Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ξανά σφαλιάρα;



Πλήρωσε χθες η δυάδα μας από το Ευρωμπάσκετ των νέων. Συγκεκριμένα από νωρίς η Ρωσία σχετικά εύκολα κέρδισε την Τουρκία. Το απόγευμα έκλεισε η δυάδα με την άνετη επικράτηση της Ισπανίας επί της Ελλάδας. Σήμερα έχουμε μόλις 4 παιχνίδια από την συγκεκριμένη διοργάνωση και η αλήθεια είναι πως στοιχηματικά τα παιχνίδια είναι γρίφος στα χάντικαπ.

Από νωρίς το Μαυροβούνιο συναντά ξανά την Ελλάδα για τις θέσεις 5-8. Προ ημερών η Ελλάδα για την β’ φάση των ομίλων διέλυσε τους μαυροβούνιους με 23π. διαφορά. Πλέον όμως το κίνητρο δεν είναι το ίδιο και το +5,5 των σλάβων είναι πονηρό. Αν θα έπαιζα κάτι θα ήταν +5,5 για Μαυροβούνιο άλλα όχι φανατικά.

Αφήνουμε το «περίεργο» Τουρκία- Λιθουανία. Επίσης οι δύο ομάδες έπαιξαν στην φάση των ομίλων. Οι τούρκοι με πολύ «ξύλο» στην άμυνα είχαν κερδίσει τότε με 4π. Πλέον με +3,5 υπέρ Τουρκίας το παιχνίδι είναι no bet. Υπάρχει πάντως κατήφεια στους λιθουανούς που στόχευαν σε μετάλλιο…

Στα ημιτελικά τώρα. Η Λετονία εντυπωσιάζει άλλα και η Ισπανία είπαμε στα νοκ άουτ παίζει πάντα καλύτερα. Στην α’ φάση των ομίλων κέρδισαν οι λετονοί με 7π. Δεν βγάζω άκρη ειλικρινά. Χρίζει προσοχής η Λετονία πάντως όπως και να έχει. Με +3,5 υπέρ της απέχουμε. Νίκη Ισπανία απλή δεν παίζω ποτέ στο χαμηλό 1,50.

Ρωσία και Ιταλία τέλος είναι το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού. Για την Ιταλία και είπαμε και χθες. Δεμένη ομάδα κατάφερε να αποκλείσει και την  Λιθουανία στην παράταση. Οι ρώσοι από την άλλη «φορτσάρουν» πλέον ενώ αρχικά δεν πολυέπειθαν. Επίσης δεν θέλω να κρατήσω κάτι από την αναμέτρηση. Θεωρώ καλύτερο το live τόσο εδώ όσο και στο Λετονία- Ισπανία.

Συνεπώς από το ευρωμπάσκετ μόνο Μαυροβούνιο με +5,5.

Από το ποδόσφαιρο πάω μόνο με την Άαράου σε DNB από το πρωτάθλημα της Ελβετίας. Σε αποδόσεις του 2,00. Στην ισοπαλία ακυρώνεται το στοίχημα.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΕ ΜΟΝΑ


ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ- ΕΛΛΑΔΑ  1   ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

ΑΑΡΑΟΥ- ΛΟΥΚΕΡΝΗ    1   DNB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου