Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Το μυαλό της Μπάγερν είναι αλλού... (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)




Ανάμεικτα συναισθηματα μας άφησε η Ευρωλίγκα. Πέρασε και σε νίκη μάλιστα το σημείο της αγωνιστικής που ήταν η Γαλατά άλλα στα υπόλοιπα δεν ευτυχίσαμε. Ένα ταμείο μόλις με νίκη Ουλκέρ και Γαλατά έγινε πάντως. Συνεχίζουμε την μάχη με τον μπουκ!


Πάμε να δούμε το κλασικό μας κουπόνι του Σαββατοκύριακου που έχει αρκετές ενδιαφέρουσες μονομαχίες και καλό θα ήταν να κάνουμε και τα ανάλογα ταμεία. Δεν λείπουν τα πονηρά ματς πάντως και προσωπικά συνιστώ να πάμε συγκρατημένα μιας και θα στηριχτούμε σε πονηρά ματς και χρειάζεται προσοχή.


Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου οι «τελικοί» συνεχίζονται… Ελευσίνα και Τρίκαλα στο πόδι σήμερα και πώς να κοντράρεις τους γηπεδούχους όταν μιλάμε για ομάδες έδρας και ομάδες που βάσει προγράμματος (ειδικά η Ελευσίνα) αν χάσουν σήμερα θα έχουν μεγάλο πρόβλημα. Η δυάδα με 1,60-1,48 στις νίκες δίνει μία αξιοπρεπή απόδοση. Εγώ θα την βάλω μόνη της και αν βγει, βγήκε. Στα υπόλοιπα, στην Δράμα ο ΚΑΟ είναι ισχυρός άλλα το παιχνίδι πάει παντού και απέχω, Άνετες βαθμολογικά οι ομάδες πάντως και χωρίς άγχος. Ο Πανιώνιος λογικά κερδίζει άλλα με -10,5 απέχουμε. Η Κηφισιά επίσης άνετη υποδέχεται τον Κολοσσό (που έχασε τον Πρίφτη) και δεν καίγεται άμεσα γιατί έχει εντός Ηλυσιακό και Άρη τελευταία αγωνιστική οπότε μάλλον με 9 νίκες σώνεται. Οπότε δεν πολύ αξίζει να ασχοληθούμε. Τέλος στο Αλεξάδρειο ο Άρης πετυχαίνει έναν «λαβωνένο» Ολυμπιακό που έχει το μυαλό μόνο  στην Ευρωλίγκα μετά και την ήττα χθες από την Μπαρτσελόνα και με την άμυνα μοιάζει καλό αυτό το +10,5 του άσσου.


Στην Ισπανία προσέχουμε ο ΟΠΑΠ έχει εκτός το Σεβίλλη- Βαγιαδολίλ άλλα διαδικτυακά Σεβίλλη με -19,5 μόνο του αξίζει η περιέργεια στον άσσο λίγα χρήματα. Η Βαγιαδολίδ δεν την «παλεύει» εδώ και καιρό. Στα υπόλοιπα προσέχουμε πως Μανρέσα και Μπαρτσελόνα είναι ομάδες της Καταλονίας και υπάρχουν καλές σχέσεις. Οπότε μην βιαστείτε να παίξετε άσσο για Μπαρτσελόνα. Και λογικά αν πάει σετάκι με της Ρεάλ το παιχνίδι πάμε προς άσσο Ρεάλ και προς διπλό Μπαρτσελόνα μία γνώμη. Η Μπιλμπάο δεν είναι στα καλύτερα της άλλα η Γκραν εμπνέει περισσότερο εμπιστοσύνη εκτός έδρας. Εντός τα παιχνίδια της αρκετές φορές καταλήγουν θρίλερ και βάσει μομέντουμ είμαι με το  +6,5 των βάσκων. Σημείο και για προτάσεις. Όπως επίσης και το διπλό της Μάλαγα με +7,5 καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν Ευρώπη και βέβαια η Βαλένθια έχει πανίσχυρη έδρα άλλα η Μάλαγα είναι εξόχως ανεβασμένη και το χάντικαπ της δεν είναι μικρό.


Στην Ιταλία πολλά φαβορί και πάλι. Λογικά η Βανόλι και με την έδρα κερδίζει την ντεφορμέ Αβελίνο στο 1,62. Δεν ακουμπάω Πέζαρο γιατί παίζει δεύτερο κολλητό εντός και η Βαρέζε κάπου θα την κάνει την «κηδεία» σιγά σιγά. Λογικά κερδίζει και η Καζέρτα με την έδρα της άλλα χαμηλό το 1,28. Δύσκολο θα χαλάσει πάντως. Επικίνδυνη έξοδος για την Σιένα και το +2,5 της Πιστόϊα έχει ένα ενδιαφέρον καθώς μιλάμε για μία νεοφώτιστη ομάδα μεν άλλα εντός έδρας είναι μαχητική πολύ και είναι αξιόπιστη. Και η Καντού με το τρομερό 11-0 εντός έχει σαφέστατο προβάδισμα νίκης επί της Μπρίντιζι. Το καλό σημείο πάντως είναι η Μπολόνια που είναι ομάδα έδρας, θέλει ακόμα 1-2 νίκες για να ξεμπερδέψει με την παραμονή και υποδέχεται την Ρέτζιο Εμίλια που εκτός έδρας είναι τραγική και επιπλέον Τρίτη- Πέμπτη έπαιζε για το Eurochallenge με την Σαμάρα και το παιχνίδι της Πέμπτης ήταν στην Ρωσία παρακαλώ! Άρα έχουμε δεδομένη κούραση και περίσσεια χαρά καθώς η ομάδα με 2-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά. Άσσος επομένως με  -2,5 στον ΟΠΑΠ.


Από Γαλλία τι να ακουμπήσεις. Να περιμένουμε αν η Ροάν θα αναστηθεί; ; Έφτασε πλέον στον γκρεμό, ο Παβίσεβιτς έδωσε συνέντευξη και είπε πως «οι παίχτες πρέπει να βρουν τον καλό του εαυτό και δεν ανησυχώ για την παραμονή μας» άλλα αγωνιστικά η ομάδα δεν «στρίβει» και ο Λούκα ανεξήγητα δεν έχει απολυθεί ακόμα. Να πάμε με τον άσσο; Δεν ξέρω ειλικρινά. Ίσως κερδίζει η Ναντέρ στο 1,65 που έχει μείνει πίσω και έχει καλή έδρα. Μόνο αυτό επομένως. Νίκη Ναντέρ.


Στην Γερμανία πονηρό το Ουλμ- Βέχτα και το +14,5 του διπλού έχει ένα ενδιαφέρον καθώς η Ουλμ παίζει δεύτερο σερί εντός στην Γερμανία με ομάδα που καίγεται άλλα έχει μεσολαβήσει και το Eurocup και έχει επιπλέον απογοήτευση και κούραση από τον αποκλεισμό με την Χάποελ. Προσοχή στην Χάγκεν που μοιάζει αδιάφορη άλλα δίνεται σε απόδοση – πιθανό τυράκι η Βόννη και η Χάγκεν θυμίζω εντός με τις καλύτερες ομάδες από αυτήν βαθμολογικά τα δίνει όλα! Στον τελικό της Τούμπιγκεν με την Μπέϊρουθ πάω με την έδρα όχι μόνο γιατί αν χάσει η Τούμπιγκεν μάλλον πέφτει κιόλας κατά 90% άλλα επειδή η Μπέϊρουθ είναι ομάδα έδρας και έρχεται από 2/2 νίκες εντός έδρας!! Στο μεγάλο ντέρμπι πάμε λίγο με Άλμπα νίκη 1,75 άλλα όχι φανατικά μιας και έχουμε σε λίγο καιρό Βαλένθια- Άλμπα και για το Eurocup ενώ το καλύτερο σημείο από Γερμανία μάλλον είναι η ντεφορμέ Φρανκφούρτη και το +11,5 που έχει. Για την Μπάγερν το έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό. Η Ευρωλίγκα είναι πρώτος στόχος αυτή την περίοδο και δεν πολυσκοτίζεται για την Γερμανία που κάνει επαγγελματικές νίκες. Τώρα έχουμε και την νίκη επί της Ρεάλ. Πανηγύρια και χαρές και πίστη για την μεγάλη πρόκριση. Γιατί να κάνει περίπατο με την Φρανκφούρτη; Ποιο το όφελος όταν έρχεται ο σούπερ τελικός Γαλατα- Μπάγερν; ; Άσσος επομένως και είπαμε είναι από τα καλύτερα σημεία του κουπονιού.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


784. (+11,5) ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΜΠΑΓΕΡΝ   1

779. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΜΠΙΛΜΠΑΟ (+6,5)   2

787. ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΜΑΛΑΓΑ (+7,5)   2



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


768. ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ- ΜΠΕΪΡΟΥΘ (+1,5)   1

759. (+3,5) ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΒΟΝΝΗ   1

792. ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ (+2,5)    1


****ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΙΑ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΜΠΑΓΕΡΝ  1  ΜΕ  11,5π. ΥΠΕΡ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ    1   ΝΙΚΗ   1,57



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΜΠΙΛΜΠΑΟ    2  ΜΕ   6.5π. ΥΠΕΡ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΒΟΝΝΗ   1  ΜΕ   3,5π. ΥΠΕΡ ΧΑΓΚΕΝ


**Η ΕΞΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕ     ΜΠΟΛΟΝΙΑ   ΝΙΚΗ  1,57, ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (+11,5), ΜΠΙΛΜΠΑΟ (+6,5), ΧΑΓΚΕΝ (+3,5), ΜΑΛΑΓΑ (+7,5), ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ ΝΙΚΗ  1,75. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 33  ΜΟΝΑΔΕΣ




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου