Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Σκληρό γαλλικό πόκερ... (Προκριματικά Ευρωλίγκα)




Σε γενικές γραμμές όπως τα γράψαμε στο προχθεσινό άρθρο έτσι και πήγαν τα πράγματα τουλάχιστον στοιχηματικά. Νίκησαν Στρασβούργο και Χάποελ άλλα δεν μετανιώνω που δεν έπαιξα τις πολύ χαμηλές νίκες τους, παρόλο που τις περίμενα. Στο live δεν ευτυχίσαμε να πάρουμε καλή τιμή, αν πετυχαίναμε πάντως θα ήταν το τέλειο στοίχημα. Σας έλεγα για την «παγίδα» της Οστάνδης. Το φοβόμουν το σημείο και το απέφυγα. Εξήγησα και τους λόγους. Τέλος, η Ούνιξ δεν κάλυψε το χάντικαπ. Σωστά αποφύγαμε και αυτή την αναμέτρηση. Παρόλο που κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι ρώσοι το +10 το είχαν εύκολο εν τούτοις κέρδισαν με 4 πόντους μόνο. Σήμερα έχουμε δύο αναμετρήσεις. Προσέχουμε πως Ούνιξ- Χάποελ έπαιζαν και χθες. Η Ούνιξ μάλιστα είχε και το βραδινό παιχνίδι οπότε είναι η λιγότερο ξεκούραστη από όλους.


Ξεκίνημα με τον γαλλικό εμφύλιο. Και το Στρασβούργο και η Βιλερμπάν πέρασαν σχετικά εύκολα από Ρίγα και Οστάνδη. Το Στρασβούργο πολύ πιο εύκολα βέβαια με σούπερ β’ ημίχρονο. Η Βιλερμπάν με καλό δεύτερο ημίχρονο και εξ ίσου καλό φίνις. Ντέρμπι ανάμεσα σε γαλλικές ομάδες που σημαίνει ένα τεράστιο no bet. Η Βιλερμπάν παίζει πολύ με το τρίποντο και όσο αντέχει ο Άντερσεν πάει και «μέσα». Ο Άντερσεν πέρσι έπαιζε στο Στρασβούργο. Τα παλικάρια του Κολέ από την άλλη, με όπλο την άμυνα εκμηδένισαν την Ρίγα. Λογικά ο Κολέ το πάει «σερί» μετά το Μουντομπάσκετ, μάλλον έχει βρει την άμυνα που έψαχνε καιρό και στα θετικά πως ξέρει τον  καλό Τζάκσον της Βιλερμπάν που τον είχε στην εθνική ομάδα και είναι ευκολότερο να τον περιορίσει. Δεν κρατάω κάτι. Το παιχνίδι είναι δύσκολο στοιχηματικά όπως προείπα. Όποιος θέλει ας παίξει λίγα χρήματα στις ανατροπές εκατέρωθεν δηλαδή 1 ΗΜΙΧ/ 2 ΤΕΛ και  2 ΗΜΙΧ/  1 ΤΕΛ.


Πάμε και στο δεύτερο παιχνίδι. Πάλι σαφώς φαβορί η Ούνιξ που πρέπει σήμερα να καλύψει το -5,5 με αντίπαλο την Χάποελ. Ίδρωσε χθες η Ούνιξ καθώς δεν καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι και χρειάστηκαν οι …βολές και ένα χρυσό αμυντικό ριμπάουντ για την πολυπόθητη νίκη. Η Χάποελ πάντως καθάρισε σχετικά νωρίς την κατάσταση. Πάλι δύσκολη προσέγγιση εδώ εφ όσον έχουμε να κάνουμε με την Ούνιξ. Δύο δρόμοι. Ή καθαρίζει και παγιώνει διαφορά 10π ως το τέλος για να μην αγχώνεται όπως χθες. Ή όντως έχει θέμα χημείας η ομάδα τώρα στην αρχή και πάλι ίσως έχουμε θριλεράκι. Και η Χάποελ είναι έμπειρη ομάδα και μπορεί να κάνει ζημιά. Συνεπώς απέχω και από εδώ. Θα δω πως θα πάει το live και ίσως αν έχουμε μία εκρηκτική Ούνιξ μέχρι το ημίχρονο να πάρω ένα καλό χάντικαπ πάνω από 10π. για την Χάποελ σε ένα μέτριο ποντάρισμα πάντως.


Συνεπώς κυνηγούμε ανατροπές στον γαλλικό εμφύλιο και λίγο live στο Ούνιξ- Χάποελ.



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου