Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Γεμίσαμε τελικούς... (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο + 5άδα + 6άδα)




Πληρωμές στην ευρωλίγκα είχαμε για ακόμα μία φορά. Συγκεκριμένα και οι δύο προτάσεις διαδικτύου πλήρωσαν αδρά η μία με Κούμπαν και Μακάμπι και η άλλη με Εφές και Μπάγερν. Στον ΟΠΑΠ πήραμε Εφές και Κούμπαν άλλα είχαμε δοκάρι με την Μπάγερν που κέρδισε με 6π. και όχι με 10 που θέλαμε εμείς. Δίκαια πάντως χάθηκε ο άσσος.  Καλοφάγωτα και πάλι.

Σήμερα σας είχα υποσχεθεί πλούσιο σε ανάλυση άρθρο άλλα η ώρα πέρασε δυστυχώς μιας και χασομέρησα λόγω τρίτων. Είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα της ζωής δυστυχώς. Θα πάμε επομένως πολύ σύντομα μια κουβέντα μόνο και μετά προτάσεις. Και η πεντάδα ΟΠΑΠ και η εξάδα διαδικτύου στο τέλος του άρθρου εδώ και όχι σε ξεχωριστά άρθρα σήμερα.

Στην Ελλάδα Ηλυσιακός και Ίκαρος τα παίζουν όλα για όλα από δω και πέρα άλλα και κάποιοι πρέπει να πέσουν, δεν θα σωθούν όλοι. Πάντως βάσει προγράμματος ο Ίκαρος με ήττα σήμερα μάλλον αποχαιρετά ενώ ο Ηλυσιακός θεωρητικά και με ήττα ελπίζει ακόμα αν πάμε σε 8 νίκες το line της παραμονής. Δεν κρατάω Ηλυσιακό γιατί έχουμε κακό μομέντουμ με τον Πανιώνιο που έρχεται από συνεχόμενες ήττες. Πάντως για να τα λέμε όλα ο Πανιώνιος ναι μεν θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί άλλα είναι και άνετος βαθμολογικά. Με νέο προπονητή ο Ηλυσιακός. 

Κρατάω τον Ίκαρο γνωρίζοντας πως η Κηφισιά είναι σαφώς καλύτερη ομάδα άλλα το κίνητρο είναι μεγάλο για τα παλικάρια του Γιαπλέ και στην Ελλάδα αρκετές φορές το κίνητρο υπερτερεί της φόρμας και του ρόστερ. Προσεκτικά πάντα και μόνο σε πρόταση ΟΠΑΠ πάντως το σημείο.


Στα υπόλοιπα, στην Ισπανία πάω με άσσο Φουενλαμπράδα (+3,5). Δεύτερο σερί εντός, έχασε από Σεβίλλη και θέλει ακόμα κάποιες νίκες για να σωθεί άνετα και έγκαιρα. Θυμίζω πως η Φουενλαμπράδα ήταν πάντα ομάδα έδρας. Στον αντίποδα η Σαραγόσα έχασε Σερμαντίνι και προέρχεται από νίκη με την Βαλένθια και καλό σερί νικών. Πονηρά δοσμένο. Μάλλον τυράκι η νίκη της Σαραγόσα. Προς άσσο με +6,5 και για Μάλαγα που είναι ανεβασμένη με καλή έδρα. Οι δύο ομάδες συναντώνται και στην Ευρωλίγκα και γενικά φέτος μέχρι στιγμής η Μάλαγα έχει μία νίκη- μία ήττα με Μπαρτσελόνα και την δυσκολεύει αφάνταστα.

Στην Ιταλία ίσως νίκη Μπολόνια στο 1,75 και μετά θέλει προσοχή το -13,5 της Μιλάνο που ναι μεν είναι πολύ δυνατή εντός άλλα λόγω ευρωλίγκα δεν θα κάνει συνέχεια εύκολες  νίκες και με περιπάτους. Και η Βενέτσια μας «πούλησε» με την Σιένα άλλα είναι πονηρή ομάδα και κάπου θα την «κάνει». Προσοχή στην Μοντεγκρανάρο που πρέπει να κερδίσει βάσει προγράμματος. Χάνει και την ισοβαθμία με Πέζαρο και έχει πρόγραμμα δύσκολο ως το τέλος. Η Σιένα είναι ασταθής εκτός και προέρχεται ήδη από διπλό στην Βενετία. Πονηρό παιχνίδι δεδομένου πως η Μοντεγκρανάρο δίνει και παίχτες. Έδωσε τον Κόλινς στον Ολυμπιακό. Έδωσε και προχθές τον Μάγιο στην Ρόμα. Δηλαδή τους σκόρερ της. Επίσης ο Ρεκαλκάτι ήταν ο μέντορας του Πιανιτζιάνι και αυτός που ξεκίνησε την αυτοκρατορία της Σιένα. Πάντα έχει καλές σχέσεις με την ομάδα της Τοσκάνης. Για όλα αυτά προς άσσο με +3,5 σε ένα πονηρό παιχνίδι επαναλαμβάνω.  Τέλος ο Φράτες από την Βαρέζε και με τον βοηθό του κατεβαίνει πλέον η ομάδα. Προσοχή και εδώ.

Στην Γαλλία μόνο νίκη Ροάν που έχει φτάσει στο μη περαιτέρω και σε ενδεχόμενη ήττα σήμερα μάλλον απολύεται και ο Παβίσεβιτς που αντέχει στο πάγκο λόγω αποζημίωσης μέχρι στιγμής που δεν θέλουν να δώσουν οι γάλλοι. 

Στην Γερμανία τέλος επίσης τελικός για Μπέϊρουθ που ήδη μία φορά μας έστειλε κουβά με Μπρεμερχάβεν εντός άλλα τώρα με την Βέχτα είναι πιο «βατό» παιχνίδι και πολύ καθοριστικό. Πάμε και με το +7,5 της Τούμπιγκεν που είναι βελτιωμένη, πάλεψε και άρεσε με Μπάμπεργκ και Μπάγερν και λογικά με την Ουλμ θα είναι εξ ίσου μαχητική. Η Ουλμ έχει και νοκ άουτ Eurocup την εβδομάδα που έρχεται και ίσως το μυαλό είναι και εκεί. Άσσος η Χάγκεν με (+10,5) κυρίως λόγω Μπάγερν και ευρωλίγκα. Οι βαυαροί μας έχουν πληρώσει στην Γερμανία στα χάντικαπ καθώς λογικά και δίκαια κάνουν συντήρηση εν όψει ευρωλίγκα που εκεί είναι για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Έρχεται μεγάλο ματς Παρτίζαν- Μπάγερν ένα παιχνίδι που οι γερμανοί θέλουν πάρα πολύ. Συν ότι η Χάγκεν εντός παίζει καλά με τους μεγάλους. Προ ημερών κέρδισε και την Άλμπα. Άσσος και η Μιτελντοϊτσερ κυρίως λόγω μομέντουμ και έδρας. Άνετες βαθμολογικά οι δύο ομάδες απλά βοηθά το γεγονός πως η Λουντβι προέρχεται από άνετη  νίκη με την Άλμπα και όταν κερδίζεις το «θηρίο» εύκολα κάποιες φορές «ψηλώνεις» απότομα και στο επόμενο παιχνίδι την πατάς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


759. (+7,5) ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ- ΟΥΛΜ   1

770. ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ   1

776. ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ- ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (+0,5)   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  2


750. ΙΚΑΡΟΣ- ΚΗΦΙΣΙΑ (+1,5)   1

782. (+10,5) ΧΑΓΚΕΝ- ΜΠΑΓΕΡΝ   1

772. (+6,5) ΜΑΛΑΓΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1   (ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ MUST WIN)


ΡΟΑΝ- ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ    1  ΝΙΚΗ ΡΟΑΝ   1,60

ΜΠΕΪΡΟΥΘ- ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ  1   ΝΙΚΗ ΜΠΕΪΡΟΥΘ   1,40


**ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ


 ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ  1  ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ

ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ- ΟΥΛΜ   1   ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ

**ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΟΠΑΠ «ΚΟΒΟΥΜΕ» ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ 

*** ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ (+7,5), ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (+3,5), ΧΑΓΚΕΝ (+9,5), ΒΕΝΕΤΣΙΑ (+13,5), ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ (+4,5). ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ  ΝΙΚΗ  1,75. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ  ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΜΟΝΑΔΕΣ. (Έκοψα τις νίκες για Ροάν και Μπέϊρουθ γιατί καλό είναι να πάνε μόνες τους μία δυάδα όπως την δίνω παραπάνω. Είναι δύο παιχνίδια με ιδιαιτερότητα και δεν ήθελα να τα μπλέξω με την εξάδα μου). 



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου