Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Wimbledon (Προημιτελικά αδρών)




Εξαιρετική η χθεσινή μέρα. Στο τένις η Ραντβάνσκα μας δικαίωσε απόλυτα για το μακροχρόνιο στοίχημα κατάκτησης με απόδοση 8,50. Πλέον το βρίσκουμε 3,25 περίπου. Πληρώθηκαμε τα 3 σετ στο παιχνίδι της με την Να Λι (ή το ισόποσο 2-1 εκατέρωθεν). Μπασκετικά στο Μουντομπάσκετ U19 είχαμε ακόμα ένα ταμείο καθώς η δυάδα με Καναδά και Λιθουανία στα χάντικαπ πέρασε και σχετικά εύκολα θα έλεγα.
 
Και σήμερα πάμε με τένις και μπάσκετ. Στο τένις έχουμε τα προημιτελικά των αδρών. Στο μπάσκετ την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλών.

Ξεκίνημα με το τένις όπου έχουμε 3 ξεκάθαρα φαβορί (Τζόκοβιτς, Μάρεϊ, Γιάνοβιτς) και ένα αμφίρροπο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στον ισπανό Φερέρ και τον αργεντίνο Ντελ Πότρο. Με τα τρία φαβορί δεν θα ήθελα να ασχοληθώ και να περιμένω λόγου χάρη αν ο Τζόκοβιτς ή ο Μάρεϊ χάσουν ένα σετ για να πληρωθώ καλή απόδοση (γιατί αν έπαιζα, θα έπαιζα σκορ 3-1 και για τους δύο), Θα ασχοληθώ με το αμφίρροπο παιχνίδι που τουλάχιστον ρεαλιστικά είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Φερέρ ή Ντελ Πότρο πέφτουν πάνω στον Τζόκοβιτς. Συνεπώς το τεράστιο κίνητρο που υπάρχει στις γυναίκες λόγω αποκλεισμού των «θηρίων» εδώ δεν υφίσταται. Δίκαια σήμερα ο ισπανός είναι ελαφρύ φαβορί, δεν αξίζει πάντως για μένα το 1,65 περίπου της νίκης του. Θα στραφώ εν νέου στα σετ. Θα επιλέξω τα 5. Στα άλλα 3 παιχνίδια δύσκολα θα τα δούμε οπότε δεδομένου και της σχεδόν ισοδύναμης δυναμικότητας των δύο μονομάχων σήμερα νομίζω το 3,30 που βρίσκω είναι πολύ καλή απόδοση και αξίζει το ρίσκο. Δεν είμαι πάντως τόσο ζεστός όσο χθες καθώς στις γυναίκες έχουμε άλλο κίνητρο όπως προείπα.

Λογικά όλοι περιμένουν έναν τελικό Τζόκοβιτς- Μάρεϊ. Το ίδιο περιμένω και εγώ οπότε μακροχρόνιο κατάκτησης στους άνδρες δεν θα παίξω. Αν με το καλό φτάσουν στον τελικό εκεί αναλόγως τις αποδόσεις άλλα και στο live πιστεύω θα βρούμε καλύτερες επιλογές.

Στο μπάσκετ θα υπάρξει update αν αξίζει κάτι καθώς λόγω του καθημερινού προγράμματος οι αποδόσεις αργούν να «κάτσουν».


ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ


ΦΕΡΕΡ- ΝΤΕΛ ΠΟΤΡΟ

ΝΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ 5 ΣΕΤ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ    3,30


(ΣΤΟ ΟΠΑΠ ΠΑΜΕ ΙΣΟΠΟΣΑ ΣΤΟ 3-2 ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΜΕ 6,00 ΑΠΟΔΟΣΗ)

UPDATE ME ΜΠΑΣΚΕΤ    U19   13.10

HΠΑ- ΣΕΡΒΙΑ  2  ΜΕ  26,5π. ΥΠΕΡ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ  1  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου