Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Τέσσερα σημεία (Eurocup- Euroleague)



Ένα καλό σαββατοκύριακο ήταν και αυτό που μας πέρασε. Κάναμε για ακόμα μία φορά τα ταμεία μας και δικαιώθηκα κοντράροντας ομάδες που είχαν το μυαλό …αλλού! Αν περνούσε και η Μούρθια θα μιλούσαμε για ακόμα ένα φετινό στοιχηματικό πάρτι με εξάδες και πεντάδες σε σούπερ αποδόσεις. Δεν πέρασε άλλα πέρασαν όλα τα άλλα που πλήρωσαν αδρά. Συγκεκριμένα είχαμε ένα ταμείο ΟΠΑΠ και δύο ταμεία διαδικτύου σε σύνολο τεσσάρων προτάσεων. Πέρασαν Φουενλαμπράδα- Άρτλαντ- Απόλλων- Κανάριας- Σεβίλλη- Καντού και 2-3 ακόμα σημεία προέκυπταν από τις αναλύσεις. Καλοφάγωτα και αυτά.


Σήμερα θα δούμε συγκεκριμένα σημεία από Eurocup και Ευρωλίγκα εκτάκτως καθώς οι αποδόσεις ήδη άρχισαν να «χορεύουν»…


Από σήμερα Τρίτη πάω με Ντιζόν στον ημιτελικό του κυπέλλου στο διπλό με +8,5. Πονηρό χάντικαπ χωρίς λογική εδώ. Σε μονό μπετ περιέργειας. Το Στρασβούργο έχει κατακτήσει το Leaders Cup, είναι πρώτο στο πρωτάθλημα και κάνει σούπερ εμφανίσεις. Ήδη φέτος έχει 3 στα 3 με την Ντιζόν. Η οποία είναι ομάδα έδρας και σε κάμψη. Και μέσα σε όλα αυτά ένα χάντικαπ μόλις +8,5…


Στο Eurocup εν τάχει, η Κίμκι εντός κάνει ότι θέλει με την διαφορά αν είναι σοβαρή. Η Μπάνβιτ είναι ομάδα έδρας φέτος. Οριακό το -10,5 πάντως που πρέπει να καλύψουν οι ρώσοι. Θέλει σκέψη.
Κρατάω το +5,5 της Ούνιξ (+4,5 ΟΠΑΠ) που μάλλον πάει να κάνει το ίδιο ακριβώς που έκανε και με την Κούμπαν. Τα Γκραν έχουν και διαφορά ασφαλείας +13, πιστεύω πως αυτό το +5,5 της Ούνιξ δεν καλύπτεται. Οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν κκαι ξερή νίκη Ούνιξ στο 2,80 περίπου.


Πάμε και στην Ευρωλίγκα όπου μέσω SoundCloud υπάρχει ανάλυση. Αναλυτικό άρθρο την Πέμπτη μάλλον. Σαν σημεία πάντως κρατάω νίκη Εφές-  Ερ. Αστέρας +5,5 (ΟΠΑΠ)- Άλμπα (+2,5)


Κάνω μία πρόταση ΟΠΑΠ με ΟΥΝΙΞ (+4,5)- ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ (+5,5)- ΑΛΜΠΑ (+2,5). Φοβάμαι την Εφές στο -2,5 καθώς περιμένω θρίλερ.


Διαδικτυακά πάω μία δυάδα με ΝΙΚΗ ΕΦΕΣ 1,70-1,75 και Ερ. ΑΣΤΕΡΑΣ (+4,5). Και μία δεύτερη δυάδα με ΟΥΝΙΞ (+5,5) και ΑΛΜΠΑ (+2,5).


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


711. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΟΥΝΙΞ (+4,5)   2
727. (+2,5) ΑΛΜΠΑ- ΜΑΚΑΜΠΙ   1
728. (+5,5) ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΟΥΛΚΕΡ- ΕΦΕΣ    2  ΝΙΚΗ ΕΦΕΣ   1,75
ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   1   ΜΕ 4,5π.ΥΠΕΡ ΑΣΤΕΡΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΟΥΝΙΞ   2  ΜΕ  5,5π. ΥΠΕΡ ΟΥΝΙΞ
ΑΛΜΠΑ- ΜΑΚΑΜΠΙ  1  ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΑΛΜΠΑ


*Για αυτή την τελευταία αγωνιστική στην Ευρωλίγκα έχουμε μιλήσει εδώ και αρκετές μέρες πριν και στα ηχητικά άλλα και γραπτώς.



**ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ. 


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου