Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Πατούν παρκέ οι έλληνες... (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)



Η Μακάμπι μας στοίχησε πολύ ακριβά στην Ευρωλίγκα. Πανάκριβα θα έλεγα. Χθες πάντως η μέρα Παρασκευή ήταν καλή στοιχηματικά καθώς είχαμε την μεγάλη δικαίωση από τον Ολυμπιακό και διαδικτυακά το ωραίο όβερ 11,5 του Σπανούλη. Στο ηχητικό μας στην ουσία δεν χάθηκε σημείο όπου σας επισήμανα για την παγίδα της Παρί και για όλα τα γερμανικά παιχνίδια. Μέσω Facebook σας έγραψα για την Τάρβας που πέρασε από την Εσθονία άλλα και για τις νίκες για Λουντβιγκσμπουργκ και Ανδόρρα που επίσης πέρασαν. Στην ουσία η τετράδα μας με νίκη Τσεντεβίτα- Λουντβιγκσμπουργκ- Ανδόρρα- Ολυμπιακός (+11,5) είναι ενεργή και περιμένει μόνο την Τσεντεβίτα για να χρυσοπληρώσει. Μπορεί να μην υπήρχε στο άρθρο άλλα μεταξύ μας όλοι έχουμε facebook και όλοι ξέρετε που μπορείτε να με βρίσκετε όταν δεν υπάρχει κάποιο άρθρο.


Σήμερα θα δούμε το κουπόνι του Σαββατοκύριακου. Ένα κουπόνι δύσκολο πάντως όπου με το ζόρι κατέληξα σε ένα σύστημα ΟΠΑΠ και δύο προτάσεις διαδικτύου. Δυστυχώς δεν θα έχουμε 5ΑΔΑ και 6ΑΔΑ. Όχι γιατί δεν μπορούσα να βγάλω. Άλλα δεν έχει νόημα να τις προτείνω όταν εγώ ο ίδιος δεν νοιώθω καλά αν τις προτείνω.


Ξεκίνημα από την Ελλάδα όπου μετά από μία τεράστια διακοπή ξανά στα παρκέ. Τα παιχνίδια των αιωνίων έχουν αναβληθεί. Από τα υπόλοιπα εν τάχει ανοιχτό το Κολοσσός- Ρέθυμνο και οι ροδίτες θέλουν αν γίνεται και +5. Δεν ακουμπάμε. Ίσως η διακοπή ευνόησε Κηφισιά και Απόλλωνα οπότε προσέχουμε. Το +9,5 της Κηφισιάς έχει ένα ενδιαφέρον. Δεν μας απασχολεί η ΑΕΚ ενώ στον τελικό παραμονής η Ελευσίνα θέλει νίκη εδώ και  νίκη με Πανιώνιο άλλα και παράλληλα να χάσει ο Κόροιβος όλα τα επόμενα παιχνίδια για να σωθεί. Ακραίο άλλα όχι απίθανο. Δεν παίζω πάντως νίκη Ελευσίνας στο 1,60. Όσο θέλει την νίκη η Ελευσίνα άλλο τόσο την θέλει και ο Κόροιβος. Απλά ο Κόροιβος εκτός έδρας δυστυχώς για αυτόν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.


Στην Γαλλία διορθώθηκε λίγο το χωρίς λογική +3,5 της Σαλόν και πήγε πλέον στο +5,5 στο παιχνίδι με την Ναντέρ. Περίεργη αγωνιστική όπου μπορείτε να την ακούσετε όλη στο ηχητικό μου που είναι ήδη έτοιμο από χθες. Κρατάω μόνο την Ντιζόν που φέτος έχει χάσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο από την Ντιζόν και μάλιστα εντός έδρας. Τώρα σε ένα κομβικό παιχνίδια για την μάχη των πλέι οφ πιστεύω θα έχουμε ένα καλό θρίλερ και το +4,5 που έχει ως χάντικαπ μου κάνει. Δεν θα εκπλαγώ αν κερδίσει κιόλας.


Η Γερμανία εφ’ όσον έπαιξε χθες, τα αυριανά χάντικαπ θα αργήσουν λίγο. Θα σας ενημερώσω για τα αυριανά παιχνίδια μέσω facebook.


Στην Ιταλία έχει πέσει η Καζέρτα και μερικές ομάδες όπως π.χ. η Αβελίνο, η Βαρέζε, η Πέζαρο απλά περιμένουν να τελειώσει η χρονιά. Άλλες που φαινομενικά θέλουν πλέι οφ παίζουν χωρίς άγχος για την υπέρβαση αυτή (π.χ. Πιστόϊα, Βανόλι κτλ) ενώ η Τρέντο είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και την προσέχουμε γενικά. Κρατάω μόνο το διπλό της Μιλάνο με -9,5. Μία Μιλάνο που μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής παιχνίδι διασύρθηκε στο Καντού και λίγο δύσκολο να μην ξεσπάσει τώρα. Αν και βαθμολογικά έχει εξασφαλίσει την πρωτιά ήδη. Κρατάω και την Σάσσαρι στο -12,5 κυρίως λόγω ανυπαρξίας της Βαρέζε εδώ.


Η Τουρκία δεν θα μας απασχολήσει φανατικά απλά μια γνώμη που κατέληξα είναι προς διπλό Τόφας με +6,5. Τέλος ο Ζούρος που είναι προπονητής της πλάκας τελικά τα τελευταία χρόνια απλά έχει μάλλον καλό μάνατζερ και βρίσκει δουλειές. Συνεπώς με νέο αέρα η ιστορική Τόφας θα πάει να παλέψει για την μάχη της παραμονής που δίνει σε μία καλή σχετικά έδρα άλλα με την ουσιαστικά (βάσει προγράμματος)  ψιλοαδιάφορη Μπουγιουκσεχίρ. Αξίζει το ρίσκο πιστεύω.


Στην Ισπανία τέλος πετσοκομμένη αγωνιστική όπου κρατάω  την Μπιλμπάο στο -8,5 μιας και περιμένω να επιστρέψει στις νίκες με την Κανάριας και εντός έδρας παίζει καλά η ομάδα. Κρατάω και το χάντικαπ για την  Φουενλαμπράδα όπου με ήττα υπογράφει τον υποβιβασμό της σε ένα παιχνίδι τελικό με την Χιπούσκοα. Σίγουρα κάποιος θα πέσει και μάλλον θα πέσει η Φουενλαμπράδα άλλα αξίζει να κυνηγήσουμε το +6,5 που έχει ως χάντικαπ (+7,5 διαδικτυακά) στο τελευταίο της χαρτί! Ωραίο παιχνίδι να το δει κάποιος είναι το Μανρέσα- Σεβίλλη όπου θα έχει πάθος ως το μεδούλι. Αντιστοιχηματικό άλλα άκρως μπασκετικό σε ένα παιχνίδι όπου ο χαμένος θα «σφίξει» πολύ στην υπόθεση παραμονή και η Σεβίλλη που είναι καλό όνομα καλείται να αντιδράσει.


Αυτά από το μπάσκετ του σαββατοκύριακου. Η δεύτερη πρόταση διαδικτύου μου είναι με προσαρμοσμένα χάντικαπ από το ΝΒΑ καθώς ξεκίνησαν τα πλέι οφ και πλέον έχει ένα ενδιαφέρον στοιχηματικό και αυτό το πρωτάθλημα.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΣΥΣΤΗΜΑ 3,4


760. ΝΤΙΖΟΝ- ΝΑΝΣΙ (+4,5)   2
785. ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ- ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (+6,5)   2
792. (+9,5) ΚΑΠΟ ΝΤΙ ΟΡΛΆΝΤΟ- ΜΙΛΑΝΟ   2
748. Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ- ΤΟΦΑΣ (+5,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ- ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ  1   ΝΙΚΗ ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ   1,40
ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ- ΦΟΥΕΝΛΛΑΜΠΡΑΔΑ   2   ΜΕ   7,5π. ΥΠΕΡ ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2    ΝΒΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ


ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ-ΒΟΣΤΩΝΗ    1   ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΒΟΣΤΩΝΗΣ    1,50
ΧΟΥΣΤΟΝ- ΝΤΑΛΑΣ   2  ΜΕ   9,5π. ΥΠΕΡ ΝΤΑΛΑΣ   1,47
ΤΟΡΟΝΤΟ- ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ   2   ΜΕ  9,5π. ΥΠΕΡ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ   1,40

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου