Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Παιχνίδια δίχως αύριο (Αναλύσεις- Προτάσεις Τετάρτη- Πεμπτη)



Δεν τα πήγαμε καλά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Πλην Καντού και Μπάνβιτ που πέρασαν ατυχήσαμε με Νταρουσάφακα και Χιούστον οπότε ναι μεν είχαμε ένα 2-2 στα σημεία άλλα ο απολογισμός ήταν μηδενικός σε ταμεία φυσικά. Αγωνιστικά είχαμε την παρωδία της Μαδρίτης όπου η Ρεάλ εντός έδρας έχασε με 10π.(!) από την Μανρέσα (που επί 16 ματς εκτός έδρας ήταν φάντασμα), στην Τουρκία η ακριβή Νταρουσάφακα αποκλείστηκε από την Τραμπζονσπορ (σημείο που χάσαμε) με 2-0 ενώ είχαμε και τον αποκλεισμό της Ναντέρ με 2-0 από την Νανσί στην Γαλλία. Άλλη μία καλή έκπληξη αν και η Γαλλία είναι φουλ από εκπλήξεις.


Σήμερα θα δούμε το μπάσκετ Τετάρτης- Πέμπτης. Χθες απέχαμε καθώς το πρόγραμμα δεν ήταν δελεαστικό. Ξέσπασε η Εφές πάντως όπως περίμενα ενώ ο «λαβωμένος» Παναθηναϊκός κέρδισε πανεύκολα στον πρώτο ημιτελικό, πράγμα λογικό καθώς δεν περίμενε κανείς να χάσουν οι αθηναίοι.


Ξεκίνημα από Ελλάδα. Δεν μπλέκουμε. Το χάντικαπ του Άρη έχει ανέβει πολύ σε σχέση με το αρχικό και αυτό γιατί ο Άρης δεν θα έχει Νέϊμικ, Αντεγκμπόγιε. Και που  μάλλον ενοχλεί η οικονομική του εξυγίανση τους αποφασίζοντες την νομιμότητα οπότε και τιμωρήθηκε με ποινή «ολοκαύτωμα» την ίδια ώρα που οι ποινές για Ολυμπιακό- Παναθηναϊκό- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ είναι κάτι απαλότερο από χάδι με πούπουλο για παρόμοια ή και χειρότερα επεισόδια. Άλλα έτσι είναι δυστυχώς τα «νόμιμα» στην Ελλάδα γι’ αυτό ένα τεράστιο μέρος κόσμου που έχει το μυαλό στην θέση του έχει σταματήσει την συστηματική ενασχόληση αηδιάζοντας από τα αθλητικά «καραγκιοζιλίκια» της χώρας (σε όλα τα αθλήματα, από όλες τις ομάδες πλην αυτών που ευνοούνταν μόνιμα με κάθε ευκαιρία).


Στην Τουρκία λογικά η Ουλκέρ κερδίζει εύκολα άλλα το -16,5 δεν το λες και μικρό. Ίσως έχουμε ντέρμπι στο Καρσίγιακα- Μπάνβιτ που είναι ματς δίχως αύριο οπότε προς χάντικαπ Μπάνβιτ εδώ με +5,5 αν και η Καρσίγιακα έχει πολύ καλή έδρα.


Στην vtb λίγκα η ΤΣΣΚΑ είναι η μία ομάδα του τελικού. Σήμερα έχουμε το Κούμπαν- Κίμκι. Με την Κούμπαν να είναι στο 2-1 και στο προηγούμενο ματς εντός διέλυσε την Κίμκι. Πάντως οι μοσχοβίτες δεν είναι Ούνιξ σε καμία περίπτωση (που δεν έστριβε φέτος) και πιστεύω πως μπορούν να πληρώσουν στο +6,5 που βρίσκω διαδικτυακά. Δεν αποκλείω και νίκη για Κίμκι για τους τολμηρούς ώστε να γίνει το 2-2 άλλα πιο ασφαλές είναι το χάντικαπ εδώ μιας και δεύτερος διασυρμός δεν πιστεύω να συμβεί. Θυμίζω ότι η Κίμκι κατέκτησε το Eurocup φέτος και είναι μια πολύ καλή ομάδα.


Στην Γαλλία λογικά ξεσπά το Στρασβούργο και πάμε προς άσσο με -9,5 ή -10,5. Η Σαλόν είναι ομάδα έδρας άλλωστε. Μεγάλο ντέρμπι στο Ανταρές όπου και εδώ ο νικητής προκρίνεται στα ημιτελικά. Η Βιλερμπάν είναι ανεβασμένη και έχουμε ήδη μέσα στο Μάϊο 2 νίκες για την Λε Μαν εντός έδρας. Μία δύσκολη στην πρώτη αγωνιστική των προημιτελικών και μία εύκολη στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Στατιστικά για τα δεδομένα της Γαλλίας η παράλογη λογική της λέει πως δεν κάνει σε 20 μέρες μέσα 3 στα 3 εντός η Λε Μαν με την Βιλερμπάν. Αγωνιστικά πάντως είναι ανοιχτό παιχνίδι και μεγάλο ντέρμπι. Εγώ θα πάω με την  Βιλερμπάν στο +3,5 που έχει άλλα τονίζω και πάλι. Το σημείο αγωνιστικά καθαρά πάει παντού.


Στην Γερμανία η Ούλμ ίσως παλέψει με την ανώτερη Μπάμπεργκ εντός. Πονηρό το +5,5 και δεν μπλέκουμε. Λογικά η Μπάγερν μετά την σφαλιάρα της Κυριακής από την Άλμπα στο Βερολίνο με 81-55 ήττα, τώρα κερδίζει έστω και δύσκολα. Είμαι με τον άσσο στον ΟΠΑΠ με -2,5 και με την νίκη της Μπάγερν στο 1,70 περίπου. Πιστεύω θα κάνει το 1-1.


Η Ισπανία είναι όλη προς αποφυγή στην πρεμιέρα της με τα χάντικαπ. Ακόμα και η νίκη της Μάλαγα ίσως αποδειχθεί τυράκι. Δεν αξίζει το 1,40 με την ανεβασμένη Λαμποράλ οπότε καλύτερα να απέχουμε.


Με την Ιταλία επίσης καλό είναι να μην μπλέξουμε. Μιλάνο και Σάσσαρι έχουν προκριθεί προ πολλού και σήμερα θα μάθουμε τους άλλους δύο. Στο Βενέτσια- Καντού μίλησαν οι έδρες άλλα η πονηρή Καντού με τον Αρτέστ στο +6,5 έχει ένα ενδιαφέρον τώρα. Αν και η Βενέτσια με τον Ρεκαλκάτι θέλει να φτάσει ψηλά φέτος όσο τίποτε άλλο. Σετάκι περίπου και το δεύτερο ματς με την Ρέτζιανα να έχει καλή έδρα και να έχουμε από ένα Break εδώ. Για να μην κουράζω. Για την περιέργεια και μόνο αν έπρεπε να διαλέξω ένα σημείο θα διάλεγα μόνο Καντού με +6,5 απλά για την περιέργεια όπως είπα και χωρίς να μπορώ να το ερμηνεύσω τελείως αγωνιστικά. Διαίσθηση ίσως περισσότερο.


Εκτός κουπονιού προσέχουμε πως η Ακαντέμικ έχει +1,5 στο Μπαλκάν- Ακαντέμικ και η σειρά είναι 1-1 σε ένα best of 5 (2-2-1). Στην Βουλγαρία η Ακαντέμικ είναι ο μονάρχης απλά μάλλον φαίνεται βρέθηκαν λεφτά στην Μπαλκάν (μέχρι πέρσι 4η – 5η δύναμη πίσω από Λέφσκι- Ρίλσκι- Βάρνα ) και πλέον η ομάδα είναι και φαβορί για τον τίτλο όπως έχουν τα δεδομένα τώρα. Αγωνιστικά δεν αγγίζεται το παιχνίδι. Παρόλο που το +1,5 της Ακαντέμικ είναι σούπερ δελεαστικό. Αν ο «επενδυτής» της Μπαλκάν έχει αποφασίσει να πάρει το πρωτάθλημα τότε μάλλον το έχει πάρει ήδη απλά θα το μάθουμε εμείς όταν πρέπει με την νόμιμη διαδικασία…


Συνεπώς πάμε με σειρά προτεραιότητας ΜΠΑΓΕΡΝ ΝΙΚΗ 1,70-ΚΙΜΚΙ (+6,5)-ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (+3,5)- ΜΠΑΝΒΙΤ (+5,5)- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (-9,5). Αναφέρω τις καλύτερες τιμές πάντα.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


706. ΚΟΥΜΠΑΝ- ΚΙΜΚΙ (+6,5)    2
716. ΜΠΑΓΕΡΝ- ΑΛΜΠΑ (+2,5)   1


**ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΑΔΑ


ΤΡΙΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΑΖΕΙ


707. ΛΕ ΜΑΝ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (+3,5)   2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΜΠΑΓΕΡΝ- ΑΛΜΠΑ   1  ΝΙΚΗ ΜΠΑΓΕΡΝ   1,70
ΚΟΥΜΠΑΝ- ΚΙΜΚΙ    2   ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΚΙΜΚΙ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    2   (ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ)


ΛΕ ΜΑΝ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ   2   ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ- ΜΠΑΝΒΙΤ  2   ΜΕ 5.5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΝΒΙΤ
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ    1  ΜΕ  9,5π. ΥΠΕΡ ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ



**ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου