Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Αφιλόξενα νησιά;;; (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο +5ΑΔΑ +6ΑΔΑ)


Όταν έχεις 4 στα 5 επιβεβαιωμένα σημεία και δεν πληρώνεσαι προφανώς και φταίει η χημεία. Η Μιλάνο μας χάλασε δύο ταμεία. Πήραμε Μπάγερν- Λιμόζ- Νεπτούνας και Άλμπα. Δεν μπορώ να πω πως ήταν κακό διήμερο. Οι αναλύσεις σχεδόν όλες έπεσαν μέσα!!!


Συνεχίζουμε το έργο μας και πάμε στο νέο μας κουπόνι με τα εθνικά πρωταθλήματα πλέον. Δύσκολο κουπόνι και θέλει προσοχή καθώς ξεκάθαρη ευκαιρία δεν υπάρχει. Επομένως συγκρατημένα πάμε στις προτάσεις και ελπίζουμε.


Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου κρατάω την νίκη του Άρη στο χαμηλό 1,36. Μετά τα τελευταία γεγονότα περιμένω έναν πεισμωμένο Άρη να καθαρίσει την αναμέτρηση εύκολα ή δύσκολα. Ο Απόλλωνας δεν είναι και κανένα φόβητρο και μάλιστα μακριά από την Πάτρα. Στο χάντικαπ πάντως είμαστε οριακά και απέχουμε. Ίσως κερδίσει και ο Κοροϊβος και περάσει το 1,62 της νίκης του άλλα μιλάμε για ένα δύσκολο και ανοιχτό παιχνίδι.


Στην Δράμα ο ΚΑΟΔ είναι υπολογίσιμος και το 1,65 της νίκης του ΠΑΟΚ μοιάζει περισσότερο τυράκι εδώ παρά σούπερ ευκαιρία. Προς άσσο είμαι μέχρι +3,5 στον ΟΠΑΠ. Υπολογίσιμη είναι και η Ελευσίνα εντός και ας κέρδισε τον Ολυμπιακό η Κηφισιά και δείχνει σούπερ ομαδάρα. Γενικά έχουμε σετάκι τα δύο αυτά ματς με τον φιλοξενούμενο να είναι χοτ και τον γηπεδούχο να ποντάρει στην έδρα του. Εγώ πιστεύω πως ένα φαβορί χάνει. Τώρα με +3,5 στον άσσο και στα δύο παιχνίδια ίσως να έχουμε και δύο άσσους…


Στην Γαλλία θολό τοπίο και πάμε λίγο με Παρι στο +4,5. Που παίζει στην απόρθητη έδρα της Ντιζόν άλλα συμβαίνουν δύο τινά. Κάποτε θα χάσει η Ντιζόν εντός. Η Ντιζόν σε αντίθεση με τις άλλες γαλλικές ομάδες που παίζουν Ευρώπη (Λιμόζ- Στρασβούργο- Βιλερμπάν- Νανσί- Παρί) έχει τις λιγότερες επιλογές από τον πάγκο. Κάποτε θα κουραστούν οι καλοί αμερικανοί της και νομίζω μετά το επικό διπλό στο Αστρομπάλ για το Eurocup, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για κόντρα. Που έχει και αγωνιστική λογική μιας και η Παρί έχει το ρόστερ για διπλό.


Από τα υπόλοιπα λίγο Μπουλόν με +13,5 απλά για περιέργεια μόνο.


Στην Γερμανία η ενισχυμένη Κράϊλσχαϊμ ψάχνει εναγωνίως την πρώτη της νίκη στην Γερμανία και είναι η μόνη ομάδα χωρίς νίκη αφού χθες έκανε σεφτέ και η Τούμπιγκεν. Βατός αντίπαλος η Τρίερ που είναι μεν έμπειρη άλλα περισσότερο πάντα ομάδα έδρας. Πάμε με το +2,5 της γηπεδούχου. Η Χάγκεν επίσης έχει καλό χάντικαπ (μέχρι +5,5 διαδικτυακά) καθώς υποδέχεται την κουρασμένη Όλντενμπουργκ που κάνει μικρή «κοιλιά» από το διπλό ταμπλό. Η Χάγκεν στην έδρα της είναι μαχητική με τους μεγάλους ενώ πέρσι εντός έδρας κέρδισε τους περισσότερους (μεγάλους)!!! Πιστεύω θριλεράκι θα έχουμε εδώ και το +5,5 με καλύπτει.


Από τα υπόλοιπα γερμανικά μόνο λίγο Μπρεμερχάβεν με +10,5 καθώς η Μπάγερν έχει δείξει πως το μυαλό είναι στην Ευρωλίγκα και δεν σπαταλά πολλές δυνάμεις στην Μπουντεσλίγκα.


Αφήνουμε την Τουρκία που δεν έχει σειρά ακόμα.


Κοιτάμε λίγο Παρτίζαν με -8,5 από την Αδριατική λίγκα στο εντός με την Μεταλάτς.


Προς διπλό με +7,5 για Κίμκι και στο μεγάλο ντέρμπι της vtb ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Κίμκι. Όπως και η Κούμπαν προ ημερών βλέπουν τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ πιο σοβαρά από  ότι η ομάδα του Ιτούδη, ίσως γιατί δεν έχουν ευρωλίγκα, γιατί θέλουν νίκη επί του μεγάλου τους αντιπάλου. Δεν περιμένω περίπατο ΤΣΣΚΑ σε καμία περίπτωση.


Στην Ιταλία πολύ δύσκολη αγωνιστική και πάμε με την νίκη της Πιστόϊα που παίζει δεύτερο σερί εντός και μπορεί να κερδίσει την Βανόλι εύκολα ή δύσκολα. Λογικά επιστρέφει στις νίκες και η Σάσσαρι (1,28) στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Μπρίντιζι. Κερδίζει και η Αβελίνο άλλα 1,15 σε Ιταλία όχι. Και από εκεί και πέρα ίσως έχουμε καλό θρίλερ στο Μπολόνια- Καζέρτα. Οπότε με +5,5 είμαστε καλά αν και η Καζέρτα δείχνει ακόμα να είναι εκτός κλίματος πρωταθλήματος. Απλά και η Μπολόνια είναι ασταθέστατη. Πολύ πιθανό να κάνει σεφτέ στις νίκες και η Ορλαντίνα με την αλλοπρόσαλλή Ρόμα. Δίκαιο το +1,5 υπέρ της και το προτιμούμε.


Στην Ισπανία τέλος προσοχή στο Μούρθια- Σεβίλλη. Θα συνέλθει η Σεβίλλη και ας είναι ακόμα με τον υπηρεσιακό της στον πάγκο και ας έχει καλή έδρα η Μούρθια. Απλά προσοχή δεν είναι για -8,5 η Μούρθια. Λογικά κερδίζει η Μπανταλόνα στο 1,40, όπως κερδίζει και η Λαμποράλ στο βάσκικο ντέρμπι που ψάχνει καλή νίκη ψυχολογίας μετά τις απανωτές της ήττες. Χαμηλό το 1,30 άλλα δύσκολα θα χαλάσει. Τέλος κρατάω το +3,5 για τα Γκραν (+2,5) ΟΠΑΠ που φιλοξενεί την Μάλαγα στα νησιά και μπορεί ακόμα και την νίκη. Η Ουνικάχα δείχνει να κουράζεται σιγά σιγά μετά το εκρηκτικό της ξεκίνημα και μόλις χθες τα έδωσε όλα στην νίκη επί της Άλμπα για την Ευρωλίγκα όπου και την πήρε κυριολεκτικά στο μηδέν. Χθες Παρασκευή τελείωσε βράδυ το παιχνίδι 10.00 ώρα Ισπανίας και ταξιδεύει στα Κανάρια νησιά λογικά σήμερα για να παίξει αύριο μεσημεριάτικα με τα Γκραν (12 ώρα Ισπανίας) ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Ανάσες μηδενικές. Πιστεύω το +3,5 που έχουν τα Γκραν είναι το σημείο του κουπονιού όλου.


Συνεπώς ανακεφαλαιώνω με Νίκες για ΑΡΗ- ΠΙΣΤΟΙΑ- ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΣΑΣΣΑΡΙ κυρίως.


Και στα χάντικαπ πάμε με ΓΚΡΑΝ (+2,5)-ΧΑΓΚΕΝ (+5,5)- ΚΡΑΙΛΣΧΑΙΜ (+2,5) και μετά προσέχουμε ΚΑΟΔ(+3,5)- ΕΛΕΥΣΙΝΑ (+3,5)- ΠΑΡΙ (+4,5)- ΣΕΒΙΛΛΗ (+8,5)- ΚΑΖΕΡΤΑ (+5,5)-ΚΙΜΚΙ(+7,5)-ΟΡΛΑΝΤΙΝΑ (+1,5).


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


761. (+4,5) ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΟΛΝΤΕΝΜΟΥΡΓΚ   1
769. (+2,5)  ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΜΑΛΑΓΑ    1
754. (+2,5) ΚΡΑΙΛΣΧΑΙΜ- ΤΡΙΕΡ     1


**ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΔΥΑΔΑ ΧΑΓΚΕΝ- ΓΚΡΑΝ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


757. ΝΤΙΖΟΝ- ΠΑΡΙ (+4,5)    2
777. ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΚΑΖΕΡΤΑ (+5,5)   2
766.ΜΟΥΡΘΙΑ- ΣΕΒΙΛΛΗ (+8,5)   2


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΒΙΛΛΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ   1   ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΧΑΓΚΕΝ
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΜΑΛΑΓΑ  1    ΜΕ 3.5π. ΥΠΕΡ ΓΚΡΑΝ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


ΠΙΣΤΟΙΑ- ΒΑΝΟΛΙ  1   ΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΙΑ     1,45
ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΜΠΙΛΜΠΑΟ    1   ΝΙΚΗ ΛΑΜΠΟΡΑΛ    1,30
ΣΑΣΣΑΡΙ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ    1  ΝΙΚΗ ΣΑΣΣΑΡΙ   1,28


**ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ 1,36 ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΜΗΛΩΝΑ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΖΩ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ…



ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ 5 ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ 1,36. ΧΑΜΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ   12 ΜΟΝΑΔΕΣ!! 

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου