραίων σήμερα άλλα και διπλό της Ουλκέρ στο Ισραήλ και να καταλήξουμε σε πέμπτο ματς όπου θα κριθούν όλα. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω εδώ. Το σημείο το έχω «σταμπάρει» από την Τρίτη το βράδυ.


Στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός θεωρητικά δεν θα διασυρθεί εκ νέου και λογικά πάντα δεν θα μείνει κάτω από τους 60π. Επομένως προκύπτουν κάποια καλά σημεία που θα τα ακολουθήσουμε. Καταρχήν το +7,5 του Ολυμπιακού που άνοιξε διαδικτυακά το κρατάμε. Δεν έχω χάντικαπ ΟΠΑΠ την ώρα που γράφω το άρθρο άλλα λογικά εκεί κοντά θα είναι. Ακόμα και με +6,5 πάλι αξίζει το διπλό. Οι πειραιώτες έχουμε μία δεμένη ομάδα εδώ και χρόνια (όπου και κάνουν προσθαφαιρέσεις) και αυτό είναι και το όπλο τους άλλωστε. Η Μπαρτσελόνα ξέσπασε μετά την ήττα από την Ρεάλ χθες γι αυτό άλλωστε και δεν κράτησα σοβαρά το χθεσινό χάντικαπ του Ολυμπιακού. Αυτή την φορά όμως έχουμε καλύτερο μομέντουμ και το διπλό με χάντικαπ μου αρέσει αρκετά. Επίσης κυνηγούμε τον Σπανούλη και σε πρώτο σκόρερ αγώνα άλλα και σε ένα line πόντων στο όβερ. Δεν έχω ακόμα όρια άλλα θα σας ενημερώσω μέσω facebook για αυτό το στοίχημα.


Τέλος η Ρεάλ με την Εφές είναι ένα παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον. Στο πρώτο ματς η Εφές έχασε με 8π. Τώρα μπορεί πάλι να μην καλυφθεί ένα χάντικαπ 12,5 πόντων λόγου χάρη άλλα μπορεί και να καλυφθεί. Δεν αξίζει να μπλέξουμε σοβαρά με την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δυστυχώς η Εφές την δεδομένη χρονική στιγμή δεν πολυπείθει.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ/ΙΝΤΕΡΝΕΤ   ΚΟΙΝΗ


730. ΟΥΛΚΕΡ- ΜΑΚΑΜΠΙ   2 ΜΕ 6.5π. ΥΠΕΡ ΜΑΚΑΜΠΙ
733. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   2   ΜΕ  7.5π. ΥΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


ΕΙΔΙΚΑ


ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΑΓΩΝΑ (4,50 και πάνω)  ΚΑΙ ΟΒΕΡ ΣΤΟ LINE ΤΟΥ (ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΑΝ ΔΟΘΕΙ) 17.04.15  14.15   update 11,5 πόντοι sb


ΣΚΟΡ ΣΕΙΡΑΣ


ΤΣΣΚΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   3-1  ΠΕΡΙΠΟΥ  2.50
ΡΕΑΛ- ΕΦΕΣ   3-1  ΠΕΡΙΠΟΥ   2.50
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   3-2  ΠΕΡΙΠΟΥ 4,50



**ΟΛΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΣΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ  ΛΙΓΟΤΕΡΑ (ΠΧ 10-10-5). ΕΝΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΔΥΟ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ.

UPDATE ΤΡΙΑΔΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ  16/04/15  17.55

 ΜΑΚΑΜΠΙ (+10,5) 1,47    - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (+11,5) 1,50     - ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ ΝΙΚΗ 1,40

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου