Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Παράταση στην αγωνία; (Αναλύσεις- Προτάσεις Ευρωλίγκα)



Από το Σάββατο έχουμε να τα πούμε μέσω άρθρου. Βέβαια τα λέγαμε με τα ηχητικά μας μέσω Sound Cloud που είναι μία πληρέστατη ανάλυση άλλα και μέσω facebook με πιο χαλαρά παρολί και με προσαρμοσμένα χάντικαπ περισσότερο. Για την ιστορία μόνο θα πω πως το Σαββατοκύριακο έκλεισε με ένα μόλις ταμείο. Αυτό με Τσεντεβίτα και Φουενλαμπράδα. Πληγή για την Κυριακή ήταν η Ιταλία! Πάμε σήμερα να δούμε τα δύο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα κυρίως ενώ πολύ πιο αναλυτικά πάντα επειδή είναι προφορικός λόγος θα υπάρχει ηχητικό αργότερα στην διάθεση σας.
Ήδη στην ευρωλίγκα η Ουλκέρ και η ΤΣΣΚΑ είναι στο final 4. Και οι δύο ομάδες εύκολα πέρασαν. Η ΤΣΣΚΑ με την ήττα της μάλιστα με δικαίωσε στο 3-1 σκορ σειράς που σας είχα δώσει όταν τελείωσαν τα πρώτα παιχνίδια της σειράς των προημιτελικών. (http://orangeballbet.blogspot.gr/2015/04/blog-post_16.html)


Ξεκίνημα από την Πόλη όπου η Εφές λογικά και πάλι θα παλέψει άλλα η Ρεάλ δύσκολα θα χάσει εκ νέου. Είναι πιο γεμάτη ομάδα από τους τούρκους ενώ η Εφές σίγουρα θα μας απασχολήσει περισσότερο του χρόνου που θα έχει δέσει περισσότερο ο «σοφός» τα πράγματα. Είναι καλύτερη πάντως στην έδρας της και δίκαια κέρδισε την Τρίτη. Σε ένα ακόμα θρίλερ! Το παιχνίδι δεν είναι για φόρτωμα άλλα η ποιοτικότερη Ρεάλ νομίζω πως σήμερα έστω και δύσκολα «καθαρίζει». Στο 1.55 η νίκη της.


Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και προηγείται με 2-1. Στο θρίλερ της Πέμπτης κέρδισε πολύ δύσκολα με 2π. τους καταλανούς. Πάλι +2.5 για την Μπαρτσελόνα που είναι λογικότατο χάντικαπ άλλα τώρα οι ισπανοί είναι με την πλάτη στον τοίχο και το διπλό με +2,5 έχει ένα ενδιαφέρον. Γι αυτό άλλωστε αφήσαμε ήσυχο και το ματς της Τρίτης. Για να δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα. Έχω πει από την αρχή πως έβλεπα να περνά η Μπαρτσελόνα με ένα 3-2. Δεν αλλάζω γνώμη. Εξακολουθώ να το πιστεύω και ας μοιάζει δύσκολο πλέον. Για σήμερα κρατάω το +7,5 της Μπαρτσελόνα προσαρμοσμένο διαδικτυακά και το +2,5 του διπλού στον ΟΠΑΠ με περισσότερη επιφύλαξη.


Πιθανές και οι δύο παρατάσεις σήμερα.


Στο Eurocup αύριο έχουμε τον πρώτο τελικό ανάμεσα σε Γκραν και Κίμκι. Θα δοκιμάσω τον άσσο για δύο λόγους. Γιατί τα Γκραν είναι «πεινασμένα» σε σχέση με τους ρώσους και η κατάκτηση του τροπαίου τους στέλνει και Ευρωλίγκα. Οπότε μιλάμε για μεγαλεία ολκής στο ισπανικό νησί. Δεύτερον γιατί με την ήττα εντός από την Μούρθια στο πρωτάθλημα αυτό ακριβώς έδειξαν. Ότι ζουν και αναπνέουν για αυτά τα δύο παιχνίδια. Η Κίμκι και με την Βαλένθια είδαμε ότι εκτός έδρας απλά θέλει ένα καλό αποτέλεσμα. Δηλαδή και ήττα 1-2 πόντους δεν θα την χαλάσει. Στην Μόσχα μεταμορφώνεται άλλωστε προς το καλύτερο. Νίκη για Γκραν στο 1,80


Στο Γιουροτσάλεντζ που φιλοξενεί η Τραμπζοσπόρ έχουμε τα ημιτελικά. Στο πρώτο ματς προσέχουμε πως η Ναντέρ επίσης θέλει κολασμένα το τρόπαιο καθώς είναι μία ομάδα χωρίς ειδικό βάρος άλλα που ξεπετάχτηκε την τελευταία τριετία από το πουθενά και ζει ένα ανεπανάληπτο όνειρο. Πρωτάθλημα Γαλλίας, συμμετοχή στην Ευρωλίγκα και τώρα μια ανάσα από την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου. Δεν είναι και λίγα όλα αυτά για την Νήαρ Ηστ της Γαλλίας που μέχρι το 2004 δεν είχε δει ποτέ όχι την πρώτη κατηγορία άλλα ούτε και την δεύτερη και ήταν θαμώνας των μικρών κατηγοριών….


Η Φρανκφούρτη είναι όνομα και χοτ φυσικά αφού κέρδισε και την Μπάγερν. Διανύει μία εκπληκτική χρονιά δεδομένου του μπάτζετ της και σίγουρα την λες πιο μεγάλο όνομα από την Ναντέρ. Μία Ναντέρ που διασύρθηκε από την Σαλόν εκτός δείγμα και αυτή όπως και τα Γκραν ότι θέλει πολύ την ευρωπαϊκή διάκριση. Σωστές οι αποδόσεις και πάω με την νίκη της Ναντέρ στο 1,50 που θα το ήθελα πάντως λίγο παραπάνω μιας και η Φρανκφούρτη είναι πολύ καλή ομάδα.


Στο δεύτερο παιχνίδι η Τραμπζοσπόρ φιλοξενεί την Ροβινάρι. Επίσης παιχνίδι σταθμός για το ρουμάνικο μπάσκετ εδώ. Απλά καλύτερη ομάδα οι τούρκοι και έχουν και την έδρα. Δεν μπλέκω και σίγουρα δεν παίζω άσσο Τραμπζοσπορ με -10,5. Οι ρουμάνοι θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν…


ΠΡΟΤΑΣΗ  ΟΠΑΠ


149. ΝΑΠΟΛΙ- ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ   Χ2 ΔΕ
713. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+2,5)
050-313  ΕΦΕΣ- ΡΕΑΛ   ΝΙΚΗ ΡΕΑΛ   1,50


**ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΒΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΛΚΥΕΙ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΕΦΕΣ- ΡΕΑΛ  2   ΝΙΚΗ ΡΕΑΛ  1,55
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   2  ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1,40



ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ   ΝΙΚΗ ΓΚΡΑΝ 1,80 ΚΑΙ ΝΑΝΤΕΡ ΝΙΚΗ 1,50


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου