Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Στην μάχη και οι γερμανοί (Πρόταση ΟΠΑΠ- Ίντερνετ)




Μπαίνουμε σιγά σιγά στους συνηθισμένους μας ρυθμούς. Την Πέμπτη ξεκινά και η Γερμανία ενώ χθες έγινε η κλήρωση του Eurocup όπου έβγαλε 2-3 πολύ δυνατούς ομίλους. Σήμερα θα δούμε μία δυάδα ΟΠΑΠ και ίντερνετ. Και αυτό γιατί στον ΟΠΑΠ ειδικά με τις επιλογές που έχουμε αναγκαστικά αν δεν βάλουμε το σημερινό παιχνίδι μέσα, δυαδά δεν προκύπτει.


Πρώτη επιλογή λοιπόν το Στρασβούργο. Με -4,5 στον ΟΠΑΠ, απλή νίκη στο 1,45 διαδικτυακά. Προ ημερών για τα προκριματικά στην Ευρωλίγκα στο ουδέτερο της Οστάνδης είχαμε Στρασβούργο- Βιλερμπάν 65-74. Τώρα με γηπεδούχο το Στρασβούργο στην κατά τ’ άλλα καλή του έδρα δεν πιστεύω πως θα χάσει από την Βιλερμπάν εκ νέου. Πιστεύω πως καλύπτει και το χάντικαπ άλλα εφ’όσον  διαδικτυακά μπορώ να παίξω απλή νίκη, την προτιμώ.


Δεύτερη επιλογή είναι η Λούντβιγκσμπουργκ από την Πέμπτη στο +2,5 απέναντι στην Βόννη. Ο Πάτρικ συνεχίζει την καλή δουλειά στην ομάδα της Στουτγάρδης η οποία παραδοσιακά εντός παίζει πάντα καλύτερα. Η Βόννη χρόνο με το χρόνο χαμηλώνει το μπάτζετ της. Πέρσι ξεκίνησε εντυπωσιακά και μετά ξεφούσκωσε. Φέτος είναι γρίφος η πορεία της και εν πολλοίς κρίνεται αυτό από τους αμερικάνους της. Εγώ πιστεύω πως θα χάσει η Βόννη απλά με +2,5 έχουμε και ένα «μαξιλαράκι» στην περίπτωση που κριθούν όλα στο καλάθι.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


700. 700. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (+4,5)   1

704. (+2,5) ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΒΟΝΝΗ    1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ  1  ΝΙΚΗ   1,45

ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-  ΒΟΝΝΗ   1  ΜΕ   2,5π. ΥΠΕΡ ΛΟΥΝΤΒΙ


*Φέτος θα ανεβάζω τις αναλύσεις μου σε ηχητικό αρχείο στο google drive του orangeballbet@gmail.com Οι αναλύσεις θα αφορούν τα κουπόνια ΟΠΑΠ ενώ τώρα στην αρχή θα πούμε κάποια πράγματα για τα δημοφιλή πρωταθλήματα (Ισπανία- Ιταλία- Γαλλία κτλ) Όποιος θέλει να ακούει τα ηχητικά θα πρέπει να μπαίνει στο google drive. Χρειάζεται ένας κωδικός για αυτό. Τον κωδικό σας τον δίνω εγώ . Όποιος θέλει μου στέλνει μήνυμα και του τον στέλνω. Δεν πληρώνετε κάτι. Είναι όλα δωρεάν. Το κάνω απλά γιατί θέλω πάντα να υπάρχει η καλύτερη δυνατή ενημέρωση αφού παίζουμε τα λεφτά μας.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


flipboard Ε Δ Ω

Όλες οι αναλύσεις σε μορφή mp3 πλέον με καθαρό ήχο μόνο στο Google Drive του orangeballbet@gmail.com    Πάρε κωδικό, μπες και άκου ΤΩΡΑ. Είναι δωρεάν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου