Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Ημιτελικοί φωτιά!!! (F4 Ευρωλίγκα Αναλύσεις- Προτάσεις)



Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν εξαιρετικό μιας και σχεδόν είχαμε το απόλυτο. Πλήρωσαν οι δύο δυάδες μας στο ίντερνετ. Η μία με Βόννη και Φουενλαμπράδα. Η δεύτερη με Τρέντο και Βαλένθια. Στον ΟΠΑΠ όσοι αρκέστηκαν στην δυάδα Βόννη- Φουενλαμπράδα πληρώθηκαν επίσης. Οι πλεονέκτες που έβαλαν και Σεβίλλη δεν ευτύχησαν. Η Σεβίλλη ήταν και το μοναδικό σημείο που χάθηκε. Καλοφάγωτα!


Σήμερα το ενδιαφέρον μονοπωλεί φυσικά η Ευρωλίγκα όπου έχουμε το final 4 στην Μαδρίτη και με αυτό θα ασχοληθούμε φυσικά. Με τις αναλύσεις των δύο ημιτελικών.


Στις 7 η ΤΣΣΚΑ αναμετράται με τον Ολυμπιακό. Οι ρώσοι έχουν κακό ιστορικό με τους πειραιώτες καθώς στα πρόσφατα χρόνια έχασαν έναν ημιτελικό και έναν τελικό από την παρέα του Σπανούλη. Νομίζω ο τελικός πόνεσε πιο πολύ αν και ο ημιτελικός προκάλεσε μεγαλύτερη έκπληξη καθώς έπονταν του τελικού και υποτίθεται η «αρκούδα» πως ήταν υποψιασμένη και αποφασισμένη. Οι ρώσοι με τον Ιτούδη πάντως  δείχνουν σοβαρότητα που δεν είχαν επί Μεσίνα και Καζλάουσκας. Στα θετικά η δίψα τους για την πολυπόθητη κούπα, το low profile που κρατούν όλοι στην ομάδα άλλα και η προσθήκη του Κιριλένκο σε ένα ήδη υπερπλούσιο ρόστερ.


Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει ως το μεγάλο αουτσάϊντερ πράγμα που βολεύει άπαντες στην ομάδα. Στρωμένο σύνολο εδώ και χρόνια με βασικό ελληνικό κορμό και ελάχιστες προσθαφαιρέσεις ξένων κάθε φορά είναι μαχητική ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Δίκαια βρίσκεται στο f4 και φυσικά θα διεκδικήσει κάθε πιθανότητα για ακόμα ένα τρόπαιο.


Στοιχηματικά τώρα που μας ενδιαφέρει εμάς. Καταρχήν πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ αυτή την φορά δεν χάνει. Δείχνει η ομάδα και στην vtb λίγκα άλλα και στην Ευρωλίγκα από την αρχή της χρονιάς πως είναι αποφασισμένη για την κορυφή και μόνο. Με πολύ δουλειά και με συγκεκριμένους ρόλους ο καθένας στην ομάδα οι ρώσοι αν είναι σοβαροί έστω και δύσκολα κερδίζουν σήμερα. Πολύ χαμηλό όμως το 1,35 και δεν ξέρω αν αξίζει να παιχθεί μιας και μιλάμε για έναν μεγάλο ημιτελικό. Δεν παίζω πάντως και χάντικαπ Ολυμπιακού καθώς δεν θα εκπλαγώ με μία διαφορά +10.


Από σύνολα πόντων κρατάω μόνο στον ΟΠΑΠ το under 74,5 του Ολυμπιακού. Εκτιμώ πως ο Ιτούδης θα προσέξει την άμυνα του πολύ σήμερα.


Έχω την αίσθηση πως ο Σπανούλης θα περιοριστεί αρκετά. Άρα περισσότερο θα μοιράζει παιχνίδι και δεν θα σκοράρει. Το line του διαδικτυακά είναι 15,5 πόντοι. Πάω με το under.


Και φυσικά όπως σας έχω πει πολλάκις σε τόσο μεγάλα ματς βάζουμε πάντα λίγα και στην παράταση.


Στον άλλο ημιτελικό.


Η Ρεάλ έχει την έδρα και την δίψα επίσης για το τρόπαιο. Σωστά δίνεται φαβορί λόγω έδρας όπου και ανοίγει διαφορές. Άλλα πώς να κοντράρεις τον «γκουρού» των f4 όταν μάλιστα έχει «φορμάρει» την Ουλκέρ στην πιο κρίσιμη στιγμή; Σε αντίθεση με το παραπάνω ματς που δεν αποκλείω μέχρι και άνετη επικράτηση της ΤΣΣΚΑ, εδώ θα πάω με το χάντικαπ της Ουλκέρ. (+6,5) διαδικτυακά και (+5,5) ΟΠΑΠ. Θεωρώ πως ο Ομπράντοβιτς μπορεί να στήσει όπως πρέπει την ομάδα για να «κλέψει» το ματς όποτε  μέχρι και  «ξερό» διπλό ίσως έχουμε εδώ κόντρα φυσικά σε όλα τα προγνωστικά που λένε ότι η Ρεάλ με την έδρα δεν χάνει αυτό το κύπελλο…


Δεν παίζω δυνατά πάντως το χάντικαπ της Ουλκέρ για δύο λόγους. Γιατί η σοβαρή Ρεάλ που θα βρει λύσεις στα συστήματα του Ομπράντοβιτς όντως δεν χάνει. Γιατί οι της  Ουλκέρ είναι Τούρκοι και οι Τούρκοι όπως έχω γράψει κατά καιρούς ποτέ δεν είναι της απολύτου εμπιστοσύνης. Στην ουσία στην τετράδα Γκούντελοκ- Βέσελι- Μπιέλιτσα- Μπογκντάνοβιτς ποντάρουμε που δεν είναι …τούρκοι άλλα πολύ πολύ καλοί παίχτες…


Στα ειδικά, στο head to head στον ΟΠΑΠ ανάμεσα σε Ρούντι- Γκούντελοκ πάμε με τον αμερικανό (043-322) και κάτι άλλο δεν με ξετρέλανε.


Φυσικά δεν ξεχνάμε και εδώ να παίξουμε παράταση.


Και με ρίσκο αποφεύγουμε την προφανή επιλογή ζευγάρι τελικού ΤΣΣΚΑ- Ρεάλ και δοκιμάζουμε ένα μικρό ποσό στο ζευγάρι ΤΣΣΚΑ- Ουλκέρ στο 4,25 ΟΠΑΠ (διαδικτυακά ίσως παραπάνω).
Αυτά εν ολίγοις από τους δύο ημιτελικούς. Οπότε ότι σας κάνει κέφι το βάζετε. Να θυμίσω πως από την Τρίτη ήδη έχουμε προτείνει πρώτο σκόρερ f4 τον Γκούντελοκ στο 5,75.


Πρόταση ΟΠΑΠ με σημεία θα έχουμε αύριο. Σήμερα μόνο με ειδικά μία δυάδα με


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ UNDER  74,5   042-641
(+1,5) ΡΟΥΝΤΙ-ΓΚΟΥΝΤΕΛΟΚ  à  ΓΚΟΥΝΤΕΛΟΚ   043-322


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΡΕΑΛ- ΟΥΛΚΕΡ   2  ΜΕ   10,5π. ΥΠΕΡ ΟΥΛΚΕΡ   1,45
ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΑΤΛΑΝΤΑ   1  ΝΙΚΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ    1,70


ΕΙΔΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΡΚΕΤΑ

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ UNDER 15,5 ΠΟΝΤΟΥΣ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου