Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Πρεμιέρα στην legabasket

Πήραμε χθες πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 87-79 την Ακαντέμικ στο χάντικαπ. Περιμένουμε την Ντόνετσκ σήμερα να κάνει το καθήκον της και να κερδίσει την Λε Μαν για να πληρωθούμε. Σήμερα όμως εκτός από τα προκριματικά της ευρωλίγκα έχουμε κύπελλο Ελλάδας άλλα και πρεμιέρα στην ιταλική λίγκα.

17.00  ΚΗΦΙΣΙΑ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ   2    ΝΙΚΗ      8/10

Στην Κηφισιά ο ιστορικός Απόλλων της Πάτρας θέλει νίκη για να προχωρήσει στον θεσμό του κυπέλλου όπου και στο σπίτι του θα υποδεχθεί τον Άρη στην επόμενη φάση σε μία αναμέτρηση βγαλμένη από άλλες εποχές. Φιλότιμη η Κηφισιά άλλα ο Απόλλων έχει φανέλα και καλύτερο υλικό. Συν ότι θέλει να προχωρήσει και στο κύπελλο όσο περισσότερο μπορεί. Η νίκη του Απόλλωνα στο 1,60.

21.30   ΣΙΕΝΑ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ (+11,5)    1      8/10

Στην Ιταλία έχουμε πρεμιέρα με την ανανεωμένη Σιένα να υποδέχεται την Μπρίντιζι. Μία Σιένα που προέρχεται από την απώλεια του Σούπερ καπ και όπως όλα δείχνουν το φετινό πρωτάθλημα θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον από τα προηγούμενα. Στην έδρα της πάντως η Μοντεπάσκι με αντίπαλο την Μπρίντιζι, όσο αλλαγμένη και να είναι η πρωταθλήτρια, πιστεύω πως μπορεί να την κερδίσει σχετικά άνετα οπότε πάμε με τον άσσο εδώ σε παιχνίδι με χάντικαπ.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ: NTONEΤΣΚ ΝΙΚΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΚΗΦΙΣΙΑ- ΑΠΟΛΛΩΝ Π.  2   ΝΙΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΣΙΕΝΑ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ  1   ΜΕ  11,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου