Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ομάδες έδρας νίκη ψάχνουν. Στοπ! (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο +5ΑΔΑ + 6ΑΔΑ)



Ωραία ταμεία είχαμε στο μεσοβδόμαδο κουπόνι. Κινηθήκαμε γύρω από συγκεκριμένες ομάδες και δικαιωθήκαμε απόλυτα. Ρόμα- Εφές – Ουλκέρ ήταν σε δύο προτάσεις ΟΠΑΠ και δύο ίντερνετ. Πέρασαν τα σημεία. Πλήρωσαν οι προτάσεις φυσικά. Συγκεκριμένα η Ρόμα κέρδισε σχετικά άνετα την Μπάνβιτ, η Εφές στο χάντικαπ της ουδέποτε απειλήθηκε σοβαρά ενώ η Ουλκέρ κέρδισε και άνετα προς το τέλος σε ένα σημείο για το οποίο είχα αναφερθεί και στην καθαρή της νίκη. Καλοφάγωτα να είναι.


Σήμερα πάμε να δούμε τι θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο. Πάλι λέω να προτιμήσω συγκεκριμένες επιλογές και να μην χαθούμε στην «θάλασσα» των πολλών ματς. Από χθες έχουμε και Φιλιππίνες στο κουπόνι. Η χαρά του over δηλαδή. Απλά και οι εταιρίες ξέρουν τι τους γίνεται οπότε δεν σημαίνει παίζουμε αβέρτα over και είμαστε οκ. Τουναντίον. Προσωπικά θα απέχω. Δεν θα μπω καν στην διαδικασία να ασχοληθώ έστω και για πλάκα.


Ξεκίνημα από την Ελλάδα όπου ο Πανιώνιος έπεσε και ο Κόροιβος που θέλει την νίκη πολύ μάλλον την παίρνει άλλα με -8,5 δεν ξέρω κατά πόσο ο άσσος είναι τόσο καλός για να μπει σε προτάσεις. Άσσο πάντως βλέπω μία γνώμη. Προσέχουμε το παιχνίδι στα Τρίκαλα και δεν παίζουμε νίκη Τρικάλων καθώς ο Απόλλωνας είναι επικίνδυνος και προέρχεται από διασυρμό εντός με την ΑΕΚ. Ανοιχτό ματς στην Ρόδο ανάμεσα σε Κολοσσό και Άρη. Οπότε απέχουμε. Και πονηρό χάντικαπ στην Ελευσίνα που αν το σετάρουμε με το ματς του Κόροιβου και αν δεχτούμε πως ο Κόροιβος είναι άσσος τότε πάμε με διπλό στα χάντικαπ για Ελευσίνα ως μία σκέψη πάντως αριθμοτυπική πάντως παρά αγωνιστική. Η ΑΕΚ κάνει ότι θέλει με το χάντικαπ καθώς έχει ενισχυθεί πολύ και παίζει καλό μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός μάλλον ξεσπάσει πάνω στον ΚΑΟΔ οπότε προς διπλό με -14,5 και τέλος στην Πυλαία δύσκολα θα χάσει εκ νέου ο Ολυμπιακός άλλα είναι παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και δεν θα ήθελα να μπλέξω με το χάντικαπ.


Στην Γαλλία επίσης δύσκολη αγωνιστική. Η Ορλεάν έχασε χθες στην Χάβρη οπότε Μπουργκ και Μπουλόν θα παλέψουν σήμερα στις έδρες τους άλλα δύσκολο να κερδίσουν και οι δύο και δύσκολα να περάσουν και δύο άσσοι στα παρόμοια χάντικαπ τους. Ίσως πάει ένα διπλό ένα άσσος οπότε αν πάει έτσι είμαι λίγο περισσότερο με την Μπουργκ στον άσσο παρά με την Μπουλόν. Από τα υπόλοιπα πάμε μόνο με την νίκη της Ντιζόν την Δευτέρα απέναντι στην Λιμόζ. Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας να χάσει η Ντιζόν που φαίνεται λίγο δύσκολο ακόμα και αν αντίπαλος είναι η πρωταθλήτρια Λιμόζ. Σωστές οι αποδόσεις που δίνονται.


Στην Γερμανία κρατάω την νίκη της Μπρεμερχάβεν που παίζει παιχνίδι must win με την Μιτελντόϊτσερ. Μία Μπρεμερχάβεν που έχει ενισχυθεί και την προτιμήσαμε και την προηγούμενη εβδομάδα στοιχηματικά. Ντεφορμέ η Μιτελντόϊστερ πιστεύω πως περνά το σημείο ακόμα και με -2,5 στον ΟΠΑΠ. Λογικά ξεσπά η Μπάγερν πάνω στην Μπραουνσβάϊγκ οπότε προς άσσο με -18,5 διαδικτυακά. Και ίσως το παλέψει η φιλότιμη εντός έδρας Τούμπιγεκν με την Όλντεμπουργκ οπότε προς άσσο και εδώ  με +6,5. Τίποτε άλλο από Γερμανία.


Στην Ιταλία όπου γίνεται φέτος της «έκπληξης το κάγκελο» πάμε μόνο με Αβελίνο στο +3,5 και Πέζαρο στο +5,5. Η Αβελίνο έχει πονηρό χάντικαπ (δηλαδή πιθανό τυράκι η νίκη της Σάσσαρι), έχει ενισχυθεί , έχει 4 συνεχόμενες ήττες και παίζει καλύτερα εντός στην ιστορία της τουλάχιστον γιατί φέτος πολλές έδρες (πλην Μπολόνια) έχουν πάει περίπατο. Η Σάσσαρι είναι χοτ άλλα όπως προείπα είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή μια τόσο καλοπληρωμένη νίκη της. Κρατάω και την Πέζαρο που έχει βελτιωθεί, παλεύει πλέον τα ματς και αυτό με την Ορλαντίνα είναι κομβικό. Στα θετικά ότι η Πέζαρο παίζει μετά με την Μιλάνο ενώ η Ορλαντίνα μετά από 2 συνεχόμενες νίκες είναι σχετικά άνετη.


Στην Ισπανία κρατάω την νίκη της Ομπραντόϊρο στο 1,60 περίπου. Παιχνίδι που μάλλον κερδίζουν οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα. Οι οποίοι παίζουν γενικά καλύτερα εντός έδρας. Και άσσο με -2,5 στον ΟΠΑΠ. Γενικά 4 σερί ήττες είναι πολλές για την Ομπραντόϊρο βάσει προγράμματος που είχε και η Μούρθια προσφέρετε ως αντίπαλος για να σταματήσει το αρνητικό σερί. Κρατάω την Ανδόρρα στο +1,5 που ποντάρει αποκλειστικά στην έδρα της μήπως και σωθεί φέτος. Έχει ανάγκη την νίκη πλέον και η Κανάριας πιστεύω πως είναι στα «κυβικά» της για εντός έδρας παιχνίδι. Κρατάω και την Εστουντιάντες στο +1,5 που είναι αξιόπιστη σχετικά εντός έδρας με καλές και μεγάλες νίκες φέτος. Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας για την Σαραγόσα και ήδη έχει το μεγάλο διπλό μέσα στην Βαλένθια!


Από τα φαβορί της Ισπανίας λογικά κερδίζουν Λαμποράλ και Μάλαγα και αν έχουν καλή απόδοση καλύπτουν και τα χάντικαπ άλλα δεν θέλω να κρατήσω κάτι ως σημείο.


Από την Τουρκία τέλος πάμε λίγο με Ουσάκ μόνο στο διπλό με +5,5 διαδικτυακά στο Σελτσουκ- Ουσάκ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  1


773. (+1,5) ΑΝΔΟΡΡΑ- ΚΑΝΑΡΙΑΣ   1
783. (+1,5) ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ   1
769. ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ- ΜΟΥΡΘΙΑ (+2,5)     1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


786. ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ- ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ (+2,5)   1
793. (+3,5) ΑΒΕΛΙΝΟ- ΣΑΣΣΑΡΙ   1
796. ΚΑΠΟ ΝΤΙ ΟΡΛΑΝΤΟ- ΠΕΖΑΡΟ (+5,5)    2


*ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΖΑΡΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ- ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ    1  ΝΙΚΗ ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ   1,57
ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ- ΜΟΥΡΘΙΑ  1   ΝΙΚΗ ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ   1,60


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ   1    ΜΕ 1,5π. ΥΠΕΡ ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΕΣ
ΑΝΔΟΡΡΑ- ΚΑΝΑΡΙΑΣ   1   ΜΕ   1,5π. ΥΠΕΡ ΑΝΔΟΡΡΑ



**ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΒΕΛΙΝΟ (+3,5)- ΠΕΖΑΡΟ (+5,5). ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ   31  ΜΟΝΑΔΕΣ

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου