Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Κόντρα στους Ευρωπαίους.. (Αναλύσεις - Προτάσεις Σαββατοκύριακου) + Πεντάδα ΟΠΑΠ + Εξάδα Ίντερνετ




Όσο καλή ήταν η Παρασκευή στην Ευρωλίγκα, τόσο άσχημη ήταν η Πέμπτη. Πήραμε Λαμποράλ και Κούμπαν άλλα χάθηκε το κομβικό σημείο της Ουλκέρ όποτε ταμείο δεν έγινε, τουλάχιστον στο άρθρο. Χθες από άλλο ιστότοπο σας έδωσα δυάδα Κούμπαν- Λαμποράλ. Όσοι την ακολουθήσατε καλά κάνατε. 

Πάμε στα καθιερωμένα του σαββατοκύριακου όμως καθώς η ευρωλίγκα ανήκει στο παρελθόν. Ήθελα να πω δυο λόγια για την ευρωλίγκα άλλα θα μας πάρει ώρα και μάλλον θα το αφήσω για την Δευτέρα. Βλέπετε πάντως πως εύκολα ή άχαστα παιχνίδια δεν υπάρχουν στην διοργάνωση και όποιος μιλάει στην ευρωλίγκα ειδικά για σημείο «άχαστο» είναι επιεικώς άσχετος με το στοίχημα στο μπάσκετ.

Αυτό το διήμερο Ελλάδα δεν έχουμε μιας και σήμερα υπάρχει το all star game στα Χανιά. Πάμε με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα και με την ελπίδα να βγει πάλι ένα μεροκάματο της προκοπής και να είμαστε με το χαμόγελο Κυριακή βράδυ.

Ξεκίνημα από την Ισπανία όπου η αγωνιστική είναι δύσκολη. Κοντράρω την Βαλένθια που έχει Eurocup και το δύσκολο παιχνίδι στα περίχωρα της Μόσχας με την Κίμκι. Αν προκριθεί η ομάδα του Περάσοβιτς λογικά φτάνει μέχρι και το τελικό οπότε σπουδαίο παιχνίδι εκείνο και πολύ λιγότερο αυτό στην Μούρθια μιας και στην Ισπανία ήδη είναι 3 νίκες μπροστά από την Μπαρτσελόνα και δύσκολα θα χάσει την δεύτερη θέση ακόμα και με ήττα σήμερα. Η Μούρθια με το διπλό στην Σεβίλλη έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Και πάντα η Μούρθια είναι περισσότερο ομάδα έδρας δεν το ξεχνάμε αυτό. Για όλα αυτά άσσος με +7,5. Στα υπόλοιπα λογικά κερδίζει η Μπιλμπάο στο χαμηλό 1,30 και πάμε λίγο και με το +14,5 της Ομπραντόϊρο που είναι φορμαρισμένη και η Ρεάλ εκτός δεν ανοίγει τόσο εύκολα μεγάλες διαφορές όσο εντός. Και λογικά η Ρεάλ χρειάζεται και λίγο συντήρηση να κάνει όσο περνά ο καιρός. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με διαστημικό μπάσκετ επ’ άπειρον. Επομένως άσσος με +14,5.

Στην Ιταλία προσέχουμε πέφτει ένας και βάσει προγράμματος μάλλον πέφτει η Μοντεγκρανάρο και όχι η Πέζαρο που τώρα είναι τελευταία. Στο Αβελίνο η τοπική ομάδα υποδέχεται την χοτ Σάσσαρι που έχει όμως το μυαλό στο Βερολίνο και στην Άλμπα και το πώς θα καλύψει και την διαφορά της ήττας (-8) στην Σαρδηνία. Στον αντίποδα η Αβελίνο παίζει καλύτερα εντός, προέρχεται από 2 ήττες εύκολες και έρχονται δύο παιχνίδια δύσκολα εκτός έδρας με Βανόλι και Σιένα. Να σας πω την αλήθεια αν η Σάσαρι δεν είχε το σπουδαίο παιχνίδι με την Άλμπα θα άφηνα ήσυχο το παιχνίδι. Άλλα τώρα κάτι που το μυαλό της ομάδας είναι άλλου, κάτι που και η Αβελίνο λογικά θα παίξει για να «κόψει» το σερί ηττών που αν χάσει ίσως φτάσει και τις 5(!)  θα πάω με τον άσσο και το +1,5 ή +2,5 διαδικτυακά. Επίσης κρατάω την νίκη της Πέζαρο στο 1,60 και κοντράρω το Μιλάνο που παίζει στην δύσκολη και καλή έδρα της Εμίλια. Η ομάδα είναι τρένο άλλα μετά και το διπλό στο ΣΕΦ νομίζω ήρθε η ώρα να κάνει μία ήττα μετά από καιρό. Άλλωστε δεν στοιχίζει. Είναι ανώτερη ομάδα από όλες στην Ιταλία και στο τέλος πάλι πρώτη θα τερματίσει πιστεύω. Η Ρέτζιο Εμίλια βασίζεται αποκλειστικά στην έδρα της φέτος και πετυχαίνει την Μιλάνο με επιπλέον «χαρά» μετά το διπλό στο ΣΕΦ. Το μομέντουμ δείχνει άσσο για μένα με +2,5 ή μέχρι +4,5 διαδικτυακά. Προς διπλό με +8,5 και για Βανόλι καθώς η Ρόμα είναι ασταθής εντός έδρας και δεν πείθει.

Στην Γαλλία περίεργη αγωνιστική και πάμε λίγο με τους τελευταίους άλλα σε μπετ περιέργειας καθώς το Σαμπιονά είναι αλλοπρόσαλλο και φέτος με πολλες εκπλήξεις. Κρατάω σε μονά αποδεκτά για λίγα με σειρά προτίμησης Αντίμπ (+5,5), μετά Ροάν (+4,5) και τέλος Χάβρη (+3,5). Λογικά κερδίζουν Νανσί και Βιλερμπάν άλλα οι νίκες τους έχουν αστεία απόδοση για Γαλλία.

Στην Γερμανία τέλος κοντράρω επίσης την Ουλμ καθώς πιστεύω πως δεν θα καλύψει το +8,5 που έχει η Όλιβερ. Κρατάω και την Τούμπιγκεν που βγήκε όντας πολύ μαχητική από ένα δύσκολο πρόγραμμα με ήττες από Μπάγερν- Ουλμ- Μπάμπεργκ άλλα και στα 3 παιχνίδια έπαιξε καλά και λογικά τώρα θα αρχίσει την πραγματική μάχη για την παραμονή της. Συν το ότι η Βόννη εντός έδρας είναι ακόμα πιο ασταθής από την Ρόμα που σας είπα στην ανάλυση της Ιταλίας. Κρατάω επίσης την Βέχτα στον τελικό με την Μιτελντόϊτσερ στο +1,5 ή +2,5 διαδικτυακά ενώ πιστεύω πως και η Ολντενμπουργκ κερδίζει έστω και δύσκολα την Άλμπα στην έδρα της σήμερα. Στο 1,68.

Στο ντέρμπι της Τουρκίας προτιμώ το +4,5 της Γαλατά απλά μια γνώμη.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ    1



751. ΟΥΛΜ- ΟΛΙΒΕΡ (+8,5)   2

753. (+7,5) ΜΟΥΡΘΙΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ   1

765. (+1,5) ΑΒΕΛΙΝΟ- ΣΑΣΣΑΡΙ    1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


761. (+1,5) ΒΕΧΤΑ- ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ   1

776. ΒΟΝΝΗ- ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ (+9,5)   2

783. ΡΟΜΑ- ΒΑΝΟΛΙ (+8,5)   2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΟΥΛΜ- ΟΛΙΒΕΡ   2  ΜΕ  8,5π. ΥΠΕΡ ΟΥΛΜ

ΒΟΝΝΗ- ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ  2  ΜΕ  10,5π. ΥΠΕΡ ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΜΟΥΡΘΙΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ  1  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΜΟΥΡΘΙΑ

ΑΒΕΛΙΝΟ- ΣΑΣΣΑΡΙ   1   ΜΕ  2,5π. ΥΠΕΡ ΑΒΕΛΙΝΟ



*ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΟΠΑΠ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΟΛΙ


**ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΙΒΕΡ(+8,5)- ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ (+10,5)- ΜΟΥΡΘΙΑ (+7,5)- ΑΒΕΛΙΝΟ (+2,5)- ΝΙΚΗ ΠΕΖΑΡΟ  1,60- ΝΙΚΗ ΟΛΝΤΕΜΠΟΥΡΓΚ 1,68.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ  33 ΜΟΝΑΔΕΣ




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου