Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Τελική ευθεία στο κουπόνι μας (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)



Με καλό ταμείο τόσο στον ΟΠΑΠ, όσο και στο διαδίκτυο έκλεισε το μεσοβδόμαδο άρθρο. Κίμκι και Μπάγερν μας δικαίωσαν πανηγυρικά. Από τα υπόλοιπα 3 σημεία χάσαμε Βιλερμπάν- Μπάνβιτ και πέρασε μόνο το Στρασβούργο άλλα όπως έγραφα και στο άρθρο τα βασικά σημεία που ενδιέφεραν περισσότερο ήταν η Κίμκι και η Μπάγερν.


Σήμερα η μέρα είναι δύσκολη. Με πρόγραμμα διαίτης από δω και πέρα μέχρι το φινάλε της μπασκετικής σεζόν οπότε περιμένουμε κάτι καλό για να «χτυπήσουμε» και περισσότερο, αν θέλουμε για το σπορ,  παίζουμε μικρά συστηματάκια χωρίς μεγάλο ποντάρισμα. Αυτό θα κάνουμε και σήμερα στον ΟΠΑΠ καθώς δεν έχουμε απλές νίκες και δεν με ελκύει κάποια τριάδα φανατικά. Φυσικά μια κουβέντα θα πω για όλα τα ματς.


Ξεκίνημα με την vtb όπου ο νικητής ανάμεσα σε Κίμκι- Κούμπαν πάει στον τελικό όπου περιμένει η ΤΣΣΚΑ. Μεγάλο ντέρμπι το σημερινό όπου κερδίζει ο καλύτερος. Σωστά ελαφρύ φαβορί η Κίμκι λόγω έδρας άλλα μόνο live αξίζει η αναμέτρηση αν πετύχουμε κανένα καλό χάντικαπ εκατέρωθεν.


Στην Γερμανία, η Μπάμπεργκ έκανε ήδη το 2-0 και μάλλον «σκουπίζει» την Ουλμ. 5 στα 5 για την Μπάμπεργκ στα μεταξύ τους φέτος και εφ όσον η Ουλμ δεν κέρδισε στην έδρα της δύσκολο να το κάνει εδώ. Δεν θέλω να μπλέξω ούτε με το χάντικαπ. Η Μπάμπεργκ εντός έδρας είναι καταιγιστική μερικές φορές. Στο άλλο παιχνίδι, η Άλμπα υποδέχεται την Μπάγερν με το σκορ στο 1-1. Μέχρι στιγμής μίλησαν οι έδρες στο συγκεκριμένο ζευγάρι με την Άλμπα να έχει ένα 4-2 από την αρχή της χρονιάς.  Στατιστικά να το δούμε κάποτε θα σπάσει και μία έδρα… Βέβαια αυτό είναι ένα στατιστικό και όχι ένα αγωνιστικό στοιχείο. Δεν ξέρω αν αξίζει το +5,5 της Μπάγερν. Είναι όπως βλέπει ο καθένας  το παιχνίδι. Αυτός που βλέπει να χαλάει η «ροή» παίζει διπλό με +5,5. Αυτός που βλέπει να συνεχίζεται το ίδιο «βιολί» με τις νίκες έδρας παίζει νίκη Άλμπα (πολύ χαμηλή όμως). Προσωπικά θα βάλω λίγα στο χάντικαπ της Μπάγερν. Και εδώ καλό το Live.


Αφήνουμε και πάλι την Ισπανία. Είδαμε και χθες την Ρεάλ που μπήκε νωθρά, μας  χάρισε ένα ωραίο -6,5 χάντικαπ και είχαμε ένα όμορφο βραδάκι απρόσμενα. Στην ουσία η Βαλένθια με την έδρα μπορεί να κερδίσει εύκολα εκ νέου. Η Μπιλμπάο μοιάζει να ξέμεινε από δυνάμεις και κίνητρο. Η Μπανταλόνα φέτος είναι πολύ ανεβασμένη άλλα έχει μόνιμο κόμπλεξ με την συμπολίτισσα Μπαρτσελόνα. Κακό αυτό. Αρχικά έβλεπα τον άσσο με +7,5 άλλα αποφάσισα να το αφήσω ήσυχο. Τέλος κρατάω την νίκη της Λαμποράλ στο πιο ισορροπημένο ζευγάρι κυρίως λόγω έδρας των βάσκων. Που πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν.


Στην Ιταλία είχαμε χθες την ομορφιά με το Μιλάνο. Το οποίο φέτος από την Σάσσαρι έχει χάσει ένα σούπερ καπ και ένα κύπελλο. Αποδεικνύεται κακός δαίμονας η Σάσσαρι για την ακριβή Μιλάνο. Στο σημερινό παιχνίδι πάμε λίγο με νίκη για Βενέτσια σε ένα ισορροπημένο ματς ανάμεσα σε δύο μικρομεσαίες ομάδες που φέτος ελλείψει οικονομικών των υπολοίπων τερμάτισαν ψηλά άλλα δικαιότατα. Ανοιχτό ζευγάρι το συγκεριμένο όπου η έδρα παίζει ρόλο.


Η Γαλλία είναι για «φυλακή». Α μπε μπα μπλομ δηλαδή αν Στρασβούργο και Λιμόζ κερδίσουν καλύπτοντας και τα χάντικαπ. Μαχητικές Λε Μαν και Νανσί. Σε ένα best of 5 πλέον στην Γαλλία καθώς τα προημιτελικά ήταν best of 3. Πιστεύω θα έχουμε ομορφιές και πάλι άλλα δεν ξέρω σε πιο ματς ακριβώς. Η ουσία είναι πως στην πρεμιέρα των προημιτελικών τόσο το Στρασβούργο, όσο και η Λιμόζ ζορίστηκαν πολύ εντός με Σαλόν και Χάβρη. Άβυσσος η Γαλλία…


Απέχουμε και από την Τουρκία. Η Ουλκέρ αν είναι σοβαρή κερδίζει άνετα. Αν είναι ασόβαρη χάνει κιόλας από την υπολογίσιμη Καρσίγιακα που είναι όμως καλύτερη στην Σμύρνη και εκεί την προτιμάμε.


Εκτός κουπονιού μόνο λίγο Ζιελόνα Γκόρα διπλό με +6,5 από Πολωνία και λίγο +5,5 Βιτόρια άσσο από Πορτογαλία.


Πρόταση ΟΠΑΠ δεν θέλω να δώσω. Προσωπικά δεν μου άρεσε κάτι για να είναι πρόταση. Όσοι παρόλ’ αυτά όσοι θέλετε να παίξετε κάτι θα έκανε ένα σύστημα 3,4 με Ουλμ (+12,5)- Μπανταλόνα (+7,5)- Λε Μαν (+8,5)- Μπάγερν (+5,5). Τονίζω. Προσωπικά, όπως βλέπετε και από τις αναλύσεις, εγώ δεν θα το παίξω. Απλά μια γνώμη είναι για τους φίλους του ΟΠΑΠ. Μπορεί  να είμαστε τυχεροί να και βγει. Ποτέ δεν ξέρεις.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΜΑΛΑΓΑ   1  ΝΙΚΗ ΛΑΜΠΟΡΑΛ    1,50
ΒΕΝΕΤΣΙΑ- ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ   1  ΝΙΚΗ ΒΕΝΕΤΣΙΑ   1,45



**ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ (+6,5) ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου