Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ασιατικό κύπελλο με γαλλικό άρωμα!


Το ασιατικό κύπελλο φθάνει στο τέλος του σιγά, σιγά. Ήδη από νωρίς ξέρουμε τις 3 ομάδες των ημιτελικών. Το Ιράν θα παίξει με τις Φιλιππίνες και το Κατάρ που πριν λίγο έκανε την έκπληξη και απόκλεισε τον Λίβανο περιμένει μία εκ των Κίνα ή Ιαπώνια.


Οι ιάπωνες παίζουν εντός έδρας καθώς το τουρνουά διεξάγεται στο Τόκυο. Οι κινέζοι (το έχουμε ξαναπεί) δεν έχουν την "καλή" ομάδα των Ολυμπιακών αγώνων άλλα μία τύποις εναλλακτική με αρκετές εφεδρείες. Πολύ σκληρό και αμυντικό παιχνίδι περιμένω. Καθόλου καλές οι σχέσεις των δύο ομάδων που θα παίξουν αμφότερες με λύσσα για την νίκη. Είμαι με τους ιάπωνες στο 1,45 περίπου.


Συμπληρώνω την δυάδα μου με το παιχνίδι- γιορτή Σαλόν Σαονέ- Λιμόζ. Παίζει ο πρωταθλητής της Pro A (Σαλόν) με αυτόν της Pro B (Λιμόζ). Στο Παρίσι θα γίνει το παιχνίδι με μία καινοτομία. Θα μπλεχθεί με έναν μοναδικό τρόπο το θέατρο με το μπάσκετ. Γενικά "φαντεζύ" πράγματα σε μία "τελετή έναρξης" του Σαμπιονά. Στα αγωνιστικά προσέχουμε πως η Σαλόν δεν θα είναι κομπλέ με τους αμερικάνους της κυρίως να είναι ανέτοιμοι. Η Λιμόζ του Γιαννάκη έχει μεγαλύτερη ετοιμότητα και σίγουρα όπλο την σκληρή άμυνα, σήμα κατατεθέν του έλληνα κόουτς. Οι 7,5 πόντοι που βρίσκω τώρα στην Λιμόζ μου κάνουν δεδομένου των παραπάνω που ανέπτυξα.


Συνεπώς


ΠΡΟΤΑΣΗ  8/10

13.00  ΚΙΝΑ- ΙΑΠΩΝΙΑ  2  ΝΙΚΗ

 21.15  ΛΙΜΟΖ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ   1  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΛΙΜΟΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου