Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Φινάλε στην Ισπανία (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)



Με πολύ καλό ταμείο και εύκολα έκλεισε το άρθρο της Τετάρτης. Συγκεκριμένα τόσο η Σάσσαρι, όσο και η Λαμποράλ μας δικαίωσαν κερδίζοντας και με διαφορά μάλιστα. Η δυάδα ήταν κοινή τόσο στον ΟΠΑΠ, όσο και στο διαδίκτυο.


Σήμερα θα προσπαθήσουμε να πληρωθούμε για ακόμα μία φορά. Το πρόγραμμα βέβαια έχει συμπιεστεί αρκετά μιας και πλην Ισπανίας έχουμε πλέι οφ. Από μία άποψη πάντως είναι καλύτερο αυτό. Καθώς πλέον πάμε στοχευμένα σε συγκεκριμένα 3-4 σημεία  και ανεβάζουμε τα πονταρίσματα μας.


Στην Ελλάδα ο ελλιπής Ολυμπιακός ίσως να μην κάνει περίπατο στην Αμαλιάδα. Προς άσσο με +20,5.


Στην Τουρκία κρατάω το διπλό της Νταρουσάφακα και την νίκη της Μπάνβιτ. Ίσως και προς άσσο η Γαλατά με +9,5 στο ντέρμπι μίσους αν και εδώ έχουμε μεγάλη διαφορά ποιότητας. Την Νταρουσάφακα την κρατάω γιατί «έφαγε» ένα break στην πρεμιέρα από την Τραμπζονσπόρ στην παράταση (!) και έχει την ποιότητα να διορθώσει αυτό το λάθος. Άλλωστε μιλάμε για μία ακριβή ομάδα (παρ’ ότι νεοφώτιστη) που τερμάτισε στην πρώτη τριάδα δίκαια φέτος. Την Μπάνβιτ την κρατάω λόγω μομέντουμ. Φέτος στα μεταξύ τους η Καρσίγιακα κέρδισε 2 φορές στα κύπελλα, 2 φορές στο πρωτάθλημα (rs) και προχθές στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Πιστεύω πως η Μπάνβιτ μπορεί την πρώτη της νίκη τώρα, συν το γεγονός ότι τόσο η Καρσίγιακα, όσο και η Μπάνβιτ ποντάρουν στην έδρα και φέτος. Στα αρνητικά μόνο το γεγονός ότι η Μπάνβιτ  δεν είναι πολύ σταθερή εντός έδρας όσο άλλες χρονιές που ήταν εγγύηση.


Στην Γαλλία ξεκινήσαμε χθες με «μαγείες» κλασικά. Έχασε εντός η Ναντέρ και ζορίστηκε πολύ η Λιμόζ !. Δεν ακουμπάω κάτι αν και λόγικά το Στρασβούργο δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα με την Σαλόν που είναι επί των πλείστων ομάδα έδρας. Ανοιχτό ματς στο Ανταρές και καμία αξία το 1,50 της νίκης της Λε Μαν. Μπορεί κάλλιστα να έρθει διπλό και εύκολα.


Στην Γερμανία ημιτελικά πλέον. Προσέχουμε πως η Ουλμ είναι κουρασμένη καθώς έπαιξε 5 παιχνίδια με την Βόννη και προκρίθηκε με διπλό δύσκολο μόλις την Τετάρτη. Η Μπάμπεργκ που είναι πολύ καλή ομάδα και με δυνατή έδρα λογικά καλύπτει και το χάντικαπ εδώ αν είναι σοβαρή. Είναι και πιο ξεκούραστη άλλωστε. Στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Άλμπα και Μπάγερν πάμε λίγο με το +4,5 της Μπάγερν σε μονό αποδεκτό όμως που υπάρχει διαδικτυακά και αυτό γιατί περιμένω ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο αυτές ποιοτικές ομάδες.


 Αφήνουμε την ΤΣΣΚΑ στην ησυχία της.


Στην Ιταλία πάμε ζεστά με την νίκη της Καντού (1,75-1,80). Που είναι ομάδα έδρας και εκτιμώ πως έστω και δύσκολα μπορεί να κερδίσει εντός την Βενέτσια και να μην «σκουπιστεί» πριν την ώρα της. Ανοιχτό ματς το Μπρίντιζι- Ρέτζιο Εμίλια.


Στην Ισπανία έχουμε φινάλε άλλα χωρίς σπουδαίο ενδιαφέρον. Για να σωθεί η Μανρέσα πρέπει να βγάλει διπλό μέσα στην Μαδρίτη με την Ρεάλ καθώς χάνει την ισοβαθμία με την Χιπούσκοα. Απίθανο σενάριο καθώς η Ρεάλ έχασε από την Λαμποράλ μεσοβδόμαδα και η Μανρέσα ως ομάδα της Καταλονίας δεν νομίζω να έχει απαιτήσεις εξυπηρέτησης, που δεν θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Σιγά να μην μπει η Ρεάλ στην διαδικασία να «χαλάσει» το όνομα της με τέτοιες σκοπιμότητες. Συνεπώς μένει μόνο το ενδιαφέρον στην κατάταξη των πλέι οφ άλλα και εκεί όλα σχετικά είναι καθώς έχουμε δει πολλές φορές ο ενδιαφερόμενος να αποδεικνύεται όχι και τόσο ενδιαφερόμενος. Προσέχουμε την Εστού που έχει καλή έδρα και το +4,5 στον ΟΠΑΠ έχει ένα ενδιαφέρον. Λογικά κερδίζει η Μπιλμπάο καθώς η Μάλαγα δεν έχει συνέλθει ακόμα. Από εκεί και πέρα δεν αξίζει κάτι σοβαρά. Όλα είναι πιθανά. Ακόμα και μία νίκη της υποβιβασμένης Φουενλαμπράδα μπροστά στο κοινό της στο τελευταίο της παιχνίδι στη πρώτη κατηγορία!


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


729. (+1,5) ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ- ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ   2
733. ΚΑΝΤΟΥ- ΒΕΝΕΤΣΙΑ (+1,5)   1
735. (+1,5) ΧΙΟΥΣΤΟΝ- ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΚΑΝΤΟΥ- ΒΕΝΕΤΣΙΑ  1  ΝΙΚΗ   ΚΑΝΤΟΥ  1,75
ΧΙΟΥΣΤΟΝ- ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ    1   ΜΕ  4,5π. (ΠΡΟΣΑΡΜ) ΥΠΕΡ ΧΙΟΥΣΤΟΝ   1,55


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ- ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ   2   ΝΙΚΗ ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ   1,70

ΜΠΑΝΒΙΤ- ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ    1   ΝΙΚΗ ΜΠΑΝΒΙΤ   1,60


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου