Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Άσσος δαγκωτό! (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο +6ΑΔΑ)



Μόνο η δυάδα από το ΝΒΑ πλήρωσε προχθές με Σικάγο και Κλίπερς. Στην πρώτη δυάδα παρόλο που πήραμε Βιέννη και Μανρέσα δεν ευτυχίσαμε με την Στεάουα ενώ στον ΟΠΑΠ ήμασταν εκτός κλίματος με Μάλαγα και Ολντενμπουργκ και πέρασε μόνο η Νανσί. Φυσικά και δεν είμαι ευχαριστημένος με μία στις τρεις προτάσεις.


Πάμε να δούμε το νέο μας κουπόνι το οποίο είναι «κουτσουρεμένο» μιας και στην Γαλλία έχουμε Κυριακή στο Μπερσί τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα σε Πορτέλ και Στρασβούργο οπότε το κυρίως πιάτο εκεί είναι την Τρίτη. Στην Γερμανία και στην Ελλάδα έχουμε μόνο από ένα ματς. Τα ντέρμπι κορυφής. Τουρκία- Ισπανία – Ιταλία έχουμε φουλ δράση άλλα λίγες στοιχηματικές επιλογές.


Από Ελλάδα κρατάω τον Παναθηναϊκό στην νίκη του στο 1,75-1,80 αναλόγως την εταιρία. Πρώτον γιατί στο ΟΑΚΑ έχουμε συντριπτική παράδοση. Δεύτερον γιατί φέτος έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα έδρας όπου και μεταμορφώνεται εντός. Τρίτον γιατί ο Ολυμπιακός βολεύεται και με ήττα 6 πόντων. Δεν παραγνωρίζω πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα άλλα η ιστορία έχει δείξει πως στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός δύσκολα χάνει. Τίποτε άλλο από ειδικά, σύνολο πόντων κτλ.


Στην Γερμανία πάω με την χαμηλή νίκη της Άλμπα. Που εντός έδρας είναι πανίσχυρη και χρωστάει μία νίκη με την Μπάμπεργκ καθώς και στο ματς του α γύρου άλλα αι στα ημιτελικά του κυπέλλου έχασε εύκολα από την αντίπαλο της. Εκτιμώ πως δεν θα τριτώσει το κακό. Ο νικητής τερματίζει πρώτος στην κανονική περίοδο.


Στην Ισπανία λογικά κερδίζει η Μπιλμπάο αν και ντεφορμέ. Χαμηλό το 1,35 άλλα και η Μπανταλόνα «ξεφούσκωσε» και δεν είναι τόσο «ζημιάρα» εκτός έδρας πλέον. Σχετικά άνετες Ανδόρρα και Σεβίλλη και πάω λίγο προς διπλό με +4,5 για Σεβίλλη καθώς είναι το όνομα και σε ανοδική πορεία. Κρατάω το +3,5 διαδικτυακά και +2,5 ΟΠΑΠ της Χιπούσκοα που παίζει must win παιχνίδι ειδικά μετά και την χθεσινή νίκη της Μανρέσα. Τα Κανάριας είναι σε φόρμα με ένα 3 στα 3 και θεωρητικά θέλουν πλέι οφ άλλα το κίνητρο της παραμονής είναι μεγαλύτερο πιστεύω. Κρατάω και τα Γκραν που μετά το «φιάσκο» του Eurocup επιστρέφουν στα εγχώρια και θέλουν νίκη  όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους. Η Βαλένθια φέτος είναι πολύ «σοφτ» εκτός έδρας και πιστεύω πως χάνει στα νησιά. Έχουμε και +2,5 διαδικτυακά για τα Γκραν.


Προσοχή στην Ομπραντόϊρο που είναι ομάδα έδρας και με τα «θηρία» παίζει παραδοσιακά πολύ καλά.


Στην Τουρκία χαμός γενικά και δεν ακουμπάμε. Άνκαρα, Ολίν και Τόφας παίζουν για την παραμονή άλλα η Άνκαρα μετά το διπλό στην Προύσα την προηγούμενη εβδομάδα έχει προβάδισμα. Η Ολίν, η Ουσάκ και η Σελτσούκ έχουν καλή έδρα δεν το ξεχνάμε ενώ η Νταρουσάφακα υποδέχεται ακόμα ένα μεγαθήριο και δεν ακουμπάμε. Όλα είναι ανοιχτά.


Στην Ιταλία μικρό ενδιαφέρον και γίνεται της έκπληξης το κάγκελο ειδικά τώρα στο τέλος. Θεωρητικά η Καζέρτα που μετρά 2 σερί νίκες θέλει νίκη απελπισμένα αύριο με την πολύ ανώτερη Ρέτζιο Εμίλια για να πάει τελευταία αγωνιστική στο Πέζαρο για τον τελικό των τελικών. Θυμίζω πως πέφτει ένας και η Καζέρτα έχει ποινή -1 βαθμού. Αυτή την στιγμή ισοβαθμούν με 7 νίκες Καζέρτα και Πέζαρο άλλα η Καζέρτα έχει -1 όπως προείπα. Τώρα αν θα κερδίσει η Καζέρτα που στο τέλος «ντύθηκε» Μιλάνο ή αν θα κερδίσει η Ρέτζιο στο δελεαστικό 1.70 (που είναι και το λογικό) δεν ξέρω να σας πω. Το πρωτάθλημα μοιάζει με το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό που τελευταίες αγωνιστικές οι αποδόσεις είναι παράλογες και μπερδεμένες. Από τα υπόλοιπα κρατάω νίκη Σάσσαρι στο 1,50 παρόλο που είναι ντεφορμέ. Θέλει την νίκη και κάποτε θα συνέλθει. Από όλα τα υπόλοιπα σχεδόν τίποτε. Η Μιλάνο για παράδειγμα αν θέλει περνά περίπατο από την Μπρίντιζι και πληρώνει το δελεαστικό 1,40 άλλα η Μιλάνο έχει κλειδώσει την πρωτιά και μας κοροϊδεύει τελευταία. Ασόβαρη εντελώς. Τρέντο – Βανόλι έχουν κίνητρο βαθμολογικό άλλα Αβελίνο- Ορλαντίνα έχουν καλές έδρες αν και αδιάφορες. Θα παίξουν κανονικά στο τελευταίο εντός στον κόσμο τους; Θα το παρατήσουν; Άγνωστο. Συνεπώς μόνο νίκη Σάσσαρι και τέλος.


Εκτός κουπονιού γίνεται χαμός. Vtb λίγκα δεν ακουμπάμε ακόμα. Η Ούνιξ χάνει 3-1 φέτος από την Κούμπαν άλλα στο ίδιο γήπεδο την απόκλεισε στο Eurocup!


Έχουμε πλέι οφ σχεδόν παντού. Στην Λιθουανία το +5,5 της Πιένο έχει ένα ενδιαφέρον, όπως και το +14,5 της Τρέφλ στην Πολωνία. Μία Πολωνία που ευνοεί τα διπλά γενικά. Πολλά παιχνίδια άλλα απέχουμε προς το παρών. Βάζουμε λίγα σε μονό αποδεκτό μόνο Λε Πορτέλ στο +13,5 που έχει από τον τελικό του κυπέλλου στην Γαλλία.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


053-311 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
762. (+2,5) ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ- ΚΑΝΑΡΙΑΣ   1
056-311 ΑΛΜΠΑ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ    ΝΙΚΗ ΑΛΜΠΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


054-311 ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ    ΝΙΚΗ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
767. (+1,5) ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ  1
057-311 ΣΑΣΣΑΡΙ- ΒΕΝΕΤΣΙΑ    ΝΙΚΗ ΣΑΣΣΑΡΙ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1  ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   1,80
ΑΛΜΠΑ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   1  ΝΙΚΗ ΑΛΜΠΑ   1,50


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ- ΚΑΝΑΡΙΑΣ   1  ΜΕ  3,5π. ΥΠΕΡ ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ   1  ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ


***ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  ΜΠΙΛΜΠΑΟ  ΝΙΚΗ  1,35 ΚΑΙ ΣΑΣΣΑΡΙ  ΝΙΚΗ 1,50. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ  18 ΜΟΝΑΔΕΣ.



****ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΕΞΑΔΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΗΝ ΣΑΣΣΑΡΙ. ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΑΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ Η ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ. 


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου