Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Τελική ευθεία στο Wimbledon (Γυναίκες)




Ενώ το Μουντομπάσκετ στην Τσεχία για τις ηλικίες κάτω των 19 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, από σήμερα μπαίνουμε στην τελική ευθεία και στο τένις στο θρυλικό γκραν σλαμ του Γουϊμπλεντον. Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε σήμερα σε μία μέρα όπου και πάλι θα έχουμε μίξη σημείων αν προκύψει από μπάσκετ, τένις και ίσως ποδόσφαιρο.

Ξεκίνημα με το τένις και τις γυναίκες όπου σήμερα έχουμε τα προημιτελικά. Στην διοργάνωση ως τώρα έχουν συμβεί τεράστιες εκπλήξεις (με τελευταία τον αποκλεισμό της Σερένα από την Λιζίκι) ενώ λόγω χόρτου δεν έλειψαν και οι σοβαροί τραυματισμοί (Αζαρένκα). Εκτός και η Σαράποβα άλλα και η Ερανί. Εν ολίγοις η τετράδα του Παρισιού είναι απούσα από τα προημιτελικά.

Βάσει κατάταξης η Ραντβάνσκα θα έπρεπε λογικά να είναι το νούμερο ένα φαβορί για τον τίτλο. Αντίθετα όμως οι εταιρίες την δίνουν τέταρτο φαβορί σε αποδόσεις από 7,00 μέχρι 8,50. Λογικό βέβαια καθώς σήμερα αναμετράται με την επίσης ψηλά στην κατάταξη κινέζα Να Λι (όπου έχουμε φαβορί την Κινέζα λόγω φόρμας) και αν περάσει αυτό το εμπόδιο μετά στα ημιτελικά αντιμετωπίζει την Λιζίκι που έγινε το πρώτο φαβορί για τον τίτλο μιας και απόκλεισε την Γουϊλιάμς (άρα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε άλλη, συν την σούπερ ψυχολογία που απέκτησε). Αρκετά ψηλά (με χαμηλή απόδοση σχετικά) για κατάκτηση και η Κβίτοβα που μέχρι τον τελικό έχει θεωρητικά «βατό» πρόγραμμα.

Επιλέγω κατάκτηση Ραντβάνσκα στο 8,50 που βρίσκω διαδικτυακά καθώς το θεωρώ value. Ικανότητες έχει η κοπέλα από την Πολωνία και τώρα που τα «θηρία» έχουν αποκλειστεί αν μη τι άλλο έχει χρυσή ευκαιρία και ίσως μοναδική να κατακτήσει ένα γκραν σλαμ. Βέβαια το ίδιο επιθυμούν και τα υπόλοιπα κορίτσια άλλα δεν παίζω Λιζίκι επειδή απόκλεισε την Σερένα στο 3,25. Το θεωρώ χαμηλό. Μετά έπεται η Κβίτοβα με 4,00-4,50 που όμως μπορεί να φτάσει τελικό λόγω μπρακέτας άλλα δεν πιστεύω πως θα το πάρει κιόλας. Αντίθετα αν θα ήθελα να πάω πιο «σίγουρα» θα έβαζα και την Να Λι ως κάλυψη λίγα στο 5,75 που είναι το τρίτο φαβορί. Εν ολίγοις επιλέγουμε τα δύο κορίτσια που είναι ψηλότερα στην κατάταξη και που πολύ πιθανό μετά το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι η απόδοση  που θα έχει η νικήτρια να μειωθεί αισθητά.

Στα παιχνίδια τώρα. Στο μεγάλο «ντέρμπι». Επιλέγω ισόποσα νίκη Ραντβάνσκα με 2-1 σετ και νίκη Να Λι με 2-1 σετ. Αγοράζουμε αποδόσεις πάνω από 4 μονάδες και απλά θέλουμε το παιχνίδι να κριθεί στο τρίτο σετ. Δεδομένου πως και οι δύο παίκτριες βλέπουν μία μεγάλη ευκαιρία για τίτλο στην καριέρα τους πιστεύω πως είναι αρκετά εφικτό αυτό που ζητάω. Για όποιον δεν θέλει να μπλέξει με ισόποσα πονταρίσματα (στον ΟΠΑΠ πχ αναγκαστικά πρέπει έτσι να παίξει) μπορεί να αγοράσει την επιλογή «να παιχτούν 3 σετ στο παιχνίδι» που πληρώνει 2,15 περίπου.

Για τους άνδρες θα τα πούμε αύριο.

Αν αξίζει κάτι από το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες θα επανέλθω με update σύντομα.

ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ


ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ:  ΡΑΝΤΒΑΝΣΚΑ   8,50 

(λίγα επίσης στην ΝΑ ΛΙ στο 5,75)


15.00    ΡΑΝΤΒΑΝΣΚΑ – ΝΑ ΛΙ


ΝΙΚΗ ΡΑΝΤΒΑΝΣΚΑ   2-1 

ΝΙΚΗ ΝΑ ΛΙ  2-1           

ΙΣΟΠΟΣΑ



ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ

ΝΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ 3 ΣΕΤ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ   2,15

UPDATE ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ   13.30

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ   U19

ΚΑΝΑΔΑΣ- ΙΡΑΝ  1   ΜΕ 11,5π. ΥΠΕΡ ΙΡΑΝ
ΚΡΟΑΤΙΑ- ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ  2   ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ  U20

ΓΑΛΛΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ    Χ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου