Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Καρέ του άσσου!!! (Αναλύσεις- Σύνοψη- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)





Πληρώθηκαν και χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση ίντερνετ Παρασκευής. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός πολύ εύκολα έβγαλε το διπλό ενώ η Μιλάνο μας ίδρωσε άλλα μας πλήρωσε τον χαμηλό άσσο για κλείσιμο δυάδας. Το απόλυτο θα είχαμε στις προτάσεις στην Ευρωλίγκα αν μας έκανε την χάρη και η Εφές. Η οποία ηττήθηκε με 2π. ενώ είχαμε χάντικαπ +1,5 υπέρ υπέρ της Κάνεις που κάνεις την ανατροπή. Κάνε την σωστά τουλάχιστον. Πήραμε εύκολα ΤΣΣΚΑ ενώ πέρασε στο χάντικαπ και η Σιένα σε σημείο εκτός «συναγωνισμού».

Σήμερα πάμε τάχιστα να δούμε τα του Σαββατοκύριακου. Μου άρεσε η δομή του προηγούμενου άρθρου και λέω να την κρατήσω. Δηλαδή μια κουβέντα για τα πρωταθλήματα του ΟΠΑΠ και να λέμε τι κρατάμε από κάθε πρωτάθλημα. Το θεωρώ τελικά πιο χρήσιμο από 6 σημεία που αναλύονται βέβαια με προσοχή άλλα δεν καλύπτουν κάποιον που θέλει μία γνώμη και για κάτι παραπάνω.

Ξεκίνημα από Ελλάδα λοιπόν όπου οι γηπεδούχοι έτσι όπως διάβασα τα παιχνίδια μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο. Μόνο αγκάθι η στατιστική εδώ που δεν επιτρέπει πολλές φορές να περνάνε όλες οι μικρές νίκες. Στην Χαλκίδα ο Ίκαρος με νέο προπονητή έχει must win με τον Ηλυσιακό και δύσκολο πρόγραμμα μετά. Ντέρμπι ουραγών. Ο Ηλυσιακός που είναι ομάδα έδρας όμως έχει μετά Κολοσσό εντός οπότε ελαφρώς πιο ανέτος από τον Ίκαρο που παίζει εκτός με τον Άρη. Νίκη Ίκαρου στο 1,40 την κρατάμε. Δεν μπλέκουμε με χάντικαπ. Από τα υπόλοιπα λογικά κερδίζει ο Απόλλων που είναι ισχυρός εντός άλλα 1,28 δεν πολυαξίζει και το χάντικαπ δεν είναι μικρό. Στην Πυλαία ντέρμπι και απέχουμε άλλα 1,60 ΠΑΟΚ λογικά με το στανιό περνάει έστω και στην παράταση. Αύριο επίσης δεν ακουμπάμε Ρέθυμνο με 1,22 καθώς η Κηφισιά είναι πονηρή ομάδα ενώ επίσης δεν ακουμπάμε το Ελευσίνα- Άρης άλλα σωστά είναι μικρό φαβορί η Ελευσίνα. Συνεπώς μόνο Ίκαρος με 1,40 νίκη από Ελλάδα και τα άλλα λόγω στατιστικής δεν τα ακουμπάω αν και πιστεύω πως και ΠΑΟΚ και Απόλλων κερδίζουν επίσης.

Στην Ισπανία πάμε με νίκη Σεβίλλης 1,72 και -1,5 για ΟΠΑΠ. Καλή έδρα προέρχεται από 2 κολλητές ήττες άλλα παίζει καλά και σημαντικό δεν έχει το eurocup που έχει η Μπιλμπάο. Οι βάσκοι έκαναν ένα 2 στα 2 με Βαγιαδολίδ και Εστού (τις χειρότερες ομάδες της λίγκας) άλλα περιορισμένο ρόστερ φέτος χωρίς αμερικάνους στην ουσία και διπλό ταμπλό με έξτρα κούραση. Άσσος καλός. Κοντράρω και την Μάλαγα που έχει τελικό με την Σιένα τελευταία αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και η Χιπούσκοα είναι μαχητική τελευταία. Χιπούσκοα +3,5 ή μέχρι +4,5 υπάρχει διαδικτυακά σε μονό αποδεκτό, όχι σε παρολί όμως.

Στην Ιταλία πολλά παιχνίδια και πάλι. Η Μοντεγκρανάρο εντός τα παλεύει όλα τα παιχνίδια και το χάντικαπ της είναι πονηρό άλλα είναι καλό και μπορεί να μην καλυφθεί. Τρένο η Σάσσαρι που προκρίθηκε και στο Eurocup άλλα θα «σκάσει» κάποια στιγμή και την περιμένω. Ομάδα έδρας είναι άλλωστε περισσότερο. Άσσος με χάντικαπ. Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα ( σας το έλεγα και την Τετάρτη στο Νίμπουργκ- Καντού) το Βαρέζε- Καντού και αγωνιστικά η Καντού είναι ανώτερη άλλα δεν είναι χαζός ο μπουκ να δίνει φαβορί την Βαρέζε. Με την έδρα πιστεύω κερδίζει αύριο απλά το σημείο μόνο ως μονό αποδεκτό παίζεται. Είναι ανοιχτό ματς. Κρατάω την Καζέρτα που αρχίζει να στρώνει μετά την «κοιλιά» της. Η Μπολόνια ήταν και είναι ομάδα έδρας περισσότερο όπου και μας πληρώνει. Άσσος συνεπώς. Τα υπόλοιπα είναι οριακά και προσοχή Δευτέρα, δεν παίζω νίκη Μιλάνο.

Στην Γαλλία πάμε με Χάβρη που ποντάρει εντός για να σωθεί, μετά πάει στην Σαλόν ενώ έχει και 5 σερί ήττες και πιστεύω ήρθε η ώρα της νίκης. Η Ντιζόν έχει καλή πορεία άλλα δεν είναι το μεγάλο μέγεθος που θα πάρει και πρωτάθλημα ενώ έχει και eurochallenge οπότε έξτρα κόπωση άλλα είναι και ομάδα έδρας. Σωστά δοσμένο το παιχνίδι και ας δείχνει η φόρμα Ντιζόν. Άσσος με χάντικαπ. Ροάν και Γκραβελίν λογικά θα συνέλθουν, μπορεί και σήμερα παρόλο που έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές. Θα κρατήσω από τα δύο την Γκραβελίν για ΟΠΑΠ τουλάχιστον με +6,5. Έστρωσε η Παρί άλλα και τέτοιο «τρένο» δεν είναι και κάπου θα την κάνει την γκέλα της.

Στην Γερμανία τέλος βασικό σημείο Όλιβερ με +1,5 ΟΠΑΠ και νίκη διαδικτυακά. Μust win παιχνίδι με «βατό» αντίπαλο και με καλό μομέντουμ καθώς η Λούντβι έβγαλε διπλό με την Μπέϊρουθ και είναι καλά από πλευράς συγκομιδής βαθμών. Η Όλιβερ παίζει καλύτερα με τον νέο προπονητή, Διπλό στην Βόννη, πάλεψε με την Τρίερ, πιστεύω ήρθε η ώρα για νίκη που είναι επιτακτική αν δούμε και το πρόγραμμα που έχει και με ποιους θα παίζει στα επόμενα. Από εκεί και πέρα λίγα πράγματα. Ίσως ξεσπάσει η Άλμπα οπότε λίγο άσσος με -11,5.

ΣΥΝΟΨΗ

ΕΛΛΑΔΑ: ΙΚΑΡΟΣ  ΝΙΚΗ    1,40
ΙΣΠΑΝΙΑ: ΣΕΒΙΛΛΗ ΝΙΚΗ  1,72  -  ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ  (+4,5)  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ
ΙΤΑΛΙΑ : MONTEΓΚΡΑΝΑΡΟ (+3,5)ΚΑΖΕΡΤΑ  ΝΙΚΗ  1,85     -  ΒΑΡΕΖΕ  ΝΙΚΗ  1,72  ΜΟΝΟ ΤΟΥ
ΓΑΛΛΙΑ: ΧΑΒΡΗ (+1,5) -   ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ (+6,5) -   ΡΟΑΝ (+7,5)  ΜΟΝΟ ΤΟΥ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ : ΟΛΙΒΕΡ (+1,5)  ΟΠΑΠ, ΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ – ΑΛΜΠΑ (-11,5)


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1

719. (+1,5) ΟΛΙΒΕΡ- ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ   1
722. ΣΕΒΙΛΛΗ- ΜΠΙΛΜΠΑΟ (+1,5)    1
727. (+1,5)  ΧΑΒΡΗ- ΝΤΙΖΟΝ 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  2

761, ΚΑΖΕΡΤΑ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ (+0,5)   1
731. (+3,5) ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ- ΣΑΣΣΑΡΙ   1
725. ΠΑΡΙ- ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ (+6,5)    2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1

ΟΛΙΒΕΡ- ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ   1   ΝΙΚΗ  ΟΛΙΒΕΡ
ΧΑΒΡΗ- ΝΤΙΖΟΝ  1  ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΧΑΒΡΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    2

ΣΕΒΙΛΛΗ- ΜΠΙΛΜΠΑΟ  1  ΝΙΚΗ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΚΑΖΕΡΤΑ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ  1  ΝΙΚΗ ΚΑΖΕΡΤΑ



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου