Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Fair Play στο ΟΑΚΑ; (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο +5ΑΔΑ +6ΑΔΑ)



Πέρασε η νίκη της Άλμπα στην Ευρωλίγκα. Δεν κράτησα και κάτι άλλο σπουδαίο καθώς όπως είχα πει από την Τρίτη ακόμα, ήταν μία δύσκολη αγωνιστική. Μέσα από τις αναλύσεις πάντως προέκυπταν κάποια έξτρα σημεία όπως οι άσσοι της Γαλατά και της Νίζνι στα χάντικαπ  για παράδειγμα, σημεία πάντως που δεν πίστεψα για σοβαρό ποντάρισμα και δεν τα είχα σε καμία πρόταση. Πέρασε και η νίκη της Μπαρτσελόνα από την Τετάρτη, κέρδισε και ο Ολυμπιακός και γενικά ήταν μία αγωνιστική που με τοκογλυφία Άλμπα- Ολυμπιακός- Μπαρτσελόνα κάποιος έπαιρνε καλά λεφτά. Προσωπικά δεν την έβαλα κάπου λόγω χημείας και μόνο.


Αυτά από την Ευρωλίγκα. Σήμερα θα δούμε το κουπόνι του Σαββατοκύριακου όπου και πάλι περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απλές νίκες.


Ξεκίνημα από την Ελλάδα σε μία αγωνιστική με πολύ φαβοριτισμό στις απλές νίκες οπότε στην ουσία δεν κρατάω κάτι. Ρέθυμνο και ΚΑΟΔ λογικά κερδίζουν. Ο ΚΑΟΔ με νίκη καθαρίζει και υποβιβάζει την Ελευσίνα να κάνει παρέα στον ήδη υποβιβασμένο Πανιώνιο. Το Ρέθυμνο είναι χοτ και παρόλο που το χάντικαπ της Κηφισιάς είναι πονηρό δεν θέλω να κοντράρω. Η Κηφισιά επειδή κέρδισε τα Τρίκαλα εντός δεν έγινε ξαφνικά καλύτερη ομάδα από αυτό που βλέπαμε άλλα δεν μπορώ να ερμηνεύσω το +7,5 που έχει και δεν ακουμπάω εν τέλει την αναμέτρηση.


Τους αιώνιους τους αφήνουμε ήσυχους καθώς το φινάλε στην  Ευρωλίγκα μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους και δεν είναι ευκαιρίες τα φαινομενικά «βατά» χάντικαπ που πρέπει να καλύψουν. Ειδικά ο Παναθηναϊκός που παίζει «τελικό» με την Άλμπα γιατί να διασύρει τον Πανιώνιο με τον οποίο έχει καλές σχέσεις (Παππάς- Γιάνκοβιτς) άσχετα αν ο Πανιώνιος είναι της πλάκας ομάδα. Και ο Ολυμπιακός πάει στην Μόσχα. Δεν πρέπει να ξεκουραστούν αυτοί που τραβούν «κουπί» τώρα που υπάρχουν οι τραυματίες; Συνεπώς θέμα ρυθμού καθαρά τα ματς αυτά άλλα όχι φυσικά ευκαιρίες.


Στα υπόλοιπα απέχω από το Τρίκαλα- Κολοσσός που είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα (και ας έχουν τα Τρίκαλα καλή έδρα), προσέχουμε το +11,5 του Απόλλωνα που έχει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και μπορεί να αποδειχθεί μαχητικός σήμερα κόντρα στην φόρμα του. Τέλος στο ντέρμπι της αγωνιστικής η ΑΕΚ θέλει +11. Ο Άρης είναι σφιχτή ομάδα. Υπάρχει ατμόσφαιρα παρασκηνίου και δεν θέλω να μπλέξω. Και τα ματς με Κολοσσό που έδωσαν αμφότερες οι ομάδες άλλα και το αίτημα του Άρη για διαιτητές επιπέδου Ευρωλίγκα (ένας μόνο ορίστηκε) γενικά με κάνει να απέχω στοιχηματικά από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μου φαίνεται πως επειδή η ΑΕΚ έριξε δυο «φραγκάκια» στο μπάσκετ το «σύμπαν» συνωμοτεί να τερματίσει 3η


Πάμε στις υπόλοιπες λίγκες επιγραμματικά.


Στην Γαλλία λογικά δεν χάνει εκ νέου εντός η Λιμόζ οπότε 1,30 χαμηλό άλλα μάλλον περνάει. Όπως και αυτό της Νανσί στο 1,35 άλλα από τα δύο προτιμώ της Λιμόζ. Από εκεί και πέρα πάμε λίγο με το χάντικαπ της Ντιζόν στο +4,5 στο ματς με την Χάβρη. Λόγω μομέντουμ κυρίως που κάτι τέτοια στην Γαλλία περνάνε με καλό ποσοστό. Τίποτε άλλο από Γαλλία σε μία μπερδεμένη αγωνιστική.


Στην Γερμανία κρατάω την Βόννη στο +8,5 κυρίως επειδή η Άλμπα έχει το μυαλό στο μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα. Το χάντικαπ θα έπρεπε να ήταν 2-3 πόντους μεγαλύτερο σε άλλη περίπτωση πιστεύω αν και η Βόννη είναι ανεβασμένη έτσι κι αλλιώς τελευταία και παίζει καλό μπάσκετ. Από εκεί και πέρα λογικά το παλεύει και η Λούντβι εντός με την Μπάμπεργκ ενώ η Ολντενμπουργκ δύσκολα θα χάσει εκ νέου μετά την σφαλιάρα εντός από την Τρίερ την προηγούμενη αγωνιστική (ήττα με 20 πόντους). Τέλος ο Μαχόσφσκι μετά από χρόνια. Επομένως άλλη ψυχολογία για την Ολντενμπουργκ που μπορεί και τον άσσο με -6,5 στον ΟΠΑΠ.


Στην Τουρκία δεν κρατάω κάτι.


Στην Ιταλία κρατάω τις νίκες για Μιλάνο και Αβελίνο. Η Αβελίνο με τον Φράτες στον πάγκο παίζει εντός έδρας με την Μπολόνια. Μία Μπολόνια που κάνει «μαγική» χρονιά φέτος για τα δεδομένα του μπάτζετ της άλλα είναι εν πολλοίς ομάδα έδρας. Πιστεύω έστω και δύσκολα πως κερδίζει η Αβελίνο. Η Μιλάνο υποδέχεται την Σάσσαρι στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Και της χρωστάει κάτι από τον τελικό του κυπέλλου όπου και τον έχασε από την Σάσσαρι! Στα θετικά πως η Μιλάνο δείχνει σε καλή κατάσταση. Πιστεύω πως δεν χάνει και πάλι από την Σάσσαρι.


Στην Ισπανία τέλος πολύ δύσκολη αγωνιστική. Πάω μόνο με το +6,5 της Φουενλαμπράδα που και βάσει προγράμματος το συγκεκριμένο ματς πρέπει να το «χτυπήσει» αν θέλει να σωθεί. Από εκεί και πέρα ίσως και νίκη για Γκραν Κανάρια στο χαμηλό 1,40.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


821. ΑΝΔΟΡΡΑ- ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (+6,5)   2
057-311 ΑΒΕΛΙΝΟ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ    ΝΙΚΗ ΑΒΕΛΙΝΟ  1,50
807. ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ- ΑΡΤΛΑΝΤ (+6,5)    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  2


780. ΑΛΜΠΑ- ΒΟΝΝΗ (+8,5)    2
788. (+8,5) ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   1
787- ΧΑΒΡΗ- ΝΤΙΖΟΝ (+4,5)   2


*ΓΙΑ ΤΗΝ 5ΑΔΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΖΟΝ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΑΒΕΛΙΝΟ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ  1  ΝΙΚΗ ΑΒΕΛΙΝΟ   1,60
ΜΙΛΑΝΟ- ΣΑΣΣΑΡΙ   1  ΝΙΚΗ ΜΙΛΑΝΟ   1,45


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΑΝΔΟΡΡΑ- ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ   2  ΜΕ  6.5π. ΥΠΕΡ ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ- ΑΡΤΛΑΝΤ  1  ΝΙΚΗ ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ   1,40



**ΓΙΑ ΤΗΝ 6ΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ   1,40 ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΛΙΜΟΖ   1,30. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 11 ΜΟΝΑΔΕΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΙ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου