Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στην Ευρωλίγκα (Αναλύσεις)



Είναι κρίμα να δικαιωνόμαστε με μεγαλειώδη τρόπο στο Κούμπαν- Ούνιξ και να μας χαλάει το ταμείο η Καρσίγιακα για ένα πόντο. Είναι κρίμα πραγματικά. Διαβάστε ή ακούστε τι έλεγα για το Κούμπαν- Ούνιξ. Τέτοια σημεία όταν βγαίνουν με χαροποιούν ιδιαίτερα.


Σήμερα στην Ευρωλίγκα θα πάμε συνοπτικά στις αναλύσεις καθώς δεν υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον. Θα ξεφύγουμε δηλαδή από τα καθιερωμένα μιας και δεν υπάρχει σπουδαίος λόγος για μακροσκελής αναλύσεις.


Στην Πόλη η Ουλκέρ φιλοξενεί την Μάλαγα. Η Μάλαγα είναι κομπλέ πλέον άλλα όπως έχουμε πει πολλάκις ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα και όχι για την Ευρωλίγκα. Επομένως δεν θα «σκιστεί» κιόλας άλλα αν της βγαίνει το παιχνίδι δεν θα κάτσει να χάσει κιόλας. Κανείς δεν κατεβαίνει σε ένα ματς εξ’ αρχής για να χάσει. Όσο αδιάφορος και να είναι. Η Ουλκέρ είναι χοτ άλλα πιο σοβαρή στα εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα. Πονηρό το +9,5 της Μάλαγα που υπάρχει μέχρι +11,5 διαδικτυακά. Δεν θα κρατήσω κάτι και σίγουρα δεν παίζω άσσο Ουλκέρ με χάντικαπ.


Στο Βερολίνο η Άλμπα που καίγεται για νίκη πληρώνει 1,50 και είναι καλή τιμή. Το χάντικαπ από -5,5 πέφτει στο -4,5 και έχει λογική καθώς ο Αστέρας είναι ανεβασμένος και η Άλμπα θα έχει το άγχος. Κρατάω την νίκη της Άλμπα άλλα όχι και τον άσσο με χάντικαπ.


Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός έχει αμφίβολους Σπανούλη- Σλούκα άλλα επίσης καίγεται για την νίκη, Υποδέχεται την Εφές που επίσης καίγεται και ίσως περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Περίεργο παιχνίδι όπου μάλλον ο Ολυμπιακός με την έδρα το κερδίζει άλλα δεν με καλύπτει το 1,36 της νίκης του. Ίσως εδώ πάω μόνο με το 2 ημίχρονο, 1 τελικό σε ένα μπετ περιέργειας.


Στο Μιλάνο η τοπική ομάδα είναι ρεαλιστικά αδιάφορη και μόνο η Λαμποράλ έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον άλλα μάλλον η Μιλάνο θα παίξει στα ίσια για την νίκη μέσα στο σπίτι της. Και είναι καλή εντός έδρας. Το χάντικαπ άλλαξε μεριά και από μικρό φαβορί η Μιλάνο έγινε μικρό φαβορί η Λαμποράλ κυρίως λόγω του βαθμολογικού κινήτρου. Είναι δύσκολο παιχνίδι πάντως και ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Με +2,5 Λαμποράλ σας έγραφα και την Τρίτη πως ήμουν λίγο με το διπλό. Τώρα που έχουμε -1,5 για Λαμποράλ  είμαι με το τίποτα.


Στο Νόβγκοροντ η Νίζνι υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ. Όπως σας έλεγα και στο Κούμπαν- Ούνιξ σχετικά με τους ρώσικους εμφύλιους το ίδιο ισχύει και εδώ αν και η ΤΣΣΚΑ είναι άλλη κλάση και εφ’ όσον χρειάζεται την νίκη λογικά την παίρνει κιόλας. Τώρα με -8,5 δεν ξέρω αν θα την πάρει. Πιο πιθανό είναι να ζοριστεί πολύ από το να κάνει περίπατο. Απέχουμε.


Η αποδεκατισμένη Γαλατά υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και όλοι καλοβλέπουν το -7,5 του Παναθηναϊκού. Έχω επισημάνει πολλάκις πως τέτοια σημεία είναι επικίνδυνα και προσωπικά σπάνια με απασχολούν. Ούτε και τώρα θα με απασχολήσει. Και ας νικήσει ο Παναθηναϊκός με περίπατο. Αν μπορέσει να κάνει περίπατο…


Στην Μαδρίτη τέλος η Ρεάλ των δύο συνεχόμενων ηττών αν θέλει ξεσπάει στην Μακάμπι. Αν είναι σε κάμψη μέχρι και που χάνει. Επίσης απέχουμε καθώς η συμπεριφορά της Ρεάλ εδώ είναι γρίφος με το συγκεκριμένο μομέντουμ.


Επομένως πολλά ξεκάθαρα φαβορί, ένα ντέρμπι (Μιλάνο- Λαμποράλ) και δύο νίκες ναι μεν αλλά  που έχουν καλή απόδοση και καλό μομέντουμ άλλα… (Ολυμπιακός- Άλμπα).

Όλη η ανάλυση των παιχνιδιών και μέσω SoundCloud στο προφίλ μου στο facebook και στον λογαριασμό μου στο SoundCloud.

Κρατάω νίκη Άλμπα στο 1,50 και όλα τα άλλα live αν προκύψει κάτι. Ως ειδικό μόνο το 2 ημίχρονο , 1 τελικό στο Ολυμπιακός- Εφές.

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου