Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Σημεία που ελκύουν... (Αναλύσεις - Σύνοψη- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)




Πληρωθήκαμε στην Ευρωλίγκα την δυάδα Μιλάνο- Μπαρτσελόνα άλλα έτσι όπως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια μένει πικρή γεύση καθώς τόσο η Ζαλγκίρις την Πέμπτη όσο και το χάντικαπ της Μπαρτσελόνα στον ΟΠΑΠ που είχαμε χάθηκαν ενώ έδειχναν πως δεν θα χαθούν… Για το πώς ηττήθηκε η Ζαλγκίρις τα λόγια περιττεύουν. Οι άνθρωποι πρέπει να έπαιξαν νίκη Στρασβούργο στο ημίχρονο. Η Μπαρτσελόνα αντί να πατήσει και άλλο το γκάζι στο β΄ημίχρονο αποφάσισε να το κωλοβαρέσει άσχημα και συγγνώμη για την λέξη άλλα καλύτερη δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω . Πήραμε τον πολύ καλό άσσο της Γαλατά και το χάντικαπ του Αστέρα απλά για την ιστορία.

Σήμερα ξεκινά ένα διήμερο υποσχέσεων. Πολλά ελκυστικά σημεία μετά από καιρό και αναγκάζομαι να αλλάξω την δομή του άρθρου. Θα σας κάνω ένα σύντομο πέρασμα και από τα πέντε πρωταθλήματα και θα δούμε τι αξίζει να παιχτεί.

Ξεκίνημα λοιπόν από Ελλάδα όπου τα Τρίκαλα ποντάρουν εντός για να σωθούν, παίζουν καλά εντός, έχει δέσει η ομάδα και πιστεύω με τον Απόλλωνα που είναι σχεδόν αποκλειστικά ομάδα έδρας εύκολα ή δύσκολα κερδίζουν οι γηπεδούχοι. Άσσος στον ΟΠΑΠ και απλή νίκη 1,70 διαδικτυακά. Στην Δράμα ο ΚΑΟ δεν είναι ανώτερος από το Ρέθυμνο άλλα βάσει προγράμματος καίγεται σήμερα για την νίκη την στιγμή που το Ρέθυμνο είναι άνετο από κάθε άποψη και δεν αγχώνεται. Αγωνιστικά αν ο Μάρκοβιτς κόψει το τρίποντο του ΑΓΟΡ  κερδίζει κιόλας. Αν όχι τότε δεν έχει καμία ελπίδα. Εγώ πιστεύω θα το περιορίσει αισθητά. Στην Κηφισιά τέλος η τοπική ομάδα θα παλέψει ως το τέλος το δικό της παιχνίδι και το +3,5 ή +4,5 διαδικτυακά που έχει υπέρ της είναι καλό χάντικαπ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν προβλήματα εκτός έδρας και δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί όσο εντός.

Στην Ισπανία κρατάω μόνο το διπλό νίκης 1,55 της Γκραν μέσα στην Ομπραντόϊρο. Δύσκολο παιχνίδι είναι άλλα μου άρεσε η Γκραν με την Βαλένθια εκτός και ας έχασε (μας πλήρωσε στο χάντικαπ αδρά) και πιστεύω τώρα σε δεύτερο κολλητό εκτός έδρας θα σταματήσει το αρνητικό σερί της. Τα ντέρμπι Μπαρτσελόνα- Μάλαγα και Λαμποράλ- Βαλένθια θα τα προτιμούσα μόνο στο Live.

Στην Ιταλία περίεργη αγωνιστική και θέλει προσοχή. Καταρχήν κάπου θα την κάνει η Σάσσαρι και κρατάω το +8,5 της Ρέτζιο Εμίλια που είναι σφιχτή ομάδα και μπορεί να το κάνει θριλεράκι το παιχνίδι άσχετα αν εκτός έδρας δεν έχει νίκη ακόμα. Από εκεί και πέρα πολλά παιχνίδια οριακά. Προς νίκη η Μπολόνια στο 1,65 ή 1,60 ΟΠΑΠ. Τρένο η Μπρίντιζι άλλα νησάφι και κακά τα ψέματα η Μπολόνια είναι σεβαστή έδρα στην Ιταλία άσχετα αν η ομάδα δεν είναι το πάλε ποτέ μεγαθήριο. Πέζαρο και Πιστόϊα καίγονται για νίκη (ειδικά η Πέζαρο) και είναι σωστά δοσμένα στα χάντικαπ. Με σειρά προτίμησης βάζω πρώτα Πέζαρο και μετά Πιστοϊα. Πάντως Ρόμα και Βαρέζε που αντιμετωπίζουν δεν είναι και ο ορισμός της σταθερότητας και λογικά κερδίζουν οι ουραγοί αν πιάσουν καλή απόδοση. Προς άσσο και η Αβελίνο με +2,5 διαδικτυακά που παραδοσιακά δυσκολεύει την Σιένα και οι πρωταθλητές άλλωστε έχουν το μυαλό και στην Ευρωλίγκα όπου εκεί μένουν 2 τελευταία παιχνίδια και παίζεται το μέλλον τους στην διοργάνωση. Συν το ότι εκτός έδρας φέτος χάνουν σχετικά εύκολα για Σιένα.

Στην Γαλλία μόνο Αντίμπ με +6,5 ή 7,5 διαδικτυακά. Η Αντίμπ με πλήγωσε την προηγούμενη βδομάδα που πάλι την είχα στον άσσο με χάντικαπ και διασύρθηκε από την Σαλόν. Ο assistast της έγινε head coach και με τις συνεχείς αλλαγές πιστεύω ήρθε η ώρα να κάνει ένα καλό παιχνίδι καθώς το αρνητικό σερί είναι μεγάλο και στατιστικά κάποτε σταματά. Η Παρί είναι ανεβασμένη άλλα είναι η γνωστή ασταθής Παρί και προσφέρεται για κόντρα.

Στην Γερμανία τέλος τρία ματς φωτιά. Η Μιτελντόϊτσερ όπως πάλεψε με την Μπραουνσβάϊγκ εντός και μας χρυσοπλήρωσε λογικά παλεύει και με την Φρανκφούρτη οπότε καλό το +2,5 μιας και η Φρανκφούρτη έχει ρυθμό άλλα είναι μέτρια ομάδα γενικά και φέτος. Η Μπραουνσβάϊγκ με την έδρα λογικά θέλει μόνο νίκη καθώς η μία νίκη στα 5 τελευταία έσφιξε λίγο τα πράγματα. Το καλό είναι πως η Βόννη δείχνει κόπωση σιγά σιγά και το +3,5 είναι επίσης καλό χάντικαπ. Τέλος, τελικός για Τούμπιγκεν που υποδέχεται την ανεβασμένη Μπρεμερχάβεν η οποία όμως μέχρι πρότινος δεν είχε νίκη και προέρχεται από τεράστιο διπλό στο Βερολίνο με την Άλμπα. Εν ολίγοις από θέμα μομέντουμ είναι καλός ο άσσος και εδώ αν δούμε και το πρόγραμμα που έρχεται για την Τούμπιγκεν.

ΣΥΝΟΨΗ (ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ)


ΕΛΛΑΔΑ: TΡΙΚΑΛΑ ΝΙΚΗ 1,70, ΚΑΟΔ ΝΙΚΗ 1,72, ΚΗΦΙΣΙΑ (+4,5)


ΓΑΛΛΙΑ: ΑΝΤΙΜΠ (+7,5)   


ΙΣΠΑΝΙΑ: ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΙΚΗ 1,55


ΙΤΑΛΙΑ: ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ (+8,5), ΠΕΖΑΡΟ (+3,5), ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΝΙΚΗ  1,65, ΑΒΕΛΙΝΟ (+2,5), ΠΙΣΤΟΪΑ (+2,5)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ (+2,5), ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ (+3,5), ΤΟΥΜΠΙΓΕΝ (+2,5)


***Είναι φιλτραρισμένα τα καλύτερα σημεία του διημέρου


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ    1


713. ΤΡΙΚΑΛΑ- ΑΠΟΛΛΩΝ (+1,5)   1

718. (+2,5) ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ   1

726. (+6,5) ΑΝΤΙΜΠ- ΠΑΡΙ   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  2  


741. ΚΑΟΔ- ΡΕΘΥΜΝΟ (+0,5)   1

740. (+3,5) ΚΗΦΙΣΙΑ- ΠΑΟΚ   1

756. ΣΑΣΣΑΡΙ- ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ (+8,5)   2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ- ΓΚΡΑΝ  2  ΝΙΚΗ ΓΚΡΑΝ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ  1   ΝΙΚΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  2


ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ  1  ΜΕ  2,5π. ΥΠΕΡ ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ

ΠΕΖΑΡΟ- ΡΟΜΑ  1  ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΠΕΖΑΡΟ




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου