Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Προτελευταία στροφή (Αναλύσεις - Προτάσεις Ευρωλίγκα)



Έχουμε σε αναμονή από την Τρίτη το άρθρο με την νίκη της Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ με -7,5. Από ότι βλέπω η Μπαρτσελόνα δεν έχει σοβαρή πτώση και μάλιστα κάπου ανέβηκε και λίγο (καλό αυτό). Η ΤΣΣΚΑ διαδικτυακά πήγε στο -9,5 ενώ ο ΟΠΑΠ μένει ακόμα στο -7,5 όπου και είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς μέχρι να αλλάξει. Γιατί θα αλλάξει. Είμαι σίγουρος. Σήμερα θα δούμε όλα τα παιχνίδια ένα προς ένα. Για τα υπόλοιπα ματς πλην Ευρωλίγκα υπάρχει ηχητικό στο SoundCloud.


Ξεκίνημα από το Νοβγκοροντ όπου η Νίζνι υποδέχεται την Μάλαγα. Αδιάφορο παιχνίδι βαθμολογικά με την Μάλαγα να τα δίνει όλα για την Ισπανία εδώ και καιρό όπως σας έχω πει και την Νίζνι να δίνει τον τελευταίο ευρωπαϊκό της αγώνα μπροστά στον κόσμο της. Η πρωτάρα Νίζνι που τα πήγε περίφημα και μπράβο της. Κομπλέ οι ομάδες καθώς ο Βασιλειάδης της Μάλαγα δεν επηρεάζει άλλα δεν ξέρω κατά πόσο ο Πλάθα θα δώσει πολύ χρόνο στους βασικούς μιας και έρχεται επικίνδυνο παιχνίδι στην Μαδρίτη με την Φουενλαμπράδα. Κρατάω νίκη για Νίζνι στο 1,50 περίπου καθώς πιστεύω πως στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο μία αδιάφορη Μάλαγα μπορεί να κερδίσει.


Στο Τελ Αβιβ η Μακάμπι υποδέχεται την Γαλατά και λογικά την κερδίζει εύκολα. Εκτός Λάντεσμπεργκ και Πνίνι για τους εβραίους. Εκτός Ερτσεκ και Γκιουλέρ για την Γαλατά. Ο Γκιουλέρ έπαιξε την Δευτέρα στην ήττα της Γαλατά για το πρωτάθλημα από την Γκαζιαντέπ και δίνεται τραυματίας. Εγώ πιστεύω ότι ξεκουράζεται ενόψει δύσκολης συνέχειας στην Τουρκία καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει ουσία για την Γαλατά. Η Μακάμπι ρεαλιστικά αρχίζει να σκέφτεται αν θέλει περισσότερο Ουλκέρ ή ΤΣΣΚΑ στα προημιτελικά άλλα κερδίζει εδώ καθώς η Άλμπα παραμονεύει, αν και δύσκολα θα απειλήσει, ειδικά αν έχει χάσει στο ΟΑΚΑ που είναι και το λογικό. Προσοχή. Τελευταία αγωνιστική έχουμε το Άλμπα- Μακάμπι οπότε ενδεχόμενη ήττα της Μακάμπι σήμερα την βάζει σε χοντρές περιπέτειες ακόμα και με ήττα της Άλμπα από τον Παναθηναϊκό. Πάω με άσσο Μακάμπι στο -13.5 και ελπίζω να είναι σοβαρή η ομάδα ως το τέλος. Διαδικτυακά με -14,5 πάλι πάω στον άσσο.


Μεγάλο παιχνίδι στην Ισπανία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και σας θυμίζω τι έγραφα την Τρίτη. “Πρώτο σημείο η νίκη της Μπαρτσελόνα στο 1,65. Κλάσικο της Ισπανίας και ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη. Φέτος η Ρεάλ έχει την κυριαρχία καθώς κέρδισε την Μπαρτσελόνα στο κύπελλο και στο σούπερ καπ ενώ έκανε περίπατο και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Ευρωλίγκα με +24. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε το παιχνίδι στην ισπανική λίγκα στην έδρα της. Και έρχεται σύντομα το Ρεάλ – Μπαρτσελόνα για την λίγκα όπου εκεί περισσότερο καίγεται η Ρεάλ που κυνηγά μανιασμένα την Μάλαγα στην κορυφή της Ισπανίας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έχουμε την Πέμπτη η Ρεάλ βολεύεται και με ήττα 23 πόντων. Καθώς έχει την Ζαλγκίρις εντός όπου και την κερδίζει και τερματίζει πρώτη. Επομένως δεν πιστεύω πως χάνει η Μπαρτσελόνα με μία τόσο άνετη Ρεάλ αν και είναι κλασικό ντέρμπι επαναλαμβάνω και όλα πάντα είναι πιθανά. Το 1,65 είναι καλή απόδοση. Στον ΟΠΑΠ πάμε με -3.5 καθώς δεν έχουμε απόδοση νίκης (τραγικός ΟΠΑΠ) σε ένα χάντικαπ που είναι από τα υψηλότερα αυτή την στιγμή. Στην ουσία εδώ θέλω να προλάβω την απόδοση νίκης της Μπαρτσελόνα που εκτιμώ πως θα πέσει.”


Η απόδοση νίκης δεν έπεσε τελικά άλλα δεν αλλάζω κάτι στην όλη ανάλυση. Προσθέτω απλά πως η Ρεάλ είναι κομπλέ και από την Μπαρτσελόνα θα λείπει ο Ντόελμαν που είναι καλή απουσία άλλα αναπληρώνεται. Περισσότερο ματς γοήτρου εδώ πέρα καθώς δύσκολα θα απειληθεί η πρωτιά της Ρεάλ ενώ η Μπαρτσελόνα έχει κλειδώσει την δεύτερη προνομιούχο θέση.


Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα σε ένα ματς τελικό. Με νίκη ο Παναθηναϊκός προκρίνεται. Με ήττα εώς 6 πόντους θέλει διπλό στο Βελιγράδι για να είναι ασφαλής και να δει τι θα βγάλει η «καραμπόλα» αν έχουμε τριπλή ισοβαθμία με την Μακάμπι. Αν χάσει με πάνω από 6 πόντους δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Κομπλέ οι αθηναίοι. Εκτός ο Χαμόντς για την Άλμπα. Μία Άλμπα που έπαιξε καλά και κέρδισε εύκολα την Βόννη το Σάββατο σε ένα καλό τεστ εν όψει του «τελικού». Στοιχηματικά πάω με το +9,5 της Άλμπα σε ένα μπετ περιέργειας μόνο. Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ είναι πολύ δυνατός και η λογική λέει ότι δεν χάνει με τίποτα από την Άλμπα. Στην ουσία απλή νίκη ψάχνει ο Παναθηναϊκός και όχι περίπατο. Τον περίπατο μας τον «πλασάρουν» γιατί εντός ανοίγει διαφορές και είναι αποτελεσματικός. Λογικά όμως η Άλμπα παίζει το τελευταίο της χαρτί και πρέπει να παλέψει. Δεν βάζω το σημείο στην πρόταση σεβόμανος το εντός έδρας καλό πρόσωπο του Παναθηναϊκού. Το χάντικαπ της Άλμπα το βάζω σε ένα μονό αποδεκτό περιέργειας.


Σπουδαίο παιχνίδι στην Βιτόρια ανάμεσα σε Λαμποράλ και Ουλκέρ. Καταρχήν εκτός ο Μπερτάνς για την Λαμποράλ. Εκτός οι Χίκμαν, Ζόριτς, Ουγκουρλού για την Ουλκέρ. Βαθμολογικά η Λαμποράλ καίγεται περισσότερο καθώς παίζει για την πρόκριση άλλα ρεαλιστικά και η Ουλκέρ θα τα δώσει όλα επειδή ο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να αφήσει στην τύχη του τον κουμπάρο του τον Ίβκοβιτς. Τελευταία αγωνιστική έχουμε Μάλαγα- Λαμποράλ όπου αν καίγεται για νίκη η Λαμποράλ την παίρνει άλλα έχουμε και Ουλκέρ- Εφές όπου αν θέλει νίκη για να προκριθεί η Εφές εγώ λέω πως την παίρνει. Και αύριο έχουμε Εφές- Μιλάνο σε ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι καθώς με διπλό της Μιλάνο και ήττα της Λαμποράλ σήμερα τελευταία αγωνιστική θα γίνει χαμός…


Στοιχηματικά δεν ακουμπάω. Η Λαμποράλ με την έδρα είναι πολύ υπολογίσιμη και θα τα δώσει όλα μέχρι τέλους. Βέβαια η Ουλκέρ είναι χοτ και πολύ αποτελεσματική εκτός έδρας πάντα Συνεπώς πάμε σε ένα μεγάλο ντέρμπι όπου όλα μπορούν να συμβούν και εμείς απέχουμε.


Την Παρασκευή στο Κάουνας η Ζαλγκίρις υποδέχεται τον Αστέρα σε ένα παντελώς αδιάφορο ματς. Η Ζαλγκίρις είναι καλή εντός άλλα επειδή είχαμε διπλό στο Βελιγράδι (όπου και ο Αστέρας εντός είναι καλός) δεν αποκλείω πάλι ένα διπλό εδώ. Σε ένα παιχνίδι ελεύθερο χωρίς άγχος. Σίγουρα δεν παίζω νίκη Ζαλγκίρις και τελειώνουμε με αυτό το ματς.


Στην Πόλη η Εφές υποδέχεται το Μιλάνο. Κομπλέ οι ομάδες και οι ιταλοί με νίκη τριών πόντων μπαίνουν για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης ειδικά αν έχει χάσει η Λαμποράλ από την Ουλκέρ. Η Εφές με την έδρα είναι δίκαιο φαβορί άλλα δεν παίζει καλά τελευταία και δεν περιμένω περίπατο με την ανεβασμένη Μιλάνο. Μπερδεμένο ματς όμως μιας και οι ιταλοί εκτός έδρας έχουν πραγματοποιήσει άσχημες εμφανίσεις. Στοιχηματικά σίγουρα είναι αστείο το 1,30-1,35 της Εφές. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα ίσως σε ένα μικρό μπετ περιέργειας να πήγαινα με το +5,5 ή +6,5 της Μιλάνο άλλα όπως προείπα λίγα λεφτά.


Τέλος στην Μόσχα η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι με ενδιαφέρον. Κομπλέ οι ρώσοι. Εκτός οι Σπανούλης- Πετγουέϊ και Τσαϊρέλης για τον Ολυμπιακό. Ήττα στο ΣΕΦ για την ΤΣΣΚΑ με 8π. αν και εδώ χρειάζεται μόνο απλή νίκη έστω και με 1π. για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ. Το χάντικαπ έχουμε ήδη πει πως είναι στο -9.5 πλέον διαδικτυακά. Το -7,5 του ΟΠΑΠ το κρατάω πάντως μιας και πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ θα παίξει καλό μπάσκετ με τον «λαβωμένο» Ολυμπιακό και θα κερδίσει με 10+. Με -9,5 πάλι προς άσσο είμαι για ΤΣΣΚΑ άλλα εφ όσον έχω μιλήσει από την Τρίτη για αυτό το ματς εγώ δεν αγοράζω -9,5 ενώ έχω ήδη παίξει ΤΣΣΚΑ με -7,5. Λογικά περνά και η χαμηλή νίκη της ΤΣΣΚΑ στο 1,20.


Επομένως στην σούμα πάμε με ΝΙΚΗ ΝΙΖΝΙ 1,50-  ΜΑΚΑΜΠΙ (-13,5) ΟΠΑΠ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΝΙΚΗ 1,65- ΤΣΣΚΑ (-7,5) ΟΠΑΠ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ και μπετ περιέργειας ΑΛΜΠΑ (+9,5)- ΜΙΛΑΝΟ (+5,5).


ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ  1  ΝΙΚΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1,65
ΤΣΣΚΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1  ΜΕ  7.5π.ΥΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


723. ΜΑΚΑΜΠΙ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ  (+13,5)   1
727. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΡΕΑΛ (+3,5)   1
735. ΤΣΣΚΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (+7,5)    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΝΙΖΝΙ- ΜΑΛΑΓΑ   1  ΝΙΚΗ ΝΙΖΝΙ  1,50
ΤΣΣΚΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  (+5,5) ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ     1   ΣΤΟ 1,47


*ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΤΟ SOUNDCLOUD ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου