Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Εξαντλούν τα περιθώρια... (Μπάσκετ- Τένις- Ποδόσφαιρο)



Λόγω έλλειψης πολύτιμου χρόνου σήμερα αναγκαστικά θα είμαι πολύ σύντομος.

Στον τελικό των γυναικών στο Γουϊμπλεντον επιλέγω το γεγονός να παιχτούν 3 σετ και όχι 2. Εδώ που φτάσαμε και οι δύο τενίστριες έχουν κάνει την υπέρβαση οπότε αμφότερες θέλουν όσο τίποτε να κατακτήσουν το πρώτο γκραν σλαμ της καριέρας τους. Μου αρέσει το 2,50 ως απόδοση. Δεν πιστεύω πως η Λισίτσκι θα κάνει τόσο απλά το 2-0 το όποιο δίνεται και ως φαβορί για σκορ αγώνα.

Στους άνδρες επίσης τιτανομαχία. Το νο1 αντιμετωπίζει το νο2. Τι καλύτερο για έναν τελικό. Επίσης θα εξαντλήσω τα σετ. Θα επιλέξω δηλαδή να παιχτούν 5. Ο Τζόκοβιτς δεν είναι «άτρωτος» και με τον Ντελ Πότρο είδαμε πως το να χάνει σετ είναι κάτι πολύ εφικτό. Ο Μάρεϊ παίζει εντός έδρας σε ένα τουρνουά που αγαπά πολύ και επίσης στο παιχνίδι του έχει πολλές διακυμάνσεις και χάνει συχνά το πρώτο σετ άλλα πάντα επιστρέφει δυναμικά!!!

Στο ποδόσφαιρο κρατάω την ισοπαλία στο Ουρουγουάη- Ισπάνια για το U20.

Στο μπάσκετ φτάνουμε στο τέλος. Δεν με ξετρέλανε κάτι σήμερα. Ίσως για την περιέργεια θα έπαιζα το +26,5 της Λιθουανίας στον ημιτελικό με τις ΗΠΑ. Δεν είμαι τόσο ζεστός όσο ήμουν στο αντίστοιχο χάντικαπ της Σερβίας άλλα η μπασκετική κουλτούρα των λιθουανών με ωθεί να ικανοποιήσω την περιέργεια μου.

ΣΥΝΟΨΗ

ΤΕΝΙΣ   FINALS


ΛΙΣΙΤΣΚΙ- ΜΠΑΡΤΟΛΙ    ΝΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ   3   ΣΕΤ    ΑΠΟΔΟΣΗ 2,50

ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ- ΜΑΡΕΪ ΝΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ    5 ΣΕΤ    ΑΠΟΔΟΣΗ   3,40

ΜΑΡΕΪ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΑΠΟΔΟΣΗ   6,50

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ   U20

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ- ΙΣΠΑΝΙΑ    Χ


ΜΠΑΣΚΕΤ  U19

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ- ΗΠΑ   1  ΜΕ  26,5π. ΥΠΕΡ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου