Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Διακοπές στην Ποντγκόριτσα; (Αναλύσεις- Προτάσεις Eurocup)




Δεν τα πήγαμε άσχημα χθες. Πέρασαν 4 από τα 6 σημεία που προτείναμε από Eurocup και Eurochallenge. Χάθηκαν μόνο η Τάρβας και η Μονς. Βέβαια για την Μονς είχαμε και θεματάκι καθώς το χάντικαπ «γκρεμίστηκε» από νωρίς και λίγο δύσκολα να προτιμήθηκε σε +4,5 ή ακόμα και +6,5 στον άσσο άλλα για εμένα πάει στα χαμένα για το ορθό του πράγματος. Πέρασαν η Γκας Τέρρα με νίκη, η Παρί, η Σαλόν οριακά και η Ταρτού Ροκ επίσης με νίκη! Σήμερα παρόλο που έχει πολλά παιχνίδια οι επιλογές είναι ελάχιστες και για λίγα.

Στο Eurocup φτάνουμε προς το τέλος της α’ φάσης των ομίλων και αρκετά έχουν ξεκαθαρίσει. Έτσι υπάρχουν αδιάφορες ομάδες που ασχολούνται μόνο με τα εγχώρια τους πλέον, υπάρχουν ομάδες που είχαν στόχο την μία και μόνο παρθενική νίκη (και την πέτυχαν), υπάρχουν ομάδες που βλέπουν το eurocup ως σανίδα σωτηρίας επειδή στα εγχώρια τους πάνε άσχημα και υπάρχουν ομάδες που παραδοσιακά θέλουν την διάκριση στο eurocup και θα παίζουν όλα τα παιχνίδια κανονικά. Συνεπώς δεν αξίζει να πολύ μπλέξουμε και σήμερα. Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα κράτησα 4-5 σημεία που έχουν καλές τύχες για μένα. Με αυτά θα κάνω μία πρόταση ΟΠΑΠ και μία διαδικτύου άλλα επαναλαμβάνω πάμε για λίγα.

Ξεκίνημα από νωρίς όπου στο Καζάν η Ούνιξ λογικά κερδίζει την Κάλεβ. Οι εσθονοί προ ημέρων για την vtb λίγκα κέρδισαν εντός την Ούνιξ με 3π. ενώ παραδοσιακά η Κάλεβ σε eurocup φέτος ή eurochallenge παλαιότερα είναι ομάδα έδρας- ορισμός και εκτός έδρας συνήθως παρουσιάζει ένα κακό πρόσωπο. Μεγάλο το -17,5 ΟΠΑΠ για Ούνιξ, μέχρι -19,5 διαδικτυακά άλλα καλύπτεται πιστεύω. Βοηθά και η πρόσφατη ήττα της Ούνιξ για την vtb που προείπα.

Σε αντίθεση με την Κάλεβ η Χάποελ μπορεί να το παλέψει με την Κίμκι εκτός γιατί έχει άλλη ποιότητα. Λογικά θα προκριθούν αμφότερες οι ομάδες και η Κίμκι είναι ανώτερη άλλα είναι καλό το +12,5 της Χάποελ για μένα. Πιστεύω αν δεν έχουμε βόμβα, οι εβραίοι χάνουν με αξιοπρέπεια.

Ανεβασμένη και η Ακαντέμικ με την αλλαγή του προπονητή και πονηρό το χάντικαπ. Η Καρσίγιακά είναι λίρα εκατό εντός έδρας, όπου και κέρδισε την Μπάνβιτ για το τουρκικό πρωτάθλημα το Σάββατο. Εκτός έχει αδυναμίες και «κλείνω» προς τον άσσο με χάντικαπ.

Οριακά με το στανιό πιστεύω κερδίζει η Σπαρτάκ την Ραντνίσκι. Χαμηλό το 1,55 πάντως. 1,65 θα ήταν πιο δίκαιο.

Επίσης με νέο προπονητή τα Σκόπια οπότε σε μπετ περιέργειας περισσότερο πάμε με +8,5 άσσος εδώ παρόλο που η Μπάνβιτ είναι 2 επίπεδα ανώτερη. Σε μονό αποδεκτό διαδικτυακά αυτό καλύτερα.

Τέλος άσσος με +1,5 για Μπουντούσνοστ πρώτον γιατί είναι πονηρά δοσμένο και θυμίζει το προ μιας βδομάδας Μπίσονς- Ραντνίσκι όπου και πάλι είχαμε +1,5 στον άσσο και πέρασε. Δεύτερον λογικά χωρίς βαθμολογικό κίνητρο η Νίζνι όπου μπορεί να χαλαρώσει ενδεχομένως ή και να υποτιμήσει τον αντίπαλο που είχε κερδίσει εύκολα εντός με +21. Τρίτον υπάρχει ανάγκη για νίκη για την Μπουντούσνοστ που γενικά ως ομάδα στηρίζεται στην έδρα άσχετα αν έχει αρνητικό σερί στα τελευταία της παιχνίδια.

Συνεπώς
 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ
714. ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ- ΚΑΛΕΒ ΤΑΛΙΝ (+17,5)    1
715. ΚΙΜΚΙ- ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (+12,5)   2
724. (+1,5) ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ- ΝΙΖΝΙ    1

**ΧΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΟΥΝΙΞ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΩΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ- ΝΙΖΝΙ  1 ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ   2.05
 
ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 

ΣΠΑΡΤΑΚ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ  1  ΝΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚ  1,55

**ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ- ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ  1  ΜΕ  5,5π. ΥΠΕΡ ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ   8/10
ΣΚΟΠΙΑ- ΜΠΑΝΒΙΤ   1  ΜΕ  9.5π. ΥΠΕΡ ΣΚΟΠΙΑ  7,5/10




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου