Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Η μητέρα των μαχών... (Αναλύσεις- Προτάσεις Δευτέρας)




Δεν ήταν καλό το διήμερο που μας πέρασε. Θα μπορούσε και να γίνει λίγο καλό στο τέλος του αν η Βαλένθια κρατούσε λίγο ακόμα με την Ρεάλ. Το σημείο χάθηκε στην λεπτομέρεια άλλα έτσι είναι το στοίχημα. Πέρασε ο Άρης που πίστευα πολύ και τα πήγαμε καλά στην Ιταλία. Ισπανία και Γερμανία ήταν αποτυχία αυτή την φορά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι των «αιωνίων» για το κύπελλο άλλα και με Γαλλία.


Για το κύπελλο είπαμε κάποια πράγματα και το Σάββατο στο άρθρο. Οι απουσίες είναι γνωστές απλά συμπληρώνω πως ο Αγραβάνης για τον Ολυμπιακό χτύπησε στην τελευταία προπόνηση και δίνεται αμφίβολος ως τώρα. Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός υπερέχει. Στοιχηματικά είμαι με τον άσσο και +1,5 για τον Παναθηναϊκό. Στα ειδικά στοιχήματα παικτών ΟΠΑΠ θα προτιμήσω Διαμαντίδη και Πρίντεζη. Ο Διαμαντίδης αν και καταπονημένος πρέπει να ηγηθεί την ίδια ώρα που ο Πεδουλάκης θα προσπαθήσει να εξουδετερώσει τον Σπανούλη. Ο Πρίντεζης πάντα παίζει με «οπαδικό» πάθος σε αυτά τα παιχνίδια οπότε οριακά πιστεύω ξεπερνά τον Φώτση. Για λίγα είναι φυσικά τα ειδικά αυτά των παιχτών. Από εκεί και πέρα το σύνολο πόντων είναι πολύ χαμηλό. Δεν παίζω under γιατί όλοι αυτό περιμένουν (συμπεριλαμβανομένου και των μπουκ αν δούμε το line) και σε τόσο προφανή σημεία δεν αρέσκομαι ειδικά σε σύνολα πόντων που είναι εν πολλοίς και θέμα ρυθμού. Καλό και το live πιστεύω πάντα σε τέτοια παιχνίδια όπως και χθες που έδινε στον Πανιώνιο κατά την διάρκεια του α' ημιχρόνου «θεόρατα» χάντικαπ και όποιος είχε και «έχωνε» είναι κερδισμένος σήμερα και εύκολα.


Στην Ιταλία το παιχνίδια πάει παντού και απέχουμε.


Στην Αδριατική λίγκα έχουμε καλό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες τις Βοσνίας που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Το αφεντικό για αρκετά χρόνια ήταν η Σιρόκι άλλα τα τελεύταία δύο η Ιγκόκεα σημείωσε εκπληκτική πρόοδο και είναι μακράν ανώτερη της αντιπάλου της. Εν τούτοις παραδοσιακά η Σιρόκι εντός κέρδιζε παλαιότερα άλλα και τώρα δυσκολεύει την Ιγκόκεα οπότε με +4,5 στον άσσο εγώ θα βάλω κάποια χρήματα σε μονό αποδεκτό.


Στην Γαλλία τέλος εμβόλιμη αγωνιστική και γενικά θα έχουμε εμβόλιμες και σε άλλα πρωταθλήματα λόγω των γιορτών. Η Χάβρη έχει συνεχόμενες ήττες και θα το παλέψει με την Λε Μαν. Στην έδρα ποντάρει άλλωστε και μετά πάει στην Δουκέρνη να παίξει με την Γκραβελίν που δείχνει να «ξυπνάει». Συνεπώς μικρό must win το παιχνίδι για τους γηπεδούχους και πάω με το +3,5 του άσσου. Στα υπόλοιπα θολό τοπίο απλά οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα και τα χάντικαπ είναι μελετημένα. Με σειρά προτίμησης σε συνάρτηση με την απόδοση αν διάλεγα θα έβαζα νίκη Βιλερμπάν   1,65, νίκη Νανσί 1,45-1,50, νίκη Λιμόζ  1,40-1,45. Χρησιμοποιήστε τα όπως νομίζετε.


Συνεπώς πάμε κατά σειρά με…



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1  ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Μετά


ΧΑΒΡΗ- ΛΕ ΜΑΝ   1  ΜΕ  3,5π. ΥΠΕΡ ΧΑΒΡΗ 


Και τέλος


ΣΙΡΟΚΙ- ΙΓΚΟΚΕΑ   1  ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΣΙΡΟΚΙ



**Εγώ θα τα βάλω όλα μονά αποδεκτά και θα αλλάζω τα πονταρίσματα. Πχ 10 μονάδες στο πρώτο, 7 στο δεύτερο, 5 στο τρίτο κτλ



ΕΙΔΙΚΑ HEAD TO HEAD ΟΠΑΠ


(+1,5) ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ- ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ    ---  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

(+0,5) ΦΩΤΣΗΣ- ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ  ----   ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου