Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Προκριματικά ευρωλίγκας: Hμιτελικά


Δεν μας έκανε την χάρη χθες ούτε η Ντόνετσκ, ούτε και ο Απόλλωνας της Πάτρας με αποτέλεσμα να περάσουν στις προτάσεις τα χάντικαπ των Σιένα και Ακαντέμικ άλλα να χαθούν οι απλές νίκες που θεωρητικά «συμπλήρωναν» την απόδοση ώστε να υπερβούμε το «πλαφόν» των 2 μονάδων. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο προκριματικά ευρωλίγκας. Τους ημιτελικούς.

Πρώτη επιλογή η νίκη της Καντού (χαμηλή βέβαια). Εδώ που φτάσαμε, με την γηπεδούχο Καντού να είναι μια ανάσα από τον αυριανό τελικό και την χρυσή ευκαιρία να παίξει εκ νέου στην ευρωλίγκα, νομίζω πως εύκολα ή δύσκολα οι ιταλοί κερδίζουν την Νίμπουργκ. Δεν θέλω να μπλέξω με το χάντικαπ, αν και καλοβλέπω το διπλό, μιας και η Νίμπουργκ διαθέτει εμπειρία και θα το παλέψει όσο μπορεί. Περιμένω πάντως και την Καντού να τα δώσει όλα οπότε σε συνδυασμό και με την ώθηση του κόσμου στο τέλος να πανηγυρίσει ακόμα μία νίκη.

Δεύτερη επιλογή είναι το χάντικαπ της Λε Μαν. Να πω την αμαρτία μου δεν είχα σε εκτίμηση την ανταγωνιστικότητα – ετοιμότητα των γάλλων άλλα με διέψευσαν. Πολύ καλό αμυντικό στήσιμο από τον κόουτς Τζάκσον, κλείδωσε όλα τα επιθετικά όπλα της Ντόνετσκ και δίκαια βρίσκεται στα ημιτελικά. Η Ούνιξ έδειξε την ανωτερότητα της με την Ουλμ στο παρκέ και απόδειξε πως δίκαια χαρακτηρίζεται φαβορί για το ένα και μοναδικό εισιτήριο. Επιλέγω το χάντικαπ για δύο λόγους. Με φουλ άμυνα η Λε Μαν ακόμα και αν χάσει, δύσκολα θα διασυρθεί. Η Λε Μαν δεν έχει την απειρία της Ουλμ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αξία το 10,5 του ΟΠΑΠ που είναι από τα μεγαλύτερα της αγοράς.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
19.00 ΚΑΝΤΟΥ- ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ   1   ΝΙΚΗ ΚΑΝΤΟΥ
21.45 ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ- ΛΕ ΜΑΝ 2 ΜΕ 9,5π. ΥΠΕΡ ΛΕ ΜΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου