Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Μπρίντιζι κανόνισε...





Πληρώθηκαν και χθες όσοι μας εμπιστεύθηκαν και ας ήταν η πρόταση για το ενδιαφέρον… Συγκεκριμένα η Καντού κέρδισε εύκολα την Λε Μαν και θα είναι στους ομίλους της ευρωλίγκα ενώ η Ρακβέρε στα πλαίσια της Βαλτικής λίγκας δεν χρειάστηκε καν το χαντικαπ που είχε υπέρ της καθώς κέρδισε με 6π. την Ταρτού. Σε καλή μεριά λοιπόν!

Σήμερα οι προτάσεις μας θα είναι διημέρου. Στον ΟΠΑΠ αναγκαστικά. Στο διαδίκτυο αυτά που υπάρχουν πλην των πρωταθλημάτων του ΟΠΑΠ δεν έχουν κάτι πολύ ελκυστικό για να βγει πρόταση ημέρας. Από σήμερα διαθέσιμες και οι εκτιμήσεις όπου αναφέρω τι πιστεύω για κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά.

Πρώτη επιλογή είναι η Μπρίντιζι. Η νεοφώτιστη ομάδα είχε ανέβει και πριν 2 χρόνια στα μεγάλα σαλόνια και δεν είναι τόσο νεοφώτιστη όσο φαίνεται. Έμπειρος προπονητής φέτος (Μπούκι) και συμπαθητικό ρόστερ που σε συνδυασμό με την καλή έδρα μπορεί να δώσει παραμονή στο τέλος. Η Βαρέζε άλλαξε προπονητή (έφυγε ο έμπειρος Ρεκαλκάτι, ήρθε ο πρώην της Αβελίνο), άλλαξε τον βασικό κορμό, δεν ενισχύθηκε με καλύτερα ονόματα και θα χρειαστεί 2-3 παιχνίδια για να στρώσει. Γενικά η Βαρέζε είναι ομάδα έδρας. Οπότε σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα χάνει από την Μπρίντιζι. Η νίκη Μπρίντιζι στο 1.80

Δεύτερη επιλογή είναι η Ρέτζιο Εμίλια. Νεοφώτιστη και αυτή η ομάδα, θα δώσει τον τίμιο αγώνα για την παραμονή της όπως και η Μπρίντιζι. Κρατώ το χάντικαπ επειδή φέτος περιμένω την Σιένα στα εκτός έδρας να προβληματίζει. Μία Σιένα που έχει αποδυναμωθεί και με την έναρξη της ευρωλίγκα θα βγάζει και κούραση καθώς δεν έχει το βάθος πάγκου που είχε παλαιότερα. Για τους μη μυημένους σημειώνω πως η ευρύτατη περιοχή της Εμίλια- Ρομάνια στην Ιταλία είναι περιοχή με πλούσια μπασκετική παράδοση. Άσσος με χάντικαπ η επιλογή μου.

Τρίτη επιλογή είναι η Μάλαγα. Γνωρίζω πως όσοι είδατε το Σούπερ Καπ Ισπανίας θα θαυμάσατε την πολυτάλαντη Ρεάλ που έπαιξε καλά και στον τελικό «σκόρπισε» την Μπαρτσελόνα. Πολύ δυνατή ομάδα η Ρεάλ φέτος πράγματι. Το θέμα είναι πως και η Μάλαγα φέτος (μετά το περσινό πατατράκ) έχωσε χρήμα, επένδυσε στο παρών και όχι στο μέλλον και ο έμπειρος Ρέπεσα ίσως τελικά δέσει το πλήρως ανανεωμένο ρόστερ της Ουνικάχα και την κάνει εκ νέου υπολογίσιμη δύναμη. Οι 11,5π. στον ΟΠΑΠ είναι καλό χάντικαπ για μένα.


Στο διαδίκτυο πάμε με την νίκη της Μπανταλόνα σήμερα (1,35) και την νίκη της Μπρίντιζι από αύριο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  8/10
723. ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ- ΒΑΡΕΖΕ (+1,5)   1   (93-93)
726. ΡΕΑΛ- ΜΑΛΑΓΑ (+11,5)   2   (79-64)
727. (+8,5) ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ- ΣΙΕΝΑ   1   (56-61)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  8,5/10

19.00  ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ- ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ   1 ΝΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ  (89-73)
19.15  ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ- ΒΑΡΕΖΕ 1 ΝΙΚΗ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ  (110-118)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου