Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Τελικός πρόκρισης από νωρίς (Αναλύσεις- Προτάσεις Τρίτης)





Όλα πήγαιναν περίφημα χθες μέχρι τις 11 το βράδυ. Είχαμε πάρει από νωρίς Σενεγάλη, συνεχίσαμε το βράδυ με Πουέρτο Ρίκο άλλα τελικά χάσαμε την Βραζιλία δικαιότατα καθώς η Ισπανία ήταν καταιγιστική. Η Βραζιλία ήταν και το βασικό σημείο οπότε η μέρα κρίνεται κακή παρά το 2 στα 3 σε σημεία.


Πάμε να δούμε  τα σημερινά.


Ξεκίνημα με το Αγκόλα- Μεξικό. Σπουδαίο παιχνίδι κυρίως για το Μεξικό που ξεκίνησε με τα θηρία και μετρά 2 ήττες σχετικά εύκολες. Λογικά με νίκη εδώ ελπίζει σε πρόκριση αν κερδίσει και την Κορέα και παράλληλα δεν ξανακερδίσει η Αγκόλα. Εφικτό σενάριο. Σέβομαι την Αγκόλα που είναι μαχητική και με την Λιθουανία στάθηκε με αξιοπρέπεια άλλα τώρα είναι μεγάλος τελικός το παιχνίδι και για τους δύο οπότε άγχος και για την Αγκόλα και όχι μόνο για τους μεξικανούς. Σωστά πολύ μικρό φαβορί δίνεται το Μεξικό (1,72) καθώς με Αγιόν στην ρακέτα έχει υπεροχή και μπορεί να χτυπήσει ανελέητα. Περιμένω μικρό θριλεράκι και πιστεύω πως το Μεξικό κάνει «σεφτέ» στις νίκες σήμερα.


Η Ουκρανία με την Τουρκία συνθέτουν ένα περίεργο ζευγάρι. Και βασικά περιμένουμε την Τουρκία να μην είναι το χάλι που είδαμε με την Νέα Ζηλανδία. Οι Ουκρανοί καθάρισαν τον «Άγιο», έχασαν από την Φινλανδία σε ένα «τρελό» παιχνίδι οπότε αμφότερες οι ομάδες κάνουν βήμα δεύτερης θέσεις με νίκη εδώ. Πάω με το +6,5 της Ουκρανίας άλλα συγκρατημένα. Και εδώ δεν βλέπω η Τουρκία να κάνει περίπατο άλλα να δυσκολεύεται πολύ. Φυσικά δεν ακουμπάω νίκη Τουρκίας που μπορεί να χάσει κιόλας αν είναι ασόβαρη και μονότονη στο παιχνίδι της.


Μεγάλο παιχνίδι το Αυστραλία- Λιθουανία και μεγάλο ερωτηματικό η Αυστραλία που απογοήτευσε με την Σλοβενία άλλα ξέσπασε στην Κορέα και ανάκτησε ψυχολογία. Μέσα Αυγούστου σε ένα φιλικό επί λιθουανικού εδάφους οι λιθουανοί κέρδισαν εύκολα με 91-78 άλλα με … χαλαρά ρόστερ καθώς ήταν η αρχή της προετοιμασίας ακόμα. Οι λιθουανοί παίζουν τόσο, όσο καθώς και με το Μεξικό και με την Αγκόλα φρόντισαν να έχουν μια διαφορά ασφαλείας στους 10+ πόντους και το κατάφεραν εύκολα ή δύσκολα. Το «κλειδί» εδώ είναι η συμπεριφορά της Αυστραλίας και αν κρίνω από το πονηρό χάντικαπ (μόλις +4,5) μάλλον μοιάζει μικρό τυράκι η νίκη της Λιθουανίας που μπορεί να περάσει σαφέστατα άλλα μάλλον με δύσκολο τρόπο. Κρατάω το +4,5 της Αυστραλίας και ελπίζω σε καλύτερη εμφάνιση από αυτήν με την Σλοβενία.


Αφήνουμε τις ΗΠΑ.


Αφήνουμε και την Σλοβενία που δείχνει στρωμένη ομάδα και ίσως εδώ ο Ζντοβτς κάνει μικρή συντήρηση τους Ντράγκιτς εν όψει Λιθουανίας.


Πάμε και στο Φινλανδία- Δομίνικος. Όπου σε συνάρτηση με Ουκρανία και Τουρκία παίζονται εδώ 3 εισιτήρια και ένας μένει έξω. Δεν ξέρουμε τι έγινε στο Ουκρανία- Τουρκία άλλα σίγουρα η Φινλανδία δεν θα έχει εύκολο έργο. Ανοιχτό παιχνίδι σε κάθε αποτέλεσμα και διαφορετικά στυλ παιχνιδιού για τις δύο ομάδες δεν θέλω να κρατήσω κάτι. Καλύτερο το live πιστεύω καθώς οι φινλανδοί έχουν ξεσπάσματα και νεκρά διαστήματα και μάλλον θα μας δώσουν κάτι καλό σε χάντικαπ στην εξέλιξη του παιχνιδιού.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΙΝΗ



730. ΑΓΚΟΛΑ- ΜΕΞΙΚΟ   2   ΝΙΚΗ ΜΕΞΙΚΟ    1,72 ή (-0,5) ΟΠΑΠ

732. (+4,5) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ- ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ   1  


**ΚΑΙ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ ΜΙΚΡΟ 


731. (+6,5) ΟΥΚΡΑΝΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ              1



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου