Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Θα τον σταματήσουν; ( Μπουντομπάσκετ- Μουντιάλ- Φόρμουλα)




Δυστυχώς είναι τέτοια η εποχή που σοβαρό στοίχημα στο Μπάσκετ δεν έχουμε. Επειδή όμως αγαπάμε το στοίχημα και δεν γίνεται να μένουμε άπραγοι για πολλές μέρες στο σημερινό άρθρο θα έχουμε λίγο από όλα. Εννοείται πως πάμε συγκρατημένα.

Στα μπασκετικά έχει ξεκινήσει το Μουντουμπάσκετ u19 στην Τσεχία και ήδη με το καλημέρα είχαμε τις ανάλογες εκπλήξεις όπως για παράδειγμα η νίκη του Ιράν επί της Αργεντινής. Γενικά θα γράψω δύο λόγια εν τάχει για το τι βλέπουμε.

Δεκαέξι ομάδες. Στον πρώτο όμιλο η Κροατία με την Ισπανία είναι δίκαια τα φαβορί. Η Κροατία έχει τον Σάριτς που ξεχωρίζει (από τις ευρωπαϊκές εθνικές τουλάχιστον) σαν την «μύγα μέσα στο γάλα». Από εκεί και πέρα παραδοσιακά πολύ ταλέντο πάντα για Λιθουανία και Σερβία. Είναι χώρες άλλωστε που δουλεύουν υποδειγματικά τις μικρές ηλικίες. Η Τσεχία ως διοργανώτρια θα κάνει ότι μπορεί. Η Ρωσία απογοητεύει καθώς άλλα περιμέναμε να δούμε, περισσότερο ικανή θα την ήθελα για να είμαι ειλικρινής.

Οι αφρικανικές ομάδες απλά συμπληρώνουν τους ομίλους. Σενεγάλη και Ακτή είναι για «γέλια».

Από την Ασία η Κίνα πάντα τα δίνει όλα και με την νίκη της πρεμιέρας επί της Ρωσίας σιγούρεψε την δεύτερη θέση. Η Κορέα τίποτε σπουδαίο. Το Ιράν έκανε το μπαμ με την Αργεντινή και δεν πρέπει να υποτιμηθεί καθώς οι διάδοχοι του Χανταντί αποκτούν μπασκετική παιδεία χρόνο με τον χρόνο.

Στην Αμερικάνικη ήπειρο τέλος, οι ΗΠΑ έχουν τα κολεγιόπαιδα οπότε σε αυτές τις ηλικίες ήδη η ανωτερότητα είναι εμφανής. Δεν συγκρίνονται οι υποδομές και το σύστημα των ΗΠΑ με κανένα άλλο σε οργάνωση. Ο Καναδάς ενώ έχει αμερικανική νοοτροπία δεν πείθει. Αργεντινή και Βραζιλία ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Λίγα πράγματα πάντως και σίγουρα δεν αφήνουν αισιοδοξία για τις μελλοντικές εθνικές ανδρών.

Σήμερα θα έπαιζα το +2,5 της Κροατίας απέναντι στην Ισπανία ως βάση και μετά μόνο για την περιέργεια Βραζιλία (+7,5) και Αργεντινή (+12,5).

Στα ποδοσφαιρικά επιλέγω στο κύπελλο συνομοσπονδιών για κατάκτηση την Ισπανία στο 1,85-1,90 αναλόγως την εταιρία.

Στο Μουντιάλ u20 που γίνεται στην Τουρκία επιλέγω νίκη για Χιλή στο 1,90 και ρισκάρω να «σπάσω» το public bet της ημέρας της Αγγλίας στην ισοπαλία.

Στην Φόρμουλα 1 τέλος είναι πολύ νωρίς ακόμα για προγνωστικά καθώς ούτε τα δοκιμαστικά (για την pole) δεν έχουν ξεκινήσει απλά έστω και νωρίς θα ρισκάρω με τον Χάμιλτον να είναι στην τελική τριάδα. Πληρώνει 3,00 με 3,50 αναλόγως πάλι την εταιρία.

ΣΥΝΟΨΗ


ΚΡΟΑΤΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ  1  ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΚΡΟΑΤΙΑΣ  (ΒΑΣΗ)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  1  ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ  (ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ)

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ   2  ΜΕ  12,5π. ΥΠΕΡ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ (ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΛΙΓΑ)


ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ   (ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ)  3,00 ΑΠΟΔΟΣΗ


ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ   1,85-1,90



ΜΟΥΝΤΙΑΛ   U20



ΙΡΑΚ- ΧΙΛΗ   2  

ΑΙΓΥΠΤΟΣ- ΑΓΓΛΙΑ    Χ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου