Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Να προλάβουμε τις αποδόσεις (Δυάδα Ευρωλίγκα)



Εξαιρετικό σαββατοκύριακο διαδικτυακά όπου πλήρωσε η εξάδα μας άλλα και μεμονωμένα οι δύο προτάσεις διαδικτύου μας. Συγκεκριμένα τα σημεία μας ήταν  ΑΒΕΛΙΝΟ- ΜΙΛΑΝΟ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΛΙΜΟΖ-ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ. Στον ΟΠΑΠ δεν ευτυχίσαμε. Σε καλή μεριά τα διαδικτυακά μας κέρδη.


Εκτάκτως άρθρο μικρό σήμερα για να προλάβω μία δυάδα που εκτιμώ πως θα έχει άλλες τιμές την Πέμπτη. Να πω μόνο πως από σήμερα Τρίτη δεν κρατάω κάτι. Όπως και από το αυριανό Eurocup που έχει δύσκολα παιχνίδια με τις ρώσικες ομάδες ορθά να είναι τα φαβορί. Θα σας πω μια γνώμη μέσω SoundCloud φυσικά άλλα μέχρι εκεί. Όπως και χθες όπου στα ηχητικά μας σας είπα για το +3,5 της Καντού που πέρασε με κόπο άλλα πέρασε!


Πάμε στα δύο σημεία.


Πρώτο σημείο η νίκη της Μπαρτσελόνα στο 1,65. Κλάσικο της Ισπανίας και ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη. Φέτος η Ρεάλ έχει την κυριαρχία καθώς κέρδισε την Μπαρτσελόνα στο κύπελλο και στο σούπερ καπ ενώ έκανε περίπατο και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Ευρωλίγκα με +24. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε το παιχνίδι στην ισπανική λίγκα στην έδρα της. Και έρχεται σύντομα το Ρεάλ – Μπαρτσελόνα για την λίγκα όπου εκεί περισσότερο καίγεται η Ρεάλ που κυνηγά μανιασμένα την Μάλαγα στην κορυφή της Ισπανίας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έχουμε την Πέμπτη η Ρεάλ βολεύεται και με ήττα 23 πόντων. Καθώς έχει την Ζαλγκίρις εντός όπου και την κερδίζει και τερματίζει πρώτη. Επομένως δεν πιστεύω πως χάνει η Μπαρτσελόνα με μία τόσο άνετη Ρεάλ αν και είναι κλασικό ντέρμπι επαναλαμβάνω και όλα πάντα είναι πιθανά. Το 1,65 είναι καλή απόδοση. Στον ΟΠΑΠ πάμε με -3.5 καθώς δεν έχουμε απόδοση νίκης (τραγικός ΟΠΑΠ) σε ένα χάντικαπ που είναι από τα υψηλότερα αυτή την στιγμή. Στην ουσία εδώ θέλω να προλάβω την απόδοση νίκης της Μπαρτσελόνα που εκτιμώ πως θα πέσει.


Δεύτερο σημείο η ΤΣΣΚΑ στο -7,5 και ΟΠΑΠ και διαδίκτυο. Ήδη κάποιες εταιρίες αρχίζουν να το πηγαίνουν στο -9,5 που είναι και πιο  σωστό. Με 8 είχε χάσει η ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, μία ΤΣΣΚΑ που αν χάσει από τον Ολυμπιακό μάλλον κάνει δώρο την προνομιούχο θέση στους πειραιώτες. Για λόγους γοήτρου πιστεύω θα ψάξει και το +9, δηλαδή να καλύψει και την διαφορά του πρώτου ματς. Άρα σωστό το -9,5 και λογικά δελεαστικό το -7,5 που πιστεύω πως αλλάζει και αυτό μέχρι την Παρασκευή τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και διαδικτυακά και στις εταιρίες που το έχουν ακόμα -7,5.


Αγωνιστικά νέα- απουσίες κτλ θα τα πούμε όλα Πέμπτη. Απλά τα δύο αυτά σημεία μου άρεσαν εξ αρχής και δεν θα περιμένω μέχρι την Πέμπτη.


Επομένως στον ΟΠΑΠ κρατάμε ΤΣΣΚΑ (-7,5).


Διαδικτυακά πάμε με νίκη Μπαρτσελόνα 1,65 και ΤΣΣΚΑ (-7,5).


ΠΡΟΤΑΣΗ


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΡΕΑΛ     1  ΝΙΚΗ  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1,65
ΤΣΣΚΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    1   ΜΕ  +7,5π. ΥΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Ή ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΔΥΑΔΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΣΣΚΑ  1,25 ΠΕΡΙΠΟΥ



**ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ Ο ΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ (-3,5) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ.

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου