Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Wimbledon - Ημιτελικά γυναικών




Εξαιρετική μπασκετικά και η χθεσινή μέρα. Η δυαδά μας με Λιθουανία και Σερβία πλήρωσε αδρά. Το χάντικαπ δε της Σερβίας ήταν πολύ προκλητικό. Δεν μπορείς σε τόσο μικρές ηλικίες να δίνει 26,5 μία χώρα που έχει ντοκτορά στις μικρές ηλικίες σε όλα τα ομάδικα αθλήματα. Σίγουρα ο αμερικάνος είναι ανώτερος άλλα το χάντικαπ ήταν λάθος. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την Λιθουανία. Άλλα εκεί θα έλεγα πως με 7,5 ήμασταν πιο ισορροπημένοι καθώς και οι ισπανοί την τελευταία δεκαετία έχουν «χτίσει» μία τεράστια δεξαμενή νέων ταλεντων. Στο τένις δεν περίμενα περίπατο του Ντελ Πότρο. Ο αργεντινός έκανε σούπερ εμφάνιση πέρα από κάθε προσδοκία και πρόβλεψη.
Σήμερα έχουμε τα ημιτελικά των γυναικών. Την παράσταση κλέβει ο ημιτελικός της Λισίτσκι με την Ραντβάνσκα.

Ας τα πάρουμε όμως με χρονική σειρά. Στο πρώτο παιχνίδι Μπαρτόλι και Φλίπσκενς έχουν χρυσή ευκαιρία τελικού και σίγουρα θα τα δώσουν όλα. Λογικό φαβορί η γαλλίδα. Αμφότερες οι κοπέλες κάνανε σπουδαίες εμφανίσεις στα προημιτελικά με Στέφενς και Κβίτοβα. Συμφωνώ με τον φαβοριτισμό της Μπαρτόλι και κρατάω το 1,60 της νίκης της. Πιστεύω η Μπαρτόλι θα είναι στον τελικό εύκολα ή δύσκολα. Με «τρώει» να βάλω λίγα και στο 2-1 για Μπαρτόλι άλλα φοβάμαι πάλι. 

Στο μεγάλο παιχνίδι τώρα. Από την μία η Λισίτσκι που απόκλεισε την Γουϊλιαμς και είναι σε τοπ φόρμα και ψυχολογία. Νούμερο 23 όμως τώρα και ήδη έκανε το σούπερ «μπαμ» με την Σερένα. Η Ραντβάνσκα είναι νούμερο 4. Από τις 4 τενίστριες που έχουν μείνει η μοναδική που βρίσκεται στην κορυφαία δεκάδα. Επομένως από πλευράς ικανοτήτων δεν τίθεται θέμα. Μου άρεσε και με την Λι Να σε ένα άναρχο παιχνίδι πάντως. Μπορούσε όμως να το «τελειώσει» και με 2-0. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό η Λισίτσκι είναι φαβορί κατάκτησης και φαβορί του 1,55 στην σημερινή αναμέτρηση. Το ότι απόκλεισε την Σερένα σε ένα παιχνίδι δεν σημαίνει αυτόματα πως έμαθε καλύτερο τένις ή έγινε χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Εγώ συνεχίζω να στηρίζω Ραντβάνσκα καθώς πιστεύω πως ήρθε η ώρα να πάρει ένα γκραν σλαμ. Είναι χρυσή- μοναδική ευκαιρία καθώς όσο παίζουν Σερένα- Σαράποβα και Αζαρένκα στα γήπεδα δεν πιστεύω να έχει πολλές τύχες. Το 2,25 της νίκης της με καλύπτει. Επίσης θα έβαζα λίγα στο 2-1 υπέρ Ραντβάνσκα ισόποσο με το 2-1 της Μπαρτόλι με την λογική να περάσει ένα και να πληρωθώ την διαφορά που αξίζει ως στοίχημα.


ΜΠΑΡΤΟΛΙ- ΦΛΙΠΣΚΕΝΣ        ΝΙΚΗ   ΜΠΑΡΤΟΛΙ   1,60

ΛΙΣΙΤΣΚΙ- ΡΑΝΤΒΑΝΣΚΑ    ΝΙΚΗ    ΡΑΝΤΒΑΝΣΚΑ    2,25


**Έχουμε παίξει κατάκτηση Ραντβάνσκα με 8,50 απόδοση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου