Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ένας ματς, μια κατηγορία (Αναλύσεις Προτάσεις Σαββατοκύριακο)



Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο μήνα οι αναλύσεις των άρθρων δεν είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει. Κυρίως γιατί κάποια έκτακτα μου τρώνε πολύτιμο χρόνο και αναγκάζομαι να κάνω «περικοπές». Και σήμερα στην ουσία θα έχουμε τις προτάσεις απλά θα αιτιολογήσω τα σημεία με μία κουβέντα. Γενικά πάντως δεν ανοιγόμαστε καθώς είμαστε προ των πυλών των πλέι οφ στα μεγάλα πρωταθλήματα και αρκετές ομάδες δεν ξέρουμε τι διάθεση θα έχουν. Επιλέγουμε κυρίως σημεία με κίνητρο.


Από Ελλάδα προς διπλό για Άρη με +4,5 διαδικτυακά. Και στον ΟΠΑΠ με +2,5 προς διπλό είμαι άλλα επιλέγω την καλύτερη τιμή φυσικά. Και λίγο άσσος με +4,5 για Πανιώνιο στο φινάλε του εντός με την Κηφισιά που επίσης είναι «χάλι μαύρο».


Στην Γαλλία επικεντρώνομαι στην μάχη της ουράς και κρατάω νίκη Ορλεάν στο 1,80 και Μπουργκ με +4,5. Όποιος θέλει βάζει μονά αποδεκτά, όποιος θέλει βάζει δυάδα. Η Γαλλία καλό είναι να παιχτεί μόνη της και να μην μπλεχτεί με σημεία από άλλα πρωταθλήματα.


Στην Ιταλία τα βλέμματα είναι στο Πέζαρο όπου η Σκαβολίνι υποδέχεται την Καζέρτα. Μεγάλα ονόματα του παρελθόντος. Ο νικητής σώζεται. Ο χαμένος πέφτει. Στην Ιταλία πέφτει ένας και βαθμολογικά παίρνει  ο νικητής 2π. και ο ηττημένος 0π. Με το -1π. ποινή που έχει η Καζέρτα πάμε Καζέρτα 15π. και Πέζαρο 14π. Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να ισοβαθμήσουν οι ομάδες άρα δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε και στο ματς του πρώτου γύρου. Απλά ξεκάθαρα ο χαμένος πέφτει. Αγωνιστικά η Πέζαρο είναι σε μεγάλη κάμψη ενώ η Καζέρτα ακριβώς το αντίθετο με σερί νίκες και μάλιστα με ομάδες τετράδας! Σχεδόν στα ίσια πάντως το παιχνίδι και σωστά καθώς ο στόχος είναι ο ίδιος και η Πέζαρο έχει την έδρα. Δεν μπλέκουμε. Βάζουμε ένα 5ευρω στην παράταση και περιμένουμε το live. Λογικά πάμε σε ματς θρίλερ. Από τα υπόλοιπα ίσως αποδειχθεί τυράκι η Σάσσαρι στην νίκη της ενώ προσοχή: Η Καντού θα είναι στα πλέι οφ ακόμα και με ήττα αν χάνει παράλληλα και η Πιστοϊα που παίζει μέσα στο Μιλάνο και η λογική λέει πως θα χάσει. Εκτός αν έχουμε καμιά «μαγεία» πάλι ένεκα που η Μιλάνο είναι αδιάφορη. Επομένως το +1,5 της Ρόμα έχει ένα ενδιαφέρον.


Στην Ισπανία χαμός και πάμε με τις ομάδες που καίγονται. Πρώτα με Φουενλαμπράδα στο +4,5 που ποντάρει εντός και με ήττα σήμερα πέφτει κιόλας. Μετά πάμε με +2,5 Σεβίλλη στον ΟΠΑΠ και ευελπιστούμε Χιπούσκοα και Μανρέσα να παλέψουν και να μην πέσουν αμαχητί. Έχει ενδιαφέρον και +5,5 της Εστουντιάντες  που είναι δυνατή φέτος εντός.


Στην Γερμανία μόνο Βόννη με +4,5 καθώς ναι μεν μας «κουβάδιασε» στο πρώτο ματς με την ήττα της άλλα δεν θα χάνει πάντα σε συνεχόμενα παιχνίδια με την Ουλμ. Και τώρα δεν έχουμε 1,40 απόδοση άλλα +4,5 χάντικαπ και 1,85-1,90 αναλόγως.


Τίποτα από Τουρκία.


Τίποτα από ΝΒΑ που περιμένουμε να «κλείσουν» τα τρίτα παιχνίδια.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


769. ΟΥΛΜ- ΒΟΝΝΗ (+4,5)   2
770. (+4,5) ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ  1


***Η ΔΥΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΑΔΑ ΒΑΖΕΙ

786. (+2,5) ΣΕΒΙΛΛΗ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1


ΟΥΛΜ- ΒΟΝΝΗ     2    ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΒΟΝΝΗ
ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ   1  ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2

ΤΡΕΝΤΟ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ   1  ΝΙΚΗ ΤΡΕΝΤΟ   1,40

ΚΑΝΑΡΙΑΣ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ   2  ΝΙΚΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ   1,70


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου