Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΟΚ ΑΟΥΤ και όποιος αντέξει part2 (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)





Πάμε να δούμε και την αυριανή ημέρα και να καταλήξουμε τι θα παίζουμε.


Η Νέα Ζηλανδία με ένα 2 στα 2 στο τέλος προκρίθηκε. Και είναι μεγάλη επιτυχία αυτό για του Tall Blacks. Παίζουν πάντα χωρίς άγχος και αυτό τους καθιστά επικίνδυνος ανά πάσα στιγμή έστω και αν το ρόστερ τους είναι περιορισμένο σε ταλέντο. Κλειδί το μακρινό σουτ πάντα. Η Λιθουανία έκανε επική ανατροπή και κέρδισε την Σλοβενία. Οπότε αποφεύγει τις ΗΠΑ και πάει ξεκάθαρα για μετάλλιο. Ήταν και ο αρχικός στόχος άλλωστε αυτός. Η 3η θέση μιας και η χώρα που λατρεύει το μπάσκετ σαν θρησκεία δεν μπορεί εκ φύσεως να στοχεύει σε κάτι λιγότερο. Η σοβαρή Λιθουανία που με καλή άμυνα περιορίζει το μακρινό σουτ των νεοζηλανδών καλύπτει και το  -8,5 χάντικαπ μιας και στην ρακέτα έχει υπεροπλία σε σχέση με την αντίπαλο της και μπορεί να κάνει πάρτι. Επομένως πάμε με Λιθουανία και -8,5 άλλα και πάλι προσεκτικά εδώ.


Το παραδοσιακό λατινοαμερικάνικο ντέρμπι είναι εδώ. Βραζιλία και Αργεντινή αναμετρώνται με έπαθλο την 8άδα και ίσως και την τετράδα. Η Βραζιλία αυτή την στιγμή δείχνει σαφώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση με περισσότερες επιλογές και πιο στρωμένο μπάσκετ. Απλά η Αργεντινή δεν θα το παρατήσει σίγουρα και όπως είδαμε και στις ήττες της έχει «ξεσπάσματα» που τουλάχιστον στο +5,5 χάντικαπ καθιστούν το παιχνίδι οριακό. Τώρα θα μου πείτε. Νίκη Βραζιλίας παίζουμε; Πολύ πιθανό άλλα στο 1,35 τι αξία έχει; Καμία όταν μιλάμε για αναμέτρηση Βραζιλίας- Αργεντινής. Συνεπώς πάμε λίγο με +6,5 διαδικτυακά που υπάρχει ακόμα σε σχέση με το +5,5 του ΟΠΑΠ και περιμένουμε το live ώστε να πάρουμε καλή τιμή στην νίκη της Βραζιλίας ή μεγάλο χάντικαπ Αργεντινής όπως βρήκαμε και +16 στο ματς με την Ελλάδα.


Η Τουρκία πήγε στην κόλαση και γύρισε. Αφού στην παράταση και με κόπο κέρδισε την Φινλανδία, μετά «καθάρισε» από νωρίς την Δομινικανική Δημοκρατία και πέρασε ως δεύτερη. Ομάδα ασταθής πάντως και φυσικά όχι εμπιστοσύνης. Σε αντίθεση με την Αυστραλία που μετά την ήττα της πρεμιέρας έπαιξε καλό μπάσκετ (και σκληρό) και με Μπέινς- Ιγκλς να κάνουν καλή δουλειά αναμφίβολα. Δίνεται ψηλά η νίκη της Αυστραλίας βάσει αυτών που έχουμε δει ως τώρα. 1,65- 1,70 είναι καλή τιμή και μου αρέσει. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην έπεσε από την FIBA κανένα «σύρμα» στους διαιτητές για «ιδιαίτερη αντιμετώπιση» ελέω Αυστραλίας- Αγκόλας. Κατά τα άλλα αγωνιστικά μόνο πιστεύω η Αυστραλία κερδίζει έστω και δύσκολα.

 
Πάμε και στο Σερβία- Ελλάδα. 1,50 απλή νίκη για το «τρένο» την Ελλάδα. Δηλαδή να βάλουμε όλοι ένα σπίτι και το μισό να μας το κάνει δώρο ο μπουκ επειδή μας αγάπησε πολύ και θέλει να ντυθεί Άγιος Βασίλης. Με την Ελλάδα που καθάρισε σαν «αυγό» όλους τους αντιπάλους και έκανε μάλιστα πλάκα με Κροατία και Αργεντινή. Εντάξει. Τρομερό μπάσκετ δεν αντιλέγω. Πολύ στρωμένη ομάδα η εθνική και όντως μπορεί να είναι μέγα δώρο αυτό το 1,50 άλλα προσωπικά λόγω φιλοσοφίας δεν το ακουμπάω. Να με συμπαθάτε. Όσοι το λιγουρεύεστε καλή σας επιτυχία. 


Η Σερβία έχασε από Γαλλία στο τέλος, έχασε από Βραζιλία στο τέλος άλλα δίκαια και με 2 νίκες επί Ιράν και Αιγύπτου πέρασε ως τέταρτη. Λογικά επομένως βάσει εικόνας θα έπρεπε να έχει ένα +8,5 αφού η Ελλάδα είναι «τρένο» και προελαύνει με +10 και +15 με το καλημέρα. Και έχουμε Σερβία στο +3,5;;;;; Ξέρουν κάτι μήπως και δεν μας το λένε; Η Σερβία είχε τα εσωτερικά της. Ο Κρτσιτς δεν πολυχρησιμοποιείται άλλα ο Ραντούλιτσα είναι εμβληματικός και μου αρέσει πολύ. Πάμε για μεγάλη μάχη Μπουρούση- Ραντούλιτσα με back up Βουγιούκα- Κρτσιτς. Στοιχηματικά για να δίνουν τέτοιο χάντικαπ ή απόδοση «τυράκι» νίκης Ελλάδας εγώ δεν μπορώ να παίξω Ελλάδα. Δεν μου πάει το χέρι και ας βγει το ξανατονίζω. Θα ξεκινήσω με +4,5 Σερβίας διαδικτυακά και στο live θα καλύψω τις ατέλειες και τυχών λάθη.


Συνεπώς. Βάση μας το live και διαβάστε προσεκτικά όλες τις αναλύσεις. Από εκεί και πέρα. Από σήμερα λίγο Κροατία (+1,5) και λίγο Σενεγάλη (+34,5) μονά αποδεκτά μπετ περιέργειας. Από αύριο Λιθουανία (-8,5), Αργεντινή (+6,5), Σερβία (+4,5) και νίκη Αυστραλίας. Λιθουανία και Σερβία ως μονά αποδεκτά. Η Λιθουανία μπετ περιέργειας και η Σερβία λίγο πιο ανεβασμένο ποντάρισμα. Και μία δυάδα ΟΠΑΠ/ΙΝΤΕΡΝΕΤ κοινή άλλα όχι για φόρτωμα με ΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ μέχρι 1,70 μαζί με ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (+6,5) ή (+5,5) ΟΠΑΠ.



ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ  ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ



ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ


1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/  2 ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ

2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ 1 ΤΕΛΙΚΟ   

    

ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΗΛΑΔΗ


ΓΑΛΛΙΑ- ΚΡΟΑΤΙΑ   // ΣΕΡΒΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ   //  ΤΟΥΡΚΙΑ-  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  //   ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ



** ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ. ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΟΠΟΣΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ. 



****ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΜΑΤΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΛΙΓΑ.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου