Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Δεύτερη Στροφή (Αναλύσεις- Προτάσεις Eurocup)



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχε ενδιαφέρον. Και σιγά σιγά ανεβάζουμε στροφές καθώς έχουμε πιο «γεμάτη» εικόνα των ομάδων και βλέπουμε πως ανταποκρίνονται τα νέα τους ρόστερ. Το Σαββατοκύριακο αγγίξαμε το ολικό πάρτι. Ήμασταν μια ανάσα από την πρώτη εξάδα ίντερνετ και την πρώτη πεντάδα ΟΠΑΠ (Με τον Άρη ως μονάδα πάντως) και μέχρι το ημίχρονο του Καζέρτα- Μπρίντιζι ελπίζαμε σοβαρά. Με την αρχή του τρίτου δεκαλέπτου χάθηκαν και οι ελπίδες μας μιας και η Καζέρτα έχανε έδαφος και τελικά έχασε δίκαια από την Μπρίντιζι. Ήταν και το σημείο που πόνεσε σε ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο από πλευράς σημείων.


Είχαμε ταμείο ΟΠΑΠ με την δυάδα Μπραουνσβάϊγκ και Σολέ (με τριάδα τον Άρη που ακυρώθηκε). Είχαμε μικρό ταμείο διαδικτύου με Άρη και Μπραουνσβάϊγκ ενώ πέρασαν μέσα από τις αναλύσεις η νίκη για τα Τρίκαλα, το χάντικαπ της Κηφισιάς, η Βόννη, η Ανδόρρα, το καλό σημείο της Ρίγα και τα Σκόπια. Απολογισμός σημείων 8 στα 10 αν μετράω καλά…


Αρκετά όμως με τον πρόλογο. Πάμε αμέσως στο Eurocup που σήμερα μονοπωλεί το ενδιαφέρον.


Αφήνουμε το παιχνίδι της Ζενίτ που είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.


Αφήνουμε το παιχνίδι της Κούμπαν που είναι άγνωστο αν ξεσπάσει στην Βεντσπιλς μετά την ήττα στο Καζακστάν από την Αστάνα για την vtb.


Δεν κοντράρω την Κίμκι άλλα είναι και επικίνδυνη ομάδα εντός η Ολίμπια, οπότε νο μπετ και εδώ

.
Κρατάω το +6,5 της Ζιελόνα Γκόρα. Στον ΠΑΟΚ το κυρίαρχο θέμα ήταν ο Σούλης που έμεινε τελικά άλλα είναι κρίμα να ανακόπτεις την εξέλιξη της καριέρας ενός προπονητή που θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα σε μία μεγαλύτερη ομάδα από την στιγμή μάλιστα που μόνο όφελος είχες από αυτόν. Εν προκειμένου αυτός που έχει ευεργετηθεί ήταν ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και όχι ο Μαρκόπουλος από αυτή την συνεργασία άλλα δυστυχώς ορισμένοι σύλλογοι βλέπουν πολύ «κοντά» και μονόπλευρα κάποιες καταστάσεις. Παραδείγματα μπορώ να αναφέρω πολλά. Άλλα ας πάμε στα στοιχηματικά μιας και δεν θέλω να αναλύσω περισσότερο το συγκεκριμένο σήριαλ που έληξε κιόλας μέχρι νεωτέρας…


Στοιχηματικά λοιπόν οι πολωνοί είναι επικίνδυνη ομάδα με καλό ρόστερ άσχετα αν στην πρεμιέρα έχασαν εύκολα εντός από την Κούμπαν. Σίγουρα θέλουν νίκη εδώ μιας και η διάκριση στο Eurocup είναι μέσα στους στόχους της ομάδας. Επικίνδυνη ομάδα και εκτός έδρας απλά είναι ομάδα ρυθμού κυρίως και μειονέκτημα τα «νεκρά» διαστήματα που παρουσιάζει στο παιχνίδι της. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν αήττητοι άλλα ζορίστηκαν σε όλα τα ματς. Στην παράταση κέρδισαν εντός το Ρέθυμνο, μετά από δύο παρατάσεις κέρδισαν την Καρσίγιακα εκτός!!! Δεν βλέπω τον λόγο που θα κάνουν περίπατο με την Ζιελόνα. Περιμένω ένα ντερμπάκι. Σίγουρα βάσει απόδοσης αξίζει η νίκη της Ζιελόνα. Εμείς πάμε με το +6,5.


Στο Βελιγράδι η Παρτίζαν υποδέχεται την Μπάνβιτ. Μία Παρτίζαν που ξεπούλησε και είναι τραγική στα παιχνίδια της άλλα ντεπουταρει ο Μάτσβαν και είναι μία καλή είδηση αυτό. Θα μου πείτε ένας παίχτης φτάνει; Όχι. Απλά με την έδρα συν τον Μάτσβαν πιστεύω πως το 6,5 που έχουνν οι σέρβοι δεν θα καλυφθεί. Άλλωστε και η Μπάνβιτ ναι μεν κέρδισε την Γαλατά στο φινάλε την Κυριακή για την τουρκική λίγκα άλλα δεν είναι η περσινή Μπάνβιτ που με τον Ιτούδη πήγαινε «τρένο». Τουλάχιστον εκτός έδρας βγάζει αδυναμίες.


Αφήνουμε το παιχνίδι της Πλοϊέστι με την Ρίτας. Η Λιέτουβος έχασε Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι εντός από την Ζαλγκίρις (με ανατροπή στο τέλος) και λογικά συγκεντρωμένη τώρα μπορεί το διπλό. Απλά οι ρουμάνοι έχουν καλή έδρα και δεν μπορώ να τους κοντράρω ανοιχτά.


Λογικά κερδίζει η Ρίγα στο 1,55. Τόσο η Ρίγα, όσο και η Σζολνόκι είναι ομάδες έδρας και βάσει προγράμματος το μομέντουμ ευνοεί την νίκη των γηπεδούχων. Απλά την βάζουμε σε δευτερεύων δελτίο.


Αφήνουμε το παιχνίδι της Μπουντούσνοστ που είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Αφήνουμε το παιχνίδι της Χάποελ που έχει καλύτερο ρόστερ από την Όκτυαμπρ άλλα και την καλή της έδρα. Μόνο που και το 10,5 δεν είναι μικρό χάντικαπ…


Αφήνουμε τον γερμανικό εμφύλιο.


Αφήνουμε και το παιχνίδι του φορμαρισμένου Στρασβούργο με την προβληματική άλλα ποιοτική Σαραγόσα.


Κρατάω την νίκη της Βιλερμπάν στον γαλλικό εμφύλιο με την Ντιζόν. Προ ημερών για το πρωτάθλημα στην έδρα της Ντιζόν  είχαμε 86-71 νίκη για την Ντιζόν. Η Βιλερμπάν που είδε τον Τζάκσον να επιστρέφει άλλα έπαιξε χάλια με την Σαλόν και γνώρισε την ήττα στο Αστρομπάλ φυσιολογικά και δίκαια. Ο κάπταιν Αμάρα Σι δήλωσε μετά από αυτή την εμφάνιση  «It was disgusting tonight. They did not put a shot. They did not pass, the systems were forgotten» Συνεπώς νίκη για πολλαπλούς λόγους ψάχνει η Βιλερμπάν και νομίζω πως απέναντι στην Ντιζόν (που είναι ομάδα έδρας) μπορεί να την πάρει τώρα.


Αφήνουμε το παιχνίδι της Καντού με την Άρτλαντ. Οι γερμανοί μοιάζουν να κάνουν «κοιλια»…


Αφήνουμε το παιχνίδι της Σεβίλλης όπως και αυτό της αφερέγγυας Ρόμα.


Τέλος στην Οστάνδη η τοπική ομάδα υποδέχεται τα Γκραν Κανάρια. Που παίζουν πολύ καλύτερα στα νησιά και δεν έχουν λόγο να «ξεσκιστούν» μιας και έρχεται και το δύσκολο παιχνίδι στην Ισπανία με την Μάλαγα. Πιστεύω πως η Οστάνδη με την έδρα και μετά την ήττα από την Ντιζόν στην πρεμιέρα των ομίλων, μπορεί να κρατήσει το +6,5 χάντικαπ υπέρ της.


Εξ αναβολής στην Γερμανία πάμε με την νίκη της Μπέϊρουθ που προέρχεται από 0 στα 3 και ποντάρει στην έδρα της. Φορμαρισμένη η Μπρεμερχάβεν άλλα αν ήταν να κέρδιζε και εύκολα δεν θα μας το έδιναν με +1,5 υπέρ της…

Επομένως

ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ (+6,5)
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (+6,5)
ΡΙΓΑ ΝΙΚΗ  1,55
ΜΠΕΙΡΟΥΘ   ΝΙΚΗ  1,65 ΚΑΙ (-1,5)  ΟΠΑΠ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ   ΝΙΚΗ  1,50
ΟΣΤΑΝΔΗ (+6,5)

ΒΟΜΒΕΣ

ΖΙΕΛΟΝΑ  ΝΙΚΗ  2,90
ΟΣΤΑΝΔΗ ΝΙΚΗ     3,40


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

706. ΠΑΟΚ- ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ (+6,5)    2
714. ΜΠΕΪΡΟΥΘ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ (+1,5)   1
054-311 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    ΝΙΚΗ ΜΠΑΓΕΡΝ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ- ΝΤΙΖΟΝ    1   ΝΙΚΗ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΜΠΑΓΕΡΝ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1   ΝΙΚΗ ΜΠΑΓΕΡΝ   1,72



**ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΗΜΕΙΑ.

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου