Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Πολλά παιχνίδια, λίγες επιλογές (Προτάσεις Σαββατοκύριακο)



Πλήρωσε την Πέμπτη η ιντερνετική μας δυάδα με νίκη Ρεάλ και Μπαρτσελόνα προσαρμοσμένο +7,5. Δεν ευτυχίσαμε όμως στον ΟΠΑΠ που πήραμε την Βολφσμπουργκ στο Χ2, πήραμε την Ρεάλ άλλα χάσαμε την Μπαρτσελόνα στο +2,5 όπως το χάσαμε… Είπαμε στο στοίχημα χρειάζεται και τύχη. Στα εξτραδάκια της Πέμπτης πέρασε η νίκη της Ναντέρ όχι όμως και η νίκη της Γκραν Κανάρια. Πλήρωσε η τετράδα μέσω facebook που είχαμε με ΤΣΣΚΑ, Βολφσμπουργκ, Σαν Αντόνιο και Μπαρτσελόνα. Μιλάω για προτάσεις – εμπνεύσεις που δεν υπήρχαν σε κάποιο άρθρο άλλα δόθηκαν αποκλειστικά μέσω facebook.


Σήμερα θα δούμε τι θα παίξουμε από το σαββατοκύριακο. Σε ένα πολύ δύσκολο κουπόνι χωρίς πολύ ενδιαφέρον καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου και λίγες ομάδες έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον ακόμα. Οι κορυφαίες απλά κοιτάζουν  το καλύτερο πλασάρισμα. Σε Γερμανία- Ελλάδα ξέρουμε ποιοι πέφτουν άρα και η ούρα εκεί δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον. Γαλλία και Ιταλία επίσης έχουν κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό τα πράγματα στην ουρά ενώ θεωρητικά έχουμε μεγάλες μάχες για την είσοδο στα πλέι οφ άλλα θέλει προσοχή γιατί ορισμένες ομάδες δεν καίγονται και τόσο πολύ όσο φαίνεται. Για παράδειγμα στην Ιταλία η Ρόμα  (που είναι μεγάλο όνομα) θέλει πλέι οφ που θέλουν και η Βανόλι με την Πιστοϊα  (θεωρητικά ) άλλα εγώ πιστεύω πως μόνο η Ρόμα θε στεναχωρεθεί αν δεν μπει στην 8άδα εν τέλει. Η Μπανταλόνα στην Ισπανία ξαφνικά δεν θυμίζει την ομάδα που θαυμάσαμε, η Άρτλαντ μοιάζει επίσης να παρακαλά απλά να τελειώσει η χρονιά ενώ γενικά οι υπόλοιποι αδιάφοροι κάνουν «μπαμ» ποιοι είναι σε όλα τα πρωταθλήματα. Προσοχή και στην Ελλάδα όπου Κηφισιά και Απόλλωνας απογοητεύουν .


Λόγω έλλειψης χρόνου θα παραθέσω τις προτάσεις. Θα προσπαθήσω να έχω ηχητικό για την ανάλυση του Σαββάτου ώστε να έχετε μια εικόνα για όλα τα παιχνίδια. Στις προτάσεις πάμε συγκρατημένα. Για την Γερμανία της Κυριακής που δεν έχω χάντικαπ ακόμα θα σας ενημερώσω είτε μέσω facebook είτε μέσα από το ηχητικό της Κυριακής.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


747. (+5,5) ΣΕΒΙΛΛΗ- ΜΑΛΑΓΑ   1
772. (+1,5) ΠΕΖΑΡΟ- ΠΙΣΤΟΙΪΑ   1
757. ΡΕΑΛ- ΜΠΙΛΜΠΑΟ (+12,5)    2


*ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΤΟΦΑΣ- ΑΝΚΑΡΑ ΚΟΛΕΙΛΙΛΕΡ    1    ΝΙΚΗ ΤΟΦΑΣ   1,45
ΣΕΒΙΛΛΗ- ΜΑΛΑΓΑ   1  ΜΕ 6.5π. ΥΠΕΡ ΣΕΒΙΛΛΗΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  2


ΡΕΘΥΜΝΟ- ΑΕΚ   1 ΜΕ  7.5π. ΥΠΕΡ ΡΕΘΥΜΝΟ
ΡΕΑΛ- ΜΠΙΛΜΠΑΟ   2  ΜΕ  13,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΙΛΜΠΑΟ



*ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου