Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Οι Ρεβάνς (Αναλύσεις- Προτάσεις Eurocup)



Δεν πληρωθήκαμε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Πλην της Βαλένθια και τις Ρέτζιο στις προτάσεις δεν πέρασε κάποιο άλλο και δίκαια χάσαμε. Αν και με καλύτερη χημεία στις απλές νίκες μπορούσαμε ένα ταμείο τουλάχιστον να το έχουμε καθώς στο τέλος του άρθρου σας έδωσα αρκετές μικρές νίκες που στην πλειοψηφία τους πέρασαν και με δικαίωσαν.


Στο σημερινό άρθρο θα έχουμε και σημεία από την Ευρωλίγκα. Και αυτό γιατί η Ευρωλίγκα δεν παρουσιάζει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον ώστε την Πέμπτη να μας δώσει προτάσεις από μόνη της. Άρθρο παάντως την Πέμπτη με αναλύσεις θα υπάρχει κανονικά, με τα τελευταία νέα και ότι προκύψει ως τότε. Πλούσια ανάλυση υπάρχει για όλο το κουπόνι ήδη στα ηχητικά μου στο soundcloud. Στο άρθρο θα πάμε πιο περιεκτικά. Όποιος θέλει πάντως ακτινογραφία τριημέρου πιστεύω πως θα καλυφθεί απόλυτα από τα τέσσερα ηχητικά που σας έχω διαθέσει μέσω soundcloud.


Ξεκίνημα από το Eurocup και από την Τουρκία όπου η Μπάνβιτ υποδέχεται την Παρί και θέλει νίκη με +3 τουλάχιστον. Με νίκη +2 για Μπάνβιτ έχουμε παράταση ενώ ότι άλλο από εκεί και πέρα συμβεί δίνει πρόκριση στην Παρί. Μία Παρί που είναι ανεβασμένη τον τελευταίο μήνα και με την εύκολη ήττα από την Γκραβελίν την Κυριακή έδειξε πως το μυαλό είναι εδώ, στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Βέβαια η Μπάνβιτ των 5 σερί ηττών έχει καλό μομέντουμ νίκης άλλα δεν ξέρω πλέον αν θα βγει αυτό το καλό μομέντουμ ή αν μιλάμε για ολικό  ντεφορμάρισμα των τούρκων οπότε και η απλή τους νίκη στο 1,30 αποδειχθεί παγίδα. Μία γνώμη θα πήγαινα σε μονό αποδεκτό με το +6,5 της Παρί άλλα όχι σε παρολί.


Μεγάλο παιχνίδι στην Μόσχα με την Κιμκι να έχει κερδίσει και με +1 στην Ισπανία άλλα και εντός έδρας να είναι σωστό φαβορί και δίκαιο. Εκτός ο Λόντσαρ για την Βαλένθια που διέσυρε την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα άλλα δεν ξεχνάμε πως είναι ομάδα έδρας φέτος και γενικά δεν είναι η Βαλένθια που «αγαπήσαμε» και θαυμάσαμε πέρσι. Περίεργο παιχνίδι που θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από την εικόνα των ισπανών. Και εδώ προς το χάντικαπ τείνω άλλα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στοιχηματικά.


Καλό παιχνίδι στο Κράσνονταρ με την Κούμπαν να υποδέχεται την Ούνιξ. Φέτος μέχρι στιγμής η Κούμπαν έχει 3 νίκες με την Ούνιξ και δείχνει πολύ πιο σταθερή ομάδα από την αντίπαλο της. Προσέχουμε όμως πως σε ρώσικους εμφύλιους έχουμε δει πολλά «τρελά» αποτελέσματα και στην ουσία «φόρμες» και στατιστικές έχουν πάει περίπατο οπότε δεν θα εκπλαγώ αν έχουμε και ξερή νίκη για Ούνιξ (4,20). Ο Πασούτιν πάντως τα έψαλε στους παίχτες του μετά την ήττα στο Καζάν στο πρώτο ματς και πιστεύω πως τώρα θα είναι μία ομάδα διαφορετική προς το καλύτερο. Με χάντικαπ +7,5 ΟΠΑΠ είμαι με το διπλό της Ούνιξ. Μέχρι +8,5 διαδικτυακά. Στο πρώτο ματς είχαμε νίκη για Κούμπαν +9.


Τελειώνουμε το Eurocup με το Καρσίγιακα- Γκραν. Όπου και κρατάω την νίκη για την Καρσίγιακα στο 1,45. Οι ισπανοί έχουν το +10 του πρώτου ματς και είναι σχετικά άνετοι απλά μιλάμε πάντα εδώ για δύο ομάδες έδρας και ειδικά η Καρσίγιακα εντός έδρας είναι πολύ υπολογίσιμη. Ήττες σοκ στα πρωταθλήματα τους αμφότερες δείγμα πως θέλουν πολύ την διάκριση στο Eurocup και εστιάζουν εδώ. Οριακά προς άσσο και με -4,5 χάντικαπ για Καρσίγιακα άλλα καλύτερη η απλή της νίκη στο 1,45.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


715. ΚΟΥΜΠΑΝ- ΟΥΝΙΞ (+7,5)    2
052-311 ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ   ΝΙΚΗ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ  1,45


**ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΠΑΠ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΑΖΕΙ ΛΑΜΠΟΡΑΛ (+2,5) ΔΗΛΑΔΗ 734-2. ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΤΩΣ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 


ΚΟΥΜΠΑΝ- ΟΥΝΙΞ   2   ΜΕ   8,5π. ΥΠΕΡ ΟΥΝΙΞ
ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ    1  ΝΙΚΗ  ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ   1,45



**ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΝΙΚΗ  1,30 ΚΑΙ ΑΛΜΠΑ  ΝΙΚΗ  1,50. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΛΜΠΑ Ή ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ Η ΑΛΜΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου