Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Δυάδα με ενδιαφέρον (Αναλύσεις- Προτάσεις Eurocup)



Εκπληκτικό και όμορφο στοιχηματικό Σαββατοκύριακο είχαμε με 3 στις 4 προτάσεις μας να πληρώνουν αδρά οπότε τα ταμεία συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να γεμίζουν την τσέπη μας με ζεστό χρήμα που σίγουρα χρειάζεται πολύ σε όλους μας. Συγκεκριμένα λοιπόν πλήρωσε η πρόταση ΟΠΑΠ με ΑΝΔΟΡΡΑ- ΕΣΤΟΥ- ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ, πλήρωσε η πρόταση ίντερνετ 1 με ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ. Πλήρωσε και η πρόταση ίντερνετ 2 με ΕΣΤΟΥ- ΑΝΔΟΡΡΑ. Πέρασε ακόμα η Πέζαρο άλλα και η Ουσάκ από την Τουρκία. Πέρασαν και οι απλές νίκες για Μάλαγα- Λαμποράλ που σας έγραψα στην ανάλυση και γενικά αν ήμασταν λίγο τυχεροί και άντεχε η Αβελίνο με την Σασσαρι θα πλήρωνε και η εξάδα μας μία τεράστια απόδοση. Δυστυχώς έχασε δίκαια και μείναμε με το 5 στα 6 στο … χέρι.


Σήμερα θα πούμε εν τάχει λίγα λόγια για το Eurocup άλλα και γενικά για τα παιχνίδια της μέρας. Να πω πως πλέον όποτε υπάρχει δυνατότητα ανεβάζω τις αναλύσεις των παιχνιδιών και μέσω SoundCloud όπου και τις ακούτε απ ευθείας με ένα μόνο κλικ από το προφίλ μου στο facebook.


Ξεκίνημα από το Καζάν όπου η Ούνιξ υποδέχεται την Κούμπαν. Μέσα στον Φεβρουάριο είχαμε για την vtb λίγκα 2 στις 2 νίκες για την Κούμπαν. Οπότε θεωρώ λίγο δύσκολο να κερδίσει εκ νέου και μάλιστα εκτός έδρας και έχοντας επαναληπτικό στο Κράσνονταρ. Μεγάλο ντέρμπι πάντως αγωνιστικά το παιχνίδι άλλα πιστεύω έστω και πολύ δύσκολα θα κερδίσει η Ούνιξ.


Στο Παρίσι η Παρί υποδέχεται την Μπάνβιτ και βάσει της φόρμας των ομάδων λογικά κερδίζει η Παρί. Γι αυτό και πέφτει η απόδοση της διαδικτυακά λίγο λίγο. Προσοχή όμως. Μιλάμε για μία γαλλική ομάδα που δεν είναι και ο ορισμός της σταθερότητας (άσχετα αν έκανε 2 στα 2 με την Τούροβ) και από την άλλη μιλάμε για την αδύναμη Μπάμβιτ εκτός έδρας που όμως παίζει τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας, έχει χάσει τα προηγούμενα τρία και προσωπικά τουλάχιστον κάτι τέτοια αρνητικά σερί τα αγαπάω. Συνεπώς λίγο διπλό για Μπάνβιτ μέχρι +2,5 διαδικτυακά άλλα σε μονό αποδεκτό περιέργειας.


Στα Κανάρια νησιά η Γκραν υποδέχεται την Καρσίγιακα και το +5,5 των τούρκων είναι ένα πονηρό χάντικαπ. Δεν θα ασχοληθώ με  την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς δεν με καλύπτει το 1,40 της Γκραν στην νίκη της, δεν με καλύπτει το +5,5 της Καρσίγιακα γιατί η Γκραν αν πιάσει καλή απόδοση το καλύπτει άλλα και στον αντίποδα αν έχουμε το καλό πρόσωπο της Καρσίγιακα (που έχει στόχο το Eurocup φέτος) δεν θα εκπλαγώ αν έχουμε και διπλό 1-2 πόντων. Κοινώς το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και το χάντικαπ είναι σωστό και μελετημένο.


Στην Ιταλία πάμε με την νίκη της Πιστοία στο 1,60 και με άσσο (-2,5) στον ΟΠΑΠ. Παιχνίδι εξ αναβολής και έχουμε μομέντουμ νίκης για Πιστόϊα. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί.


Στο κύπελλο Γαλλίας (το εθνικό, γιατί έχουμε και το Leaders Cup που το κατέκτησε η Στρασβούργο τον Φεβρουάριο) δύο παιχνίδια σήμερα. Βιλερμπάν και Λιμόζ φιλοξενούνται σε ομάδες μικρότερης κατηγορίας την Λε  Πορτέλ και την Προβένς αντίστοιχα. Τα χάντικαπ είναι +7,5 και +8,5 αντίστοιχα. Να πούμε εδώ πως το γαλλικό κύπελλο έχει πολλές εκπλήξεις και φυσικά οι ομάδες της Pro A με λίγη υπεροπτική διάθεση ξεκουράζουν βασικούς ενίοτε οπότε και την πατάνε. Πάντως δεν υπάρχει στεναχώρια στην ήττα αφού μετά το πρωτάθλημα προηγείται το Leaders Cup για τους πρωτοκλασάτους και έπεται το εθνικό κύπελλο σε αίγλη. Που έχει πολύ αίγλη ο τελικός του πάντως που γίνεται πάντα στο θρυλικό Μπερσί του Παρισιού  και είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Άλλα ο τελικός θυμίζω. Στοιχηματικά σήμερα θα πάμε μόνο με το +8,5 της Προβένς απέναντι στην Λιμόζ κυρίως γιατί η Λιμόζ έπαιζε Δευτέρα στην καλή έδρα της Ντιζόν και κέρδισε ένα δύσκολο παιχνίδι που το ήθελε πολύ. Άλλωστε η Λιμόζ εστιάζει στο πρωτάθλημα όπου βλέπει το Στρασβούργο να έχει φύγει πολύ μπροστά και η Ναντέρ να μην κουράζεται παρά το Eurochallenge. Από τα δύο επομένως φρονώ πως η Βιλερμπάν θα περάσει από την Λε Πορτέλ και θα έχουμε σπάσιμο στην Λιμόζ. Μπορεί στα χάντικαπ να έχουμε άσσους και στα δύο. Μπορεί τα θηρία να περάσουν στα ημιτελικά χέρι- χέρι. Μπορεί να συμβούν πολλά. Άλλα την δεδομένη χρονική στιγμή η Λιμόζ πιστεύω πως δεν θα διασύρει την Προβένς.


Επομένως πάμε με ΝΙΚΗ ΟΥΝΙΞ- ΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΪΑ. Και μετά ΜΠΑΝΒΙΤ (+2,5) και ΠΡΟΒΕΝΣ (+8,5).


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ/ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΚΟΙΝΗ


ΟΥΝΙΞ- ΚΟΥΜΠΑΝ  1  ΝΙΚΗ ΟΥΝΙΞ    1,75-1,80 (ΝΙΚΗ ΟΠΑΠ 052-311)

ΠΙΣΤΟΪΑ- ΤΡΕΝΤΟ  1  ΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΪΑ   1,60 ΚΑΙ ΑΣΣΟ ΜΕ (-2,5) ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου