Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Φινάλε Ευρωλίγκα- Αίμα και άμμος (Β' Μέρος)





Στον τρίτο όμιλο ο Ολυμπιακός χωρίς Λο στην Πολωνία για το 10 στα 10 άλλα και χωρίς Πρίντεζη- Μπέγκιτς. Μέσα ο Σίμονς. Η Ζιελόνα θα παίξει φυσικά χωρίς άγχος σε ένα παιχνίδι γιορτή περισσότερο με τον πρωταθλητή Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός κάνει και πειράματα όπως σας είπα και στο άρθρο της προηγούμενης αγωνιστικής. Σωστό το χάντικαπ. Προς άσσο είμαι άλλα όπως έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πρώτιστα δεν βάζω το σημείο σε πρόταση ή σύνοψη. Προσωπικά όπως έκανα και με την Σιένα θα βάλω λίγα στον άσσο με χάντικαπ.


Μεγάλο ματς το Σιένα- Μάλαγα. Η Σιένα με ήττα αποχαιρετά. Η Μάλαγα με ήττα αποχαιρετά επίσης καθώς δεν πιστεύω πως η Μπάγερν με την αδιάφορη Γαλατά την επόμενη μέρα ενώ θα ξέρει το αποτέλεσμα και θα θέλει μόνο νίκη, πως θα χάσει!!! Συνεπώς ο θάνατος σου η ζωή μου σήμερα για μία θέση. Μάλλλον παίζουν Χάκετ και Ντράγκιτς εκατέρωθεν που δίνονταν αμφίβολοι. Θρίλερ στο πρώτο παιχνίδι στην Ανδαλουσία με την Σιένα να κερδίσει στο μηδέν με σουτ. Μία Σιένα που είναι ανεβασμένη άλλα και πάλι η Μάλαγα είναι πιο ποιοτική και για μένα έχει καλύτερες τύχες. Προς διπλό είμαι απλά πάλι καλύτερο το live γιατί θριλεράκι περιμένω και αν βρούμε καλό χάντικαπ εκατέρωθεν μπορούμε να το αγοράσουμε και θα είμαστε καλά πιστεύω. Προς Μάλαγα κλείνω πάντως αν πρέπει να διαλέξω.


Για την Μπάγερν τα είπαμε εν ολίγοις. Με ήττα της Σιένα είναι παντελώς αδιάφορη. Αδιάφορη εξ’ αρχής είναι η Γαλατά που είναι όμως πονηρή ομάδα και δεν είναι για +7,5 χάντικαπ. Άλλα δεν μπορείς και να κοντράρεις την Μπάγερν που αν θέλει την νίκη μάλλον τα δίνει όλα, κερδίζει και το καλύπτει για μένα. Κομπλέ οι βαυαροί. Οι γνωστές απουσίες για τους τούρκους που δεν επηρεάζουν το παιχνίδι τους πλέον. Στοιχηματικά θα πήγαινα αρχικά με το +7,5 της Γαλατά ένα μικρό μπετ και αύριο αν έχει κερδίσει η Μάλαγα περιμένω να δω τις τιμές. Αν έχει κερδίσει η Σιένα τότε βάζω άσσο, καλύπτω το αρχικό μπετ και κάνω raise άλλα τόσα. Δηλαδή καταλήγω με Μπάγερν -7,5 ένα μικρό μπετ (αν γίνομαι κατανοητός).

Στον τέταρτο όμιλο οι προκρίσεις έχουν κριθεί και οι ομάδες θέλουν θεωρητικά ένα καλό πλασάρισμα άλλα εφ’ όσον ξέρουν πάνω- κάτω τους ομίλους που θα δημιουργηθούν θέλει προσοχή εδώ γιατί δεν είμαστε στα αποδυτήρια τους και κάτι που εμάς μας φαίνεται νορμάλ μπορεί εν τέλει να μην είναι γιατί κάτι άλλο θα έχει προτιμηθεί από τον κόουτς!

Με Πέτροβιτς ως κόουτς η Λιέτουβος Ρίτας και κρατάω το 1,55 της νίκης της. Νέος αέρας, μπροστά στο κοινό της πιστεύω έστω και δύσκολα κερδίζει. Καλό σημείο αν και αδιάφορο παιχνίδι κατά τα άλλα. Οριακά προς άσσο με -4,5 στον ΟΠΑΠ κυρίως γιατί έρχεται και το καλό ντέρμπι στην Λιθουανία με την Ζαλγκίρις και χρειάζεται νίκη ψυχολογίας εδώ. Βέβαια το ματς με την Ζαλγκίρις για το πρωτάθλημα είναι περισσότερο τεστ δυνάμεων και πρεστίζ για τις δύο ομάδες και όχι βαθμολογικό καθώς και οι δύο ξέρουν πως οι τελικοί στην χώρα πάλι μεταξύ τους θα είναι όπως και να έχει. 


Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα ψάξει την νίκη για ένα καλό πλασάρισμα θεωρητικά απέναντι στην οριστικά και αμετάκλητα πρώτη του ομίλου Μακάμπι (και θεωρητικά αδιάφορη). Εκτός Παππάς- Μασιούλις για έναν Παναθηναϊκό που έκανε σούπερ εμφάνιση στο Κράσνονταρ με την Κούμπαν άλλα γενικά δεν παίξει καλά για τέτοιο επίπεδο. Η Μακάμπι πιστεύω θα το παίξει κανονικά το παιχνίδι και 1,35 νίκη Παναθηναϊκού είναι αστεία ως τιμή ακόμα και αν βγει περίπατο. Συνεπώς no bet εδώ. Μην ξεχνάτε πως οι «πράσινοι» ίσως έχουν και το μυαλό στο κύπελλο όπου περιμένουν πως και πως τον Ολυμπιακό!


Στην Βιτόρια τέλος Λαμποράλ και Κούμπαν επίσης θα παίξουν για την νίκη με τους βάσκους να έχουν χάσει στο Κράσνονταρ δικό τους παιχνίδι στην κυριολεξία. Ντεφορμέ η Λαμποράλ άλλα κομπλέ σχεδόν και αποδεσμεύτηκε ο Κελάτι. Εκτός σταθερά ο Μπίκοφ για την Κούμπαν. Όλα πιθανά. Η Λαμποράλ έχει και το βάσκικο ντέρμπι με την Μπιλμπάο που έρχεται. Η Κούμπαν λογικά μετά την συντριβή από τον Παναθηναϊκό θα παίξει καλύτερο μπάσκετ. Άλλα και πάλι 2 στα 2 με την Λαμποράλ δύσκολο μου φαίνεται. Γενικά μπερδεμένο ματς και καλύτερα να απέχουμε.


ΣΥΝΟΨΗ


ΠΑΡΤΙΖΑΝ (+5,5)

ΟΥΛΚΕΡ ΝΙΚΗ  1,30 (ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΜΑ)

ΕΦΕΣ (+5,5) ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΣΤΗΡΑ

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  ΝΙΚΗ   1,50  (και live)

ΜΑΛΑΓΑ ΝΙΚΗ   (και live)

ΜΠΑΓΕΡΝ- ΓΑΛΑΤΑ (ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΙΕΝΑ- ΜΑΛΑΓΑ)

ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΝΙΚΗ  1,55 (ΚΑΙ -4,5 ΟΠΑΠ)



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


746. (+5,5) ΠΑΡΤΙΖΑΝ- ΤΣΣΚΑ   1

749. (+0,5) ΣΙΕΝΑ- ΜΑΛΑΓΑ    2

752. ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ- ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ (+4,5)    1


** ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΝΙΚΗ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  ΚΩΔ     054-311



  ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ- ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ   1  ΝΙΚΗ ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ

ΠΑΡΤΙΖΑΝ- ΤΣΣΚΑ  1  ΜΕ  5,5π. ΥΠΕΡ ΠAΡΤΙΖΑΝ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ   1   ΝΙΚΗ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

ΣΙΕΝΑ- ΜΑΛΑΓΑ  2  ΝΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑ

**Πάμε συγκρατημένα



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου