Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΟΠΑΠ έχει 2 λάθη σήμερα (Μπάσκετ Τρίτης)




Πληρώθηκαν το σαββατοκύριακο όσοι μας εμπιστεύθηκαν για ακόμα μία φορά. Άλλωστε τα ταμεία ποτέ δεν σταμάτησαν άλλοτε λιγότερα, άλλοτε περισσότερα πάντα μεροκαματάκι έβγαινε και βγαίνει. Συγκεκριμένα τώρα πέρασε η πρόταση ΟΠΑΠ 2 με ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΑΟΔ και ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ ενώ πέρασε και η πρόταση ίντερνετ  1  με ΜΠΟΛΟΝΙΑ και ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ. Συνεπώς καλοφάγωτα και πάλι. Το θέμα το δικό μου πάντως για να είμαι ειλικρινής ή καλύτερα ο στόχος μου είναι το απόλυτο σε ένα διήμερο έτσι ώστε να ξετινάξουμε τους μπουκ. Μου ξεγλιστράει για λίγο πάντα ο στόχος, δίκαια πάντως καθώς μπλέκουμε με πολλά παιχνίδια  και στατιστικά δεν έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας άλλα το έχουμε κάνει στο παρελθόν οπότε θα το κάνουμε και πάλι. Μακάρι να τα καταφέρω πριν τις γιορτές. Άλλα εκεί στοχεύω πλέον. Σε μία πεντάδα, μία εξάδα ή ένα «μονόστυλό»…

Πάμε τώρα στα χειροπιαστά καθώς έχουμε νέο κουπόνι κλασσικό μεσοβδόμαδο με eurocup, euroleague και εκτός κουπονιού έχουμε πάντα το eurochallenge.

Σήμερα πάμε σαφώς μαζεμένα.

Ξεκίνημα από το Χιμίκ- ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύσκολο ταξίδι και λογικά θα έχουν και δύσκολη επιστροφή καθώς το ματς γίνεται στην ευρύτερη περιφέρεια της Οδησσού και για να φτάσει κάποιος εκεί θέλει λίγο κόπο. Κουρασμένοι έτσι κι αλλιώς οι φιλοξενούμενοι που έχασαν δίκαια στην Κηφισιά και παίζουν τρίτο σερί εκτός. Ομάδα έδρας οι ουκρανοί και καλή ομάδα γενικά περισσότερο συνόλου βέβαια. Σωστό το +7,5 του φιλοξενούμενου. Δεδομένου πως εκτός έδρας η ομάδα έχει εμφανείς αδυναμίες άλλα το παιχνίδι είναι κομβικό βαθμολογικά καθώς ο νικητής σήμερα εξασφαλίζει την πρόκριση πλην απροόπτου. Δεν θα ήθελα να μπλέξω. Το αφήνω ήσυχο.

Γκραβελίν και Άλμπα έχουν προκριθεί αμφότερες επίσης πλην απροόπτου απλά ο νικητής σήμερα μπορεί την τελευταία αγωνιστική να κάνει και «τουρισμό». Το κακό με την Γκραβελίν στοιχηματικά είναι πως δεν βλέπεται στο πρωτάθλημα και με την ίδια ακριβώς ομάδα «πετάει» στο eurocup και δεν ξέρεις πλέον τι να περιμένεις καθώς λογικά θα αρχίσει να ανεβαίνει και στο πρωτάθλημα μιας και στο eurocup ο στόχος επετεύχθη. Πήρε τον Γκρέι και συνεχίζει τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ για να επιτύχει ανάκαμψη. Η Άλμπα το πάλεψε μέχρι τέλους με την Μπάμπεργκ εκτός και ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης άλλα έχασε δίκαια με 4π. Τελευταία αγωνιστική έχει εντός την Μονς οπότε ακόμα και με ήττα σήμερα, κερδίζει εύκολα την Μονς και προκρίνεται. Οπότε πάμε με νίκη Γκραβελίν και περιμένουμε.

Στο Σαονέ επίσης μπερδεμένο παιχνίδι. Η Σαλόν ανάκαμψε άλλα δύσκολα θα προλάβει την πρόκριση και κακά τα ψέματα η ομάδα ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα περισσότερο όπως δήλωσε και ο νέος προπονητής της (προ 20 ημερών ανέλαβε θυμίζω). Στο Μπιλμπάο προσπαθούν να διασώσουν μία δύσκολη χρονιά όπως εξελίσσεται στην Ισπανία οπότε και αυτοί μάλλον για το πρωτάθλημα καίγονται μιας και δεν υπάρχει το γεμάτο ρόστερ άλλων χρόνων και μία υπερπροσπάθεια στο eurocup άνευ ανταπόδοσης νομίζω γνωρίζουν άπαντες οι βάσκοι πως δεν έχει κανένα νόημα φέτος. Βαθμολογικά η Μπιλμπάο έχει μεγαλύτερο κίνητρο άλλα για μένα το πιο σωστό είναι να μην ακουμπήσουμε γενικά.

Η Βόννη με 2 στα 2 κάνει άνω κάτω τον όμιλο και βγαίνουνε κομπιουτεράκια και μπορεί να κάνει νίκες με Μονς τώρα και Ρόμα εντός τελευταία αγωνιστική άλλα προσέχουμε πολύ. Η Βοννή άρχισε να κουράζεται και δεν έχει το βάθος για διπλό ταμπλό όπως έχουν άλλες ομάδες πρωτοκλασάτες και μπορεί να ξεκίνησε φουριόζα άλλα η Μπραουνσβάϊγκ την «καθάρισε σαν αβγό» και αυτό λέει πολλά. Η Μονς είναι παντελώς αδιάφορή και ρεαλιστικά η ασθενέστερη ομάδα του ομίλου άλλα αυτό το 1,35-1,40 του διπλού δεν αξίζει. Τυράκι σε 1,35 δεν είναι άλλα λόγω κόπωσης Βόννης μπορεί να έχουμε έκπληξη!!! Το -4,5 του ΟΠΑΠ είναι το χαμηλότερο της αγοράς που πρέπει να καλύψει η Βόννη άλλα και πάλι δεν θα ήθελα να ακουμπήσω. 

Για την Ρόμα σας είχα πει από το ξεκίνημα ακόμα πως μάλλον δεν ενδιαφέρεται για το eurocup και έτσι έγινε. Όταν χάνει από την Μονς εντός σημαίνει πολλά. Η Σαραγόσα τώρα επίσης έχει το βαθμολογικό κίνητρο άλλα και πάλι είναι σχετικό αυτό καθώς τελευταία αγωνιστική έχει την Γκραβελίν εντός και αν χρειάζεται νίκη για να προκριθεί θα την πάρει. Η λογική λέει πως η Σαραγόσα κερδίζει σήμερα άλλα το 1,50 της δεν το βάζουμε σε πολύ καλό δελτίο. Στο -1,5 ΟΠΑΠ πάμε με το διπλό. 4,5 είναι το χάντικαπ ιντερνετικά.

Στην Γαλλία τώρα, το Στρασβούργο υποδέχεται την Λιμόζ σε ένα καλό παιχνίδι. Το Στρασβούργο πάει την Παρασκευή και στην Μαδρίτη να παίξει με την Ρεάλ άλλα ξέρει πως δεν ελπίζει να πάρει κάτι από εκεί οπότε τα δίνει όλα σήμερα για την νίκη. Χαμηλή πάντως στο 1,35. Η φετινή Λιμόζ είναι στρωμένη και καλή ομάδα και δεν αξίζει ούτε μισό ευρώ αυτό το 1,35. Με +6,5 υπέρ Λιμόζ οριακά προς διπλό είμαι άλλα μόνο σε μπετ περιέργειας και πάλι θα το σκεφτώ.

Στην Ισπανία τέλος η Μούρθια με την έδρα έστω και δύσκολα κερδίζει πιστεύω την Σεβίλλη σε ένα πονηρό παιχνίδι που πρέπει να πάρει κυρίως βάσει προγράμματος. Δεν ακουμπάμε το χάντικαπ. Μόνο νίκη Μούρθια στο 1,60 περίπου προσεκτικά.


Συνεπώς μία δυάδα για σήμερα που την πιστεύω άλλα πάμε συγκρατημένα καθώς τα παιχνίδια είναι πονηρά και καλύτερα να μην ανοιχτούμε σε μία μέρα που μοιάζει γενικά «ύπουλη»


ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΟΠΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ 


ΜΟΝΣ (+4,5) ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ

ΣΑΡΑΓΟΣΑ (-1,5) ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΠΡΟΤΑΣΗ


ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ- ΑΛΜΠΑ  1   ΝΙΚΗ ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ  1,72

ΜΟΥΡΘΙΑ- ΣΕΒΙΛΛΗ   1   ΝΙΚΗ ΜΟΥΡΘΙΑ   1,60 


***και ΝΙΚΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ για τους πλεονέκτες

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου