Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Με φόντο τον τελικό! (Αναλύσεις- Σύνοψη- Προτάσεις Σαββατοκύριακου)




Η τελευταία αγωνιστική στην ευρωλίγκα είχε κλασσικά τα «μαγικά» της. Τα αφήνουμε όλα πίσω και πάμε στα του τριημέρου που έχουμε μπροστά μας με καλά παιχνίδια. Λίγα και καλά που αν μας «κάτσουν» θα κάνουμε και χαρούμενες γιορτές.



Ξεκίνημα από το ελληνικό κύπελλο. Νοκ άουτ παιχνίδια, ημιτελικοί. Ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο με πολύ κόσμο λογικά και θέλει την πρόκριση για να βρεθεί σε έναν τελικό μετά από πολλά χρόνια. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος πάλι στο ίδιο γήπεδο είχε χάσει δικό του παιχνίδι και λογικά τώρα δεν πρέπει να την «ξαναπατήσει». Απών ο Γκίκας. Ο Πανιώνιος έχει καλύτερο ρόστερ και προκρίθηκε και στο Eurocup οπότε η ψυχολογία του είναι σούπερ. Θέλει επίσης τελικό και είναι κομπλέ. Στοιχηματικά είμαι με τον άσσο. Μέχρι +2,5 διαδικτυακά. Θριλεράκι περιμένω με νικητή τον Άρη αυτή την φορά. Με βολεύει και το αποτέλεσμα και το πως ήρθε και στο πρωτάθλημα πριν 1,5 μήνα περίπου.



Στον άλλο μεγάλο ημιτελικό   ντέρμπι «αιωνίων» τώρα, το δεύτερο για φέτος με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό και με «φίσκα» γήπεδο λογικά. Μεγάλο το κίνητρο για τους πράσινους καθώς πλην του ότι παίζεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς άπαντες στην ομάδα θέλουν να κόψουν και το αήττητο σερί αγώνων του Ολυμπιακού. Ίσως για να έχουνε και να λένε  στην γνωστή «καζούρα» που γίνεται μιας και αγωνιστικά ο Ολυμπιακός είναι σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλο του. Εκτός και ο Ούκιτς μαζί με Παππά και Μασιούλις. Κομπλέ ο Ολυμπιακός. Σε τέτοια παιχνίδια πάντα ο γηπεδούχος ξεκινά με το προβάδισμα που του δίνει ο κόσμος του. Βέβαια έχουμε δει αρκετές φορές η έδρα να «σπάει» στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αν ο Παναθηναϊκός ήταν κομπλέ δεν θα είχε και +1,5 υπέρ του. Για μένα όλα είναι ανοιχτά και στοιχηματικά με «εξιτάρει» αυτό το +1,5 του Παναθηναϊκού καθώς και στατιστικά κάπου θα σπάσει αυτό το σερί που τρέχει. Και τι καλύτερο να του το σπάσει ο «αιώνιος» εχθρός του! Συνεπώς άσσο με χάντικαπ και στα δύο παιχνίδια κυπέλλου. Δευτέρα θα έχουμε και ειδικά.



Στην Ισπανία λίγα πράγματα. Στο βάσκικο ντέρμπι μεταξύ Μπιλμπάο- Λαμποράλ απέχουμε μιας και μπορεί να πάει παντού. Η συμπεριφορά της Λαμποράλ πάντως ευνοεί το live καθώς έχει ξεσπάσματα και νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της. Λογικά κερδίζει η Σαραγόσα άλλα 1,25 μόνο για κανένα κλείσιμο δυάδας μπαίνει και όχι πολλά λεφτά. Must win για την Εστουντιάντες που παίζει δεύτερο σερί εντός και θέλει την νίκη άλλα την νίκη ήθελε και με την Κανάριας και δεν την πήρε. Εν πάσει περιπτώσει  ντεφορμέ και η Σεβίλλη, ίσως τελικά τώρα περάσει το 1,60 της νίκης της Εστού άλλα πάμε προσεκτικά καθώς η Εστουντιάντες δεν παίζει καλά φέτος. Στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής η Βαλένθια εντός υποδέχεται την αήττητη Ρεάλ και αν ένα παιχνίδι εώς τώρα μου λέγατε να διαλέξω που μπορεί να χάσει η Ρεάλ είναι αυτό. Ούτε μέσα στην Μάλαγα, ούτε μέσα στην Μπαρτσελόνα. Η Βαλένθια έχει δυνατή έδρα, πολύ καλή ομάδα φέτος και σωστή διαχείριση του υλικού από τον Περάσοβιτς που παρά τις κατά καιρούς απουσίες η ομάδα συνεχίζει και παίζει καταπληκτικό μπάσκετ. Καλό το +5,5 στον άσσο στον ΟΠΑΠ, μέχρι +6,5 διαδικτυακά το κρατάω φυσικά το σημείο.



Στην Ιταλία περίεργη αγωνιστική με πολλά φαβορί που κάποια θα σπάσουν όμως όπως γίνεται ως συνήθως. Συνεπώς για μένα διαδικτυακά αν επιλέξετε Ιταλία βάλτε κάθε ματς μονό αποδεκτό και παίξτε με το ποντάρισμα εκεί που πιστεύετε περισσότερο. Για μένα κατά σειρά προτίμησης ίσως κερδίσει η Πιστόϊα που εντός τα παλεύει όλα τα παιχνίδια άλλα προσέχουμε γιατί η Βενέτσια με Μαρκόφσκι είναι χοτ. Επίσης πονηρά τα χάντικαπ για Αβελίνο και Μοντεγκρανάρο και θα τα έβαζα μόνα τους λίγα χρήματα. Τυράκι μου μοιάζει και η νίκη της Καζέρτα με την παραπαίουσα Βαρέζε και πληρώνει 1,60!!!!! Στα ντέρμπι λογικά κερδίζει η Σάσσαρι μιας και η Σιένα έδωσε και τον Χάκετ στην Μιλάνο (In an interview with Il Corriere Fiorentino, Daniel Hackett confirmed that he is moving to Olimpia Milano.) άλλα το 1,60 δεν το φορτώνουμε. Προς διπλό για Μιλάνο την Δευτέρα άλλα θα τα πούμε και την Δευτέρα για αυτό το παιχνίδι που είναι μεγάλο ντέρμπι.

 

 


Στην Γερμανία τέλος μόνο δύο ματς κρατάμε. Η Λούντβι έχει το μομέντουμ και την έδρα να περάσει στο +2,5 με την Βόννη. Η Μιτελντόϊτσερ δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα για να είναι ξαφνικά φαβορί του 1,60. Μας έχει χρυσοπληρώσει ως αουτσάϊντερ και είναι πολύ μαχητική εντός άλλα και η Μπρεμερχάβεν είναι ανεβασμένη και το παιχνίδι πιστεύω πάει στο διπλό με +3,5 για Μπρεμερχάβεν.

 

 


ΣΥΝΟΨΗ

 


ΕΛΛΑΔΑ: ΑΡΗΣ (+2,5), ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (+1,5)

 


ΙΣΠΑΝΙΑ: ΒΑΛΕΝΘΙΑ (+6,5), ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΝΙΚΗ, ΣΑΡΑΓΟΣΑ  ΝΙΚΗ


ΙΤΑΛΙΑ: ΠΙΣΤΟΪΑ  ΝΙΚΗ, ΑΒΕΛΙΝΟ (+6,5), ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ (+8,5), ΣΑΣΣΑΡΙ  ΝΙΚΗ, ΒΑΡΕΖΕ (+3,5)


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (+2,5), ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ (+3,5)




ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1



719. (+2,5) ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΒΟΝΝΗ   1

720. ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ (+3,5)    2

055- 321  ΣΑΣΣΑΡΙ- ΣΙΕΝΑ    ΝΙΚΗ ΣΑΣΣΑΡΙ

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


761. (+1,5)  ΑΡΗΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   1

762. (+5,5) ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΡΕΑΛ  1

769. (+1,5)  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΡΕΑΛ   1   ΜΕ 6,5π. ΥΠΕΡ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

ΑΡΗΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   1  ΜΕ  2,5π. ΥΠΕΡ ΑΡΗ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  2


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1  ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΒΟΝΝΗ   1   ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου