Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Προκριματικά Ευρωμπάσκετ 7η αγωνιστική


Πληρωθήκαμε και μάλιστα εύκολα την προηγούμενη αγωνιστική με Σουηδία και Πολωνία. Σήμερα έχουμε αρκετά παιχνίδια όπου παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι συμβαίνει.
Στον πρώτο όμιλο η Σερβία δύσκολα θα χάσει εκ νέου από το γειτονικό Μαυροβούνιο. Χαμηλή η νίκη της άλλα περνάει δεδομένου πως και βαθμολογικά το Μαυροβούνιο είναι πολύ άνετο όντας ακόμα αήττητο. Το Ισραήλ χρειαζεται την νίκη στην Εσθονία και αν είναι σοβαρό την παίρνει ενώ στο βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι του ομίλου πάω με το χάντικαπ της Σλοβακίας μέσα στην Ισλανδία. Προσοχή και στην ξερή νίκη των σλοβάκων εδώ που πληρώνει καλά.
Στον δεύτερο όμιλο η Βουλγαρία θέλει την νίκη και μπορεί να την πάρει. Ίσως καλύπτει και το χάντικαπ. Δεν μπλέκουμε με το άλλο παιχνίδι του ομίλου.
Στον τρίτο όμιλο αγνοούμε το παιχνίδι της Κύπρου ενώ στο Ουκρανία- Αυστρία είμαι οριακά προς το χάντικαπ των αυστριακών.
Στον τέταρτο όμιλο θέλει προσοχή των χάντικαπ των ρουμάνων ενώ οι βόσνιοι στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ολλανδία ίσως ξεσπάσουν μετά την ήττα με "κάτω τα χέρια" στην Λετονία. Συνεπώς προς άσσο με χάντικαπ.
Στον πέμπτο όμιλο δεν μας ενδιαφέρει κάτι.
Στον έκτο όμιλο αφήνουμε ήσηχους τους ιταλούς στο χάντικαπ τους ενώ προσέχουμε πως με ήττα οι τούρκοι πιθανότατα θα έχουν σοβαρό πρόβλημα στην υπόθση πρόκρισης. Πάμε με το κίνητρο εδώ των φιναλίστ του Μουντομπάσκετ του 2010 με την ελπίδα πως θα κάνουν το καθήκον τους και θα κερδίσουν την Λευκορωσία.

Συνοψίζω
Από απλές νίκες Σερβία, Ισραήλ, Βουλγαρία και Τουρκία. Η τετράδα τριπλασιάζει το ποντάρισμα μας περίπου.
Από χάντικαπ Σλοβακία (+5,5), Βουλγαρία (-5,5) και μετά Αυστρια (+12,5) και Βοσνία (-13,5)

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ- ΣΕΡΒΙΑ    2   ΝΙΚΗ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ- ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ   1  ΝΙΚΗ
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ    2   ΝΙΚΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΙΣΛΑΝΔΙΑ- ΣΛΟΒΑΚΙΑ  2  ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ
ΕΣΘΟΝΙΑ- ΙΣΡΑΗΛ  2  ΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου