Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Τα φώτα στο Ελ Κλάσικο (Αναλύσεις- Σύνοψη- Προτάσεις ΣαββατοΚύριακο)




Μπορεί να πέρασε η Μούρθια που ήταν το πρώτο και βασικό σημείο μας χθες άλλα η Σολέ έχασε πανεύκολα και η Λαμποράλ επίσης εντός συνέχισε το αρνητικό σερί. Μετά την ήττα της Σολέ από την Βιλερμπάν αργά χθες το βράδυ ανακοινώθηκε η απόλυση του προπονητή της Σολέ. Αν συνεχίσει έτσι και η Λαμποράλ σύντομα ο «λίγος» Σκαριόλο θα είναι «θαμώνας» του ταμείου ανεργίας. Πάμε γρήγορά να δούμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας σε ένα κουπόνι γεμάτο και με το Ρεάλ- Μπαρτσελόνα να κλέβει αγωνιστικά την παράσταση.


Στην Ελλάδα ο Απόλλωνας λογικά δεν θα χάνει συνέχεια από ομάδες της εμβέλειας του και τώρα στην Κηφισιά πρέπει να «ρεφάρει» κάπως τις ήττες από ΚΑΟΔ και Τρίκαλα. Καλό το χάντικαπ των πατρινών, εγώ βλέπω και καθαρή νίκη Απόλλωνα (2,40). Η Κηφισιά τρέχει ένα 2 στα 2 και είναι σε καλή κατάσταση. Έχει και καλή έδρα άλλα σήμερα νομίζω πως ο Απόλλωνας θα βρει τον τρόπο. Στα υπόλοιπα, με την έδρα τα Τρίκαλα μάλλον κερδίζουν την Ελευσίνα άλλα όχι και 1,50. Είναι χαμηλό. Όποιος θέλει το βάζει κάπου πάντως. Ο Ηλυσιακός επίσης «καίγεται» και έχει 1,65 η νίκη του. Αξίζει περισσότερο ως απόδοση από των Τρικάλων απλά αν χάσουν σήμερα οι θεσσαλοί ενισχύεται και «στατιστικά». Συνεπώς καλύτερα να περιμένουμε εδώ να δούμε τι θα γίνει στα σημερινά παιχνίδια. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ίσως κάνει επαγγελματική νίκη μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού οπότε το +19,5 του φιλοξενούμενου μου αρέσει σε ένα μονό αποδεκτό περιέργειας. Τίποτε άλλο από Ελλάδα.


Στην Γερμανία μικρό must win για την Μπέϊρουθ στο εντός με την Μιτελντόϊστερ. Βοηθά και το γεγονός πως η Μίτελ είναι σχετικά άνετη μετά από το καλό σερί των 3 νικών. Δεν είναι κακή ομάδα η Μπέϊρουθ και πάντα ήταν ομάδα έδρας. Συνεπώς άσσο με -2,5 στον ΟΠΑΠ και νίκη διαδικτυακά που πέφτει πάντως και τώρα είναι στο 1,55. Η Χάγκεν έχει τύχες με την ανώτερη Άρτλαντ εντός και πάω με το χάντικαπ που έχει +2,5 ή μέχρι +3,5 διαδικτυακά. Από εκεί και πέρα το +14,5 της Μπραουνσβάϊγκ ΟΠΑΠικά είναι το μεγαλύτερο μακράν (+10,5 ιντερνετικά) και θα το βάλω σε πρόταση και μάλλον θα πέσει αργότερα ή αύριο. Παραδοσιακά η Μπραουνσβαϊγκ δυσκολεύει την Άλμπα. Κάπου θα την κάνει και η Βέχτα και δεν είναι για +9,5 με την Φρανκφούρτη. Απλά σε μονό αποδεκτό καλύτερα.


Στην Ιταλία δύο σημεία μόνο καθώς η αγωνιστική είναι πονηρή. Διπλό Σάσσαρι ΟΠΑΠικά με +1,5 (ιντερνετικά πάει μέχρι -2,5) και είναι value. Η Καζέρτα ξεπέρασε την «κοιλιά» της και προέρχεται από εμφατικό διπλό μέσα στην Σιένα άλλα δεν είναι η φερέγγυα ομάδα που μπορείς να βασιστείς και η Σάσσαρι παίζει δεύτερο κολλητό εκτός. Στην Ρώμη «έπεσε» μαχόμενη στο τέλος και λογικά εδώ θέλει την νίκη ως ομάδα τετράδας άλλα και επειδή έρχεται το Σάσσαρι – Μιλάνο που δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Τελικός και στην Κρεμόνα με την Βανόλι (που είναι ομάδα έδρας) να ψάχνει νίκη για να σταματήσει την κατηφόρα. Η Βαρέζε κέρδισε εντός την Μπολόνια και μας πλήρωσε άλλα πάντα εκτός έδρας είχε και έχει αδυναμίες και το παιχνίδι για τους γηπεδούχους είναι επίσης μικρό must win τύπου Μπέϊρουθ που ανέφερα παραπάνω. 


Στην Ισπανία τέλος διαδικτυακά δεν έχουμε ακόμα χάντικαπ και πάμε με αυτά του ΟΠΑΠ που μπορεί και να αλλάξουν κάποια αύριο (χωρίς να είναι απαραίτητο αυτό). Στο μεγάλο παιχνίδι η Ρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα που την κέρδισε ήδη μία φορά στο Σουπερκόπα με 4π. και είναι κυριολεκτικά «τρένο» άλλα και η Μπαρτσελόνα δεν παύει να είναι μία μεγάλη ομάδα και σε ένα τέτοιο κλασικό ντέρμπι το +6,5 που έχει είναι η πιο σωστή επιλογή από το χαμηλό 1,35 της νίκης της Ρεάλ. Ρεάλ με -6,5 δεν με απασχολεί καν. Συντήρηση κάνανε πάντως η ομάδες χθες. Η Ρεάλ στο τέλος άφησε μάλιστα την Μπανταλόνα να πλησιάσει επικίνδυνα. Η Μπαρτσελόνα με πρόβα τζενεράλε άμυνας κέρδισε με +10 τα Γκραν και έδειξε ικανή να κόψει λίγο τον φρενήρη ρυθμό της «βασίλισσας». Στα ειδικά δεν θέλω να μπλέξω. Απλά θυμίζω πως ο Ναβάρο πάντα κάνει παραγωγικά παιχνίδια με την Ρεάλ. Εννοείται πως ένα «τζοκεράκι» την παράταση την βάζουμε λίγα. Στα υπόλοιπα μόνο Εστουντιάντες με χάντικαπ από την Δευτέρα και αυτό υπό σκέψη. Θα τα πούμε και την Δευτέρα πάντως για τα παιχνίδια τότε.


ΣΥΝΟΨΗ


ΕΛΛΑΔΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ (+4,5), ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΙΚΗ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  ΝΙΚΗ, ΠΑΟΚ (+19,5)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΜΠΕΙΡΟΥΘ ΝΙΚΗ (ΚΑΙ -2,5 ΟΠΑΠ), ΧΑΓΚΕΝ (+2,5), ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ (+14,5) ΟΠΑΠ, ΒΕΧΤΑ (+9,5) 

ΙΤΑΛΙΑ: ΣΑΣΣΑΡΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ +1,5 ΟΠΑΠ, ΒΑΝΟΛΙ (+1,5 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ)

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+6,5) ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ (+2,5)  ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


745. ΚΗΦΙΣΙΑ- ΑΠΟΛΛΩΝ (+4,5)    2

753. ΜΠΕΪΡΟΥΘ- ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ (+2,5)   1

774. ΚΑΖΕΡΤΑ- ΣΑΣΣΑΡΙ (+1,5)    2



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


769. ΑΛΜΠΑ- ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ (+14,5)    2

790. ΡΕΑΛ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+6,5)   2

773. (+0,5) ΒΑΝΟΛΙ- ΒΑΡΕΖΕ   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1   ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΚΗΦΙΣΙΑ- ΑΠΟΛΛΩΝ   2   ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΜΠΕΪΡΟΥΘ- ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ   1  ΝΙΚΗ ΜΠΕΪΡΟΥΘ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    2  ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΚΑΖΕΡΤΑ- ΣΑΣΣΑΡΙ   2  ΝΙΚΗ ΣΑΣΣΑΡΙ

ΡΕΑΛ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   2   ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου