Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Μεθυσμένη πολιτεία... (Αναλύσεις- Προτάσεις Τετάρτης)



Δεν τα πήγαμε και άσχημα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε αν και μας «σήκωσε» ο Μέγας Γκούντελοκ παρά οι προτάσεις στο άρθρο του Σαββάτου. Πληρωθήκαμε λοιπόν σε απόδοση 5,75 τον Γκούντελοκ (όπως τον γράφει ο ΟΠΑΠ) ή Γκάουντλοκ (όπως το λένε οι δημοσιογραφάρες μας) και μία πρόταση διαδικτύου με της νίκες για ΑΕΚ, Μανρέσα και Μπάγερν άλλα δεν ευτυχίσαμε στην πρόταση ΟΠΑΠ άλλα και στην πρώτη πρόταση διαδικτύου μιας και η Μάλαγα που ήταν κομβικό σημείο μας πρόδωσε. Και αυτά όμως που πήραμε καλά να είναι και καλοφάγωτα.


Σήμερα θα δούμε τα παιχνίδια της Τετάρτης. Να πω πως πλην Ισπανίας, Κρoατίας και Σερβίας παντού στην Ευρώπη έχουμε πλέι οφ ενώ έχουμε ήδη πρωταθλητές σε κάποια πρωταθλήματα όπως την Χιμίκ στην Ουκρανία, την Σοντερτάλιε στην Σουηδία, την Χόρσενς στην Δανία, την Κομάρνο στην Σλοβακία κ.α.


Με την Τουρκία σοβαρά δεν θα ασχοληθούμε στο ξεκίνημα των πλέι οφ εκεί. Εφές και Νταρουσάφακα είναι σωστά μεγάλα φαβορί. Απλά μια γνώμη φοβάμαι μόνο την Τουρκ. Επομένως θα δοκίμαζα Τουρκ με +11,5 για την περιέργεια μου.


Στον τελικό πρόκρισης στην Γερμανία ανάμεσα σε Βόννη και Ουλμ όλα είναι πιθανά.


Προσοχή στην vtb πολύ μεγάλο ντέρμπι το Κίμκι- Κούμπαν και με +5,5 για την Λόκο απέχουμε. Ενδέχεται να δούμε και ξερό διπλό εδώ,


Το Μιλάνο και πάλι κάνει ότι θέλει με την διαφορά άλλα εφ’ όσον την κάλυψε στο πρώτο ματς (+23) απέχουμε τώρα ή βλέπουμε λίγο προς διπλό με +18,5.


Καλό σημείο το +3,5 της Σάσσαρι που κατέρρευσε στο τέλος στο πρώτο ματς της Δευτέρας και το 81-70 είναι πλασματική διαφορά. Η Σάσσαρι δεν θυμίζει την γνωστή μας καταιγιστική Σάσσαρι άλλα σε κολλητό παιχνίδι με την νεοφώτιστη Τρέντο πάλι στο ίδιο γήπεδο νομίζω μπορεί μέχρι και το break τώρα και αξίζει το ρίσκο.


Τέλος πάμε ζεστά και με το +2,5 της Λαμποράλ. Που θέλει την νίκη για να είναι εντός 8άδας πλέι οφ, που είναι πολύ καλή εντός έδρας και πετυχαίνει μία Ρεάλ αδιάφορη και πρώτη βαθμολογικά στην Ισπανία άλλα και «μεθυσμένη» από το πρωτάθλημα Ευρώπης που μόλις κατέκτησε. Το καλύτερο σημείο του κουπονιού ίσως για μένα.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ/ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΚΟΙΝΗ


710. ΤΡΕΝΤΟ- ΣΑΣΣΑΡΙ  (+3,5)     2
711. (+2,5) ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΡΕΑΛ    1



**ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΛΑΜΠΟΡΑΛ

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου