Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Προτελευταία στροφή στο όμορφο Μπανανιστάν... (Αναλύσεις- Προτάσεις Τετάρτης)



Μία μόνο πρόταση πλήρωσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Άδικα χάσαμε την δεύτερη πρόταση ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα πλήρωσε η δυάδα ίντερνετ με Χιπούσκοα και Γκραν Κανάρια ενώ στον ΟΠΑΠ είχαμε Γκραν και Σάσσαρι όπου και πέρασαν άλλα ως τρίτο σημείο ήταν η νίκη της Μπιλμπάο. Η Μπιλμπάο κέρδισε στην παράταση. Ο ΟΠΑΠ δεν μετράει την παράταση οπότε …κουβάς. Βέβαια στο τέλος του άρθρου σας ενημερώνω για αυτό οπότε όσοι προνοήσατε πιθανόν να πληρωθήκατε την παράταση στο Μπιλμπάο-Μπανταλόνα.


Στα υπόλοιπα χάσαμε δίκαια Παναθηναϊκό και Άλμπα. Η Άλμπα έκανε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο ενώ για το ελληνικό κλάσικο της συμφοράς τα λόγια είναι περιττά. Τέλος ο Ιβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό όπως τέλος πιο παλιά ο Μπαρτζώκας από τον Ολυμπιακό πράγμα που δείχνει τον φανατισμό της ιδιοκτησίας εκατέρωθεν. Το κριτήριο για έναν προπονητή είναι τι θα κάνει στα μεταξύ τους. Τι και αν ο Μπαρτζώκας πήρε Ευρωλίγκα, τι και αν ο Ιβάνοβιτς σε μία χρονιά ανανέωσης και χαμηλού μπάτζετ για τον Παναθηναϊκό κατάφερε να φτάσει στα νοκ άουτ. Η ιδιοκτησίες έχουν το χρήμα και εφ όσον πιστεύουν  αυτά που πιστεύουν εμάς μας περισσεύει. Για το συμβάν με τον Σπανούλη και τον Γιαννακόπουλο δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Ο Γιαννακόπουλος ανήκει στην μεγάλη κατηγορία των παιδιών που όχι μόνο δεν ακολούθησαν τα χνάρια του πατέρα τους άλλα έγιναν τόσο κακομαθημένα από τα πολλά λεφτά που πλέον τους ντροπιάζουν κιόλας.


Στοιχηματικά μέσω facebook πλήρωσε χθες μία τριάδα ΟΠΑΠ που σας έδωσα με Μέμφις- Μπουργκ και Γιουβέντους. Διαδικτυακά πήραμε την νίκη της Ατλάντα και περιμένουμε Κλίβελάντ και Βόννη.


Πάμε να δούμε τα σημερινά.


Στην Ελλάδα μικρό το ενδιαφέρον καθώς η κορυφή και η ουρά έχουν κριθεί. Μένει να δούμε την κατάταξη για τα πλέι οφ.


Η ΑΕΚ λογικά κερδίζει τον ΠΑΟΚ άλλα με -8,5 θέλει προσοχή. Μπορεί να το καλύψει πάντως καθώς εντός έδρας είναι καλή και ανοίγει διαφορές.


Ο Άρης έχασε εύκολα εντός από τον Παναθηναϊκό άλλα τώρα με τον Ολυμπιακό εκτιμώ πως θα είναι πιο μαχητικός. Κυρίως λόγω χαλαρότητας Ολυμπιακού όμως. Που τον πετυχαίνουμε μετά από διπλό στο ΟΑΚΑ και σχεδόν μια βδομάδα πριν το final 4 στην Ευρωλίγκα. Έχει εξασφαλίσει και την πρωτιά. Για ποιο λόγο να μην πάρουν ανάσες κάποιοι παίχτες – ηγέτες;;; Καλό χάντικαπ το +11,5 διαδικτυακά και το κρατάω. Με  +9,5 στον ΟΠΑΠ πάλι προς  άσσο είμαι άλλα εφ όσον βρίσκω +11,5 προσωπικά δεν μπλέκω με ΟΠΑΠ.


Στα υπόλοιπα τώρα. Πονηρές αποδόσεις νίκης για Κολοσσό και Ρέθυμνο. Προσέχουμε. Η λογική λέει πως περνάνε και οι δύο άλλα στο στοίχημα έχουμε δει πολλά. Ο Κολοσσός είναι δυνατός εντός άλλα ο ΚΑΟΔ …χοτ! Το Ρέθυμνο επίσης καλύτερη ομάδα από τα Τρίκαλα άλλα οι γηπεδούχοι στο τελευταίο εντός τους για φέτος ίσως αποδειχθούν σκληρό καρύδι. Δεν θα κρατήσω κάτι και συνιστώ προσοχή.


Ο Παναθηναϊκός δεν με ενδιαφέρει αν θα ξεσπάσει η όχι.


Ο Απόλλωνας μετά το ξέσπασμα Βετούλα είναι άγνωστο πως θα παρουσιαστεί. Και ο Πανιώνιος επίσης. Δεν είναι ευκαιρία το -9,5 για Απόλλων στον ΟΠΑΠ κατά την γνώμη μου.


Τέλος η Κηφισιά που ψήλωσε απότομα πέρσι, φέτος είναι στην φυσική της θέση και άγνωστο αν θέλει και πλέι οφ πλέον. Εντός είναι φιλότιμή. Ο Κόροιβος σώθηκε. Είναι ομάδα έδρας και ίσως ως ιστορικό γεγονός να θέλει πλέι οφ περισσότερο. Ελεύθερο μπάσκετ περιμένουμε πάντως και απέχουμε.


Στην Γερμανία πάω με την νίκη της Βόννης. Και με άσσο στον ΟΠΑΠ. Προ ημερών στην τελευταία αγωνιστική στην Γερμανία στο ίδιο γήπεδο η αδιάφορη Βόννη έχασε από την ενδιαφερόμενη Ουλμ. Αποτέλεσμα που έδωσε στην Ουλμ την 5η θέση. Λίγο δύσκολο να χάσει η Βόννη τόσο σύντομα, στο ίδιο γήπεδο και από τον ίδιο αντίπαλο. Καλό σημείο.


Τίποτε άλλο από ΟΠΑΠ. Στο ΝΒΑ λογικά κερδίζουν τώρα Κλίβελαντ και Χιούστον ενώ εκτός κουπονιού προσέχουμε το διπλό της Στεάουα και τον άσσο της Ροβινάρι από την Ρουμανία, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν ο Φλεβαράκης θα καταφέρει να χαντακώσει και την Κοσζάλιν που ήδη χάνει 2-0 από την Ρόσα και σήμερα με νέα ήττα αποκλείεται από την συνέχεια των πλέι οφ. +5,5 το χάντικαπ για Κοσζάλιν για τους φίλους του Φλεβαράκη που θέλουν να στηρίξουν το θεάρεστο έργο του!


Στον ΟΠΑΠ δεν προκύπτει τριάδα. Αν θέλετε βάζετε για το ενδιαφέρον ΑΡΗΣ (+9,5)- ΒΟΝΝΗ (-4,5) και τέλος. Μία δυάδα.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ- ΣΙΚΑΓΟ   1  ΝΙΚΗ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ   1,40
ΒΟΝΝΗ- ΟΥΛΜ   1   ΝΙΚΗ  ΒΟΝΝΗ  1,45


**ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΔΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΧΘΕΣ (ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΤΛΑΝΤΑ)


ΧΙΟΥΣΤΟΝ- ΚΛΙΠΕΡΣ   1  ΝΙΚΗ ΧΙΟΥΣΤΟΝ  1,35


***ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΕΑΟΥΑ, ΡΟΒΙΝΑΡΙ ΚΑΙ ΚΟΣΖΑΛΙΝ.



****ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΡΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1  ΜΕ 11,5π. ΥΠΕΡ ΑΡΗ.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου