Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Κρίνονται πολλά στην Ισπανία (Αναλύσεις - Προτάσεις Σαββατοκύριακο)



Συνεχίστηκαν οι πληρωμές και χθες σε μία δύσκολη μέρα αναμφίβολα στην Ευρωλίγκα στοιχηματικά. Με την ΤΣΣΚΑ δεν μπλέξαμε και καλώς πράξαμε. Μόνο με πόντους κάναμε παιχνίδι όπου και πήραμε Σπανούλης under 15,5 και Ολυμπιακός under 74,5. Στον δεύτερο ημιτελικό πέρασε με την ψυχή στο στόμα το +10,5 της Ουλκέρ, πέρασε και ο Γκούντελοκ στο head to head με τον Ρούντι ενώ στο ειδικό μας Γκούντελοκ πρώτος σκόρερ final 4 ξεκινήσαμε καλά μιας και είμαστε στο +8 από τους δύο δεύτερους Ντε Κολό και Αγιόν. Επί συνόλου είχαμε ένα ταμείο ΟΠΑΠ με Γκούντελοκ και under Ολυμπιακός. Και διαδικτυακά πλήρωσε το μονό αποδεκτό του Σπανούλη.


Σήμερα θα πάμε συγκρατημένα σε ένα κουπόνι διαίτης στο οποίο έχουμε φινάλε στην Γαλλία χωρίς ενδιαφέρον πάντως. Πλην Ισπανίας και Γαλλίας οπουδήποτε αλλού έχουμε πλέι οφ πλέον και κινούμαστε σε εκείνους τους ρυθμούς.


Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου λογικά κερδίζει η ΑΕΚ στο χαμηλό 1,28 και θα δοκίμαζα το +2,5 του Ρέθυμνου το οποίο παίζει καλύτερα εντός και μπορεί την νίκη σήμερα. Κάνω πονηρές σκέψεις να μην θέλουν να ταξιδέψουν εκ νέου Θεσσαλονίκη οι κρητικοί καθώς η σειρά είναι best of 3 άλλα τις διώχνω γρήγορα μιας και το Ρέθυμνο έχει δείξει δείγματα σοβαρής ομάδας. Απλά το αναφέρω πάντως, είναι το μόνο που με απασχολεί. Αγωνιστικά καθαρά είναι καλός άσσος πιστεύω.


Στην Γαλλία λίγα πράγματα και τα σημαντικά έχουν κριθεί. Πάμε λίγο με νίκη για Χάβρη στο 1,65 και νίκη Ορλεάν στο 1,75. Η Χάβρη προέρχεται από 2 σερί ήττες και με νίκη κλειδώνει την 4η θέση. Η Ορλεάν που πήγαινε για πλέι οφ όταν ξεκινούσε η χρονιά ίσως να θελήσει να αποχαιρετήσει με νίκη τον κόσμο της απέναντι σε μία ουσιαστικά αδιάφορη Ρεμς. Η Ορλεάν χάρη στην έδρα της σώθηκε φέτος.


Στην Γερμανία μόνο νίκη Μπάγερν στο 1,40. Νομίζω δεν ξαναχάνει από την Φρανκφούρτη εκτός.


Στην Ιταλία προσέχουμε πως ναι μεν η Τρέντο είναι η ευχάριστη έκπληξη άλλα δεν έχει εμπειρία από πλέι οφ και ίσως η πονηρή Σάσσαρι να κάνει το break στο πρώτο ματς. Καλή έδρα πάντως η Τρέντο άλλα και καλή επίσης ομάδα η Σάσσαρι όταν έχει κέφια. Σάσσαρι διπλό με +2,5.


Στην Ισπανία τέλος πάμε με Μάλαγα +5,5 διαδικτυακά και +4,5 ΟΠΑΠ. Ο νικητής είναι δεύτερος και ο ηττημένος τρίτος. Μεγάλο ματς με την Μάλαγα να αυτοκτονεί βαθμολογικά τον τελευταίο μήνα άλλα έχει ευκαιρία να σώσει τα πράγματα σε αυτό το ματς. Δυνατή έδρα και μεγάλο κίνητρο η νίκη επί της Μπαρτσελόνα για τους ανδαλουσιανούς. Στα υπόλοιπα λίγο Μπιλμπάο με +7,5 στην μάχη της 4ης θέσης και λίγο νίκη Μανρέσα 1,45 κυρίως λόγω ανυπαρξίας της Εστού εκτός έδρας. Μία Εστού όπου είναι και αδιάφορη. Βαθμολογικά πάντως Φουενλαμπράδα και Μανρέσα δύσκολα θα σωθούν και αυτό γιατί με νίκη Χιπούσκοα σήμερα επί της Σεβίλλης και νίκη Σεβίλλης εντός με την Μπανταλόνα τελευταία αγωνιστική οι δύο ομάδες φτάνουν τις 11 νίκες που για να τις φτάσει η Μανρέσα πρέπει να βγάλει διπλό στην Μαδρίτη με την Ρεάλ!!! Ρεαλιστικά επομένως μόνο με δώρο Σεβίλλης αύριο ελπίζει η Μανρέσα καθώς η Χιπούσκοα παίζει τελευταία αγωνιστική εκτός με Σαραγόσα που θα θέλει νίκη. Τώρα γιατί δεν φορτώνουμε νίκη Χιπούσκοα; Γιατί πολύ απλά στην Ισπανία έχουμε δει πολλά και όντως η Σεβίλλη μπορεί να κερδίσει την Χιπούσκοα αύριο για να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχίτερα (σε ένα θρίλερ ματς πάντως).


Εκτός κουπονιού ξεχώρισα τα παρακάτω και όποιος θέλει μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όπως θέλει


ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  ΡΙΛΣΚΙ (+2,5)  7/10
ΣΛΟΒΕΝΙΑ   ΚΡΚΑ  ΝΙΚΗ  1,70   8/10
ΕΣΘΟΝΙΑ ΤΑΡΤΟΥ ΡΟΚ (+6,5)  8/10
ΠΟΛΩΝΙΑ  ΤΟΥΡΟΒ  ΝΙΚΗ  1,25
ΕΛΒΕΤΙΑ  ΝΟΣΑΤΕΛ  ΝΙΚΗ 1,52


**ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


752. (+4,5) ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ    1
735. (+2,5) ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΑΟΚ   1
744. ΧΑΒΡΗ- ΛΕ ΜΑΝ (+1,5)   1


*ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1


ΜΑΛΑΓΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1  ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΜΑΛΑΓΑ
ΤΟΥΡΟΒ- ΤΣΑΡΝΙ   1  ΝΙΚΗ ΤΟΥΡΟΒ   1,25


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΜΠΑΓΕΡΝ   2  ΝΙΚΗ ΜΠΑΓΕΡΝ   1,40
ΜΑΝΡΕΣΑ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ   1  ΝΙΚΗ ΜΑΝΡΕΣΑ  1,42
ΑΕΚ- ΑΡΗΣ   1 ΝΙΚΗ ΑΕΚ  1,28


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου