Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Κομβική μέρα (Αναλύσεις- Προτάσεις Τετάρτης)



Εξαιρετική η χθεσινή μέρα καθώς είχαμε το πρώτο μας «απόλυτο» στα σημεία που επιλέξαμε. Κοινώς δεν χάθηκε ούτε ένα οπότε είμαστε με γεμάτες τσέπες και συνεχίζουμε. Γενικά όμως η ανάλυση όλων των παιχνιδιών της χθεσινής μέρας πήγε περίφημα καθώς σας είπα να αποφύγετε τις ΗΠΑ (κέρδισαν μόλις με 27π.) ενώ δικαιωθήκαμε και για την Φινλανδία όπου ήταν φυσικά δύσκολο παιχνίδι όπου βρήκε τους φινλανδούς να χάνουν φυσιολογικά και σχετικά εύκολα. Εμείς επιλέξαμε Ουκρανία- Μεξικό- Αυστραλία με τα τρία σημεία σχετικά εύκολα να περνούν μιας και σε Ουκρανία- Αυστραλία είχαμε και χάντικαπ υπέρ μας που δεν χρειάστηκαν. Μέσω  facebook  σας έδωσα και μία δυάδα άντερ στο Αγκόλα-Μεξικό και όβερ στο Αυστραλία- Λιθουανία όπου πλήρωσε και αυτή.


Σήμερα έχουμε την τέταρτη αγωνιστική. Υπάρχει ενδιαφέρον καθώς είναι μία κομβική αγωνιστική που ίσως κρίνει και την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια.


Ξεκίνημα με το Μεξικό- Αυστραλία. Χθες κέρδισαν και οι δύο ομάδες. Το Μεξικό θέλει σίγουρα νίκη στο τελευταίο ματς με την Κορέα. Η Αυστραλία έκανε καλή εμφάνιση με την Λιθουανία άλλα όταν είναι φαβορί «μπλοκάρει» λίγο. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε σοβαρά με την αναμέτρηση. Μία γνώμη μόνο θα πήγαινα με το Μεξικό και το +12,5 ή +13,5 αναλόγως την εταιρία.


Αμφίρροπο παιχνίδι το Φιλιππίνες- Πουέρτο Ρίκο με τις δύο ομάδες πάντως να παίζουν περισσότερο για το γόητρο από δω και πέρα. Οι Φιλιππίνες έφτασαν στην «πηγή» δις άλλα δεν τα κατάφεραν. Τόσο με Κροατία όσο και με Αργεντινή έχασαν στο τέλος δείχνοντας την μεγάλη τους απειρία σε καταστάσεις που η μπάλα «καίει». Το Πουέρτο Ρίκο χωρίς Αρόγιο και με δύο παίχτες στην ουσία να κάνουν τα περισσότερα (Μπαρέα- Μπάλκμαν) δεν έχει νίκη ακόμα και είναι λογικό. Παίζει ένα ακαθόριστο μπάσκετ που δεν οδηγεί πουθενά. Λογικά οι Φιλιππίνες με τον ενθουσιασμό τους έχουν προβάδισμα για την νίκη. Βέβαια και το Πουέρτο Ρίκο ίσως να μην θέλει να τερματίσει με μηδέν άλλα ήδη υπάρχει απογοήτευση από την ήττα της Σενεγάλης και έπειτα καθώς στόχος ήταν η πρόκριση. Οριακά στοιχηματικά είμαι προς τις Φιλιππίνες στο +1,5.


Στο Ουκρανία- Νέα Ζηλανδία έχουμε την Ουκρανία που «καίγεται» καθώς τελευταία αγωνιστική παίζει με τις ΗΠΑ και την Νέα Ζηλανδία που είναι βαθμολογικά αδιάφορη θεωρητικά (θέλει 2/2 και συνδυασμό αποτελεσμάτων, ουτοπικό) άλλα παίζει όλα τα παιχνίδια με πάθος και είναι πάντα επικίνδυνη. Πολύ πονηρό το χάντικαπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε 1,52 στην Ουκρανία που «καίγεται» άλλα και πόσο χάντικαπ να δώσει στην μαχητική Ν. Ζηλανδία από την άλλη; Σίγουρα το άγχος είναι με τους ουκρανούς και μάλλον περιμένουμε θριλεράκι. Νίκη Ουκρανίας δεν παίζω. Ας βγει. Είναι πολύ προφανές σημείο και απλή η λογική του για να το τιμήσω. Δεν μου αρέσουν τέτοια σημεία. Επίσης δεν παρασύρομαι από την νίκη της Ουκρανίας επί της Τουρκίας. Άλλο παιχνίδι έχουμε κάθε μέρα με άλλες ιδιαιτερότητες.


Αφήνουμε το Αίγυπτος- Ιράν. Λογικά το Ιράν κερδίζει άλλα και η Αίγυπτος αυτό το ματς περιμένει μπας και αποφύγει την τελευταία θέση. Με 10,5 χάντικαπ δεν ασχολούμαι.


Αφήνουμε και την Σλοβενία που παίζει κανονικά όλα τα ματς ως τώρα χωρίς συντήρηση. Αν και η Αγκόλα (άσχετα με τον αγώνα του Μεξικού) είναι μαχητική. Ίσως. Ξαναλέω ίσως προς Αγκόλα με +15,5 σε ένα μονό αποδεκτό αυστηρά.


Η Σενεγάλη εντυπωσιάζει και πλέον +9,5 το χάντικαπ της. Σε μονοψήφιο μετά την νίκη επί της Κροατίας. Υποψιασμένη όμως η Αργεντινή που θέλει να καθαρίσει χωρίς άγχος και να πάει τελευταία αγωνιστική με την Ελλάδα να τα δώσει όλα. Λογικά με ήττα εδώ  η Σενεγάλη «ξαλαφρώνει» τους υπόλοιπους  λίγο σχετικά με την τέταρτη θέση που οδηγεί στην Ισπανία. Δεδομένου πως έχουμε Σενεγάλη- Φιλιππίνες τελευταία αγωνιστική (μπορεί νίκη η Σενεγάλη εκεί). Συνεπώς προς διπλό με -9,5 για Αργεντινή είμαι άλλα αξίζει σεβασμό η Σενεγάλη και θα το βάλω μόνο του σε μπετ περιέργειας.


Μεγάλο ματς το Τουρκία- Φινλανδία με τον χαμένο αν έχει κερδίσει η Ουκρανία να είναι στα «σχοινιά» Αν χάσει η Τουρκία με νίκη τελευταία αγωνιστική λογικά στην διπλή ισοβαθμία με τον Άγιο Δομίνικο περνά ως τέταρτη. Αν χάσει η Φινλανδία τα πράγματα είναι πολύ σφιχτά καθώς θα έχει ήττες και από Άγιο και από Τουρκία. Οι τούρκοι δεν πείθουν πάντως. Οι φινλανδοί επίσης δεν είναι τόσο καλοί όσο πέρσι, συν ότι παίζουν προβλέψιμα και χάνουν πλέον σε ουσία. Δεν θα ήθελα να κρατήσω κάτι από την αναμέτρηση, Το παιχνίδι γινεται σετ με αυτό της Ουκρανίας και δεν θέλω να μπλέξω.


Αφήνουμε το Λιθουανία- Κορέα. Λογικά ξεσπούν οι λιθουανοί στον «σάκο του μποξ» άλλα έρχεται και το κρίσιμο ματς με Σλοβενία οπότε απέχω σοβαρά. Προς Λιθουανία πάντως πάω μία γνώμη.


Αφήνουμε κλασικά τις ΗΠΑ.


Η Ισπανία έχει κάτι χρωστούμενα στην Γαλλία από πέρσι οπότε ίσως της τα ξεπληρώσει οπότε προς άσσο με -15,5 διαδικτυακά σε μονό αποδεκτό λίγα χρήματα.


Πάμε και στα δύο ντέρμπι.


Σερβία- Βραζιλία σούπερ ματς. Οι σέρβοι με νίκη βάζουν από κάτω την Βραζιλία άλλα όλα δείχνουν πως πάμε για τριπλή ισοβαθμία έτσι και παίζονται στις λεπτομέρειες τα πάντα. Γαλλία- Βραζιλία και Σερβία- Γαλλία κρίθηκαν στην λεπτομέρεια. Με νίκη της Βραζιλίας έχουμε ξεκάθαρο τοπίο μιας και λογικά πάμε σε Βραζιλία δεύτερη- Γαλλία τρίτη – Σερβία τέταρτη. Αναλόγως τώρα και τι θα θέλει η κάθε ομάδα. Π.χ. θέλει η Βραζιλία την Αργεντινή στους 16; Θέλει η Σερβία την Κροατία; Γενικά πολλά σενάρια. Αγωνιστικά το +4,5 διαδικτυακά της Σερβίας μου αρέσει, ανεκτό και το +3,5 ΟΠΑΠ. Δεν υπάρχουν καλύτερες επιλογές οπότε το βάζουμε στην πρόταση δεδομένου πως περιμένουμε θρίλερ βάσει εικόνας των ομάδων ως τώρα.


Πάμε και στο παιχνίδι της Ελλάδας. Πρώτο σοβαρό τεστ καθώς μέχρι τώρα έπαιζε με τους θεωρητικά «αδύναμους» του ομίλου. Οι κροάτες θέλουν να ρεφάρουν την ήττα από την Σενεγάλη. Λογικά ηχηρό χαστούκι που ίσως τους αφυπνίσει για τα καλά. Με νίκη η Κροατία κάνει άλμα πρωτιάς. Η Ελλάδα παίζει καλά και με πλάνο. Δίκαια δίνεται σχεδόν στα ίσια το παιχνίδι. Πάω με την Κροατία στο +1,5 άλλα αξίζει και το live εδώ πολύ.


Συνεπώς


Συγκρατημένα την δυάδα σήμερα και από εκεί και πέρα κάποια μονά αποδεκτά για όποιον του περισσεύουν.


ΠΡΟΤΑΣΗ  ΚΟΙΝΗ



743. (+3,5) ΣΕΡΒΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ   1   ΚΑΙ +4,5 ΣΕΡΒΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

744. ΕΛΛΑΔΑ- ΚΡΟΑΤΙΑ (+1,5)     2



ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑΣ



ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (-9,5)

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (-22,5)

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ (+1,5)

ΜΕΞΙΚΟ (+13,5)

ΙΣΠΑΝΙΑ (-15,5)



**ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΕΡΒΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου